- 6 Nisan 2023
- 1.082
- 246
- 53
- 27
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Aileniz yok mu? Gidecek bir yeriniz olmadığı için mi bu kadar açık açık pislik biri gibi davranıyor?Kızlar ben boşanma konusunu tekrar geçen gün eşime açtım. Bir şeye kızdım sonra konuyu açtım. Bana verdiği cevap şu, şu borçları bir temizleyelim ayrılırız. Yani kendi yaptığı kumar borcunu hala birlikte temizleyelim diyor. Birlikte çalışıyoruz dükkanı var eşimin. Ben kasada duruyorum, malı ben satıyorum temizlikte bende. Çoğu iş bende yani. Şu an bir eleman nereden baksan 20 bine yakın oluyor aylık. Sırf bunu vermemek için beni kullanıyor hala bir de bunu söylüyor. Borçlar bitince ayrılırmışız.
Benim kredi kartımda full doldurdu, gecikmede hatta her gün bankalar arıyor. Bende sırf kendi kartım en azından ödensin sonra kafam takılı kalmasın, ondan sonra ayrılırız diye sabrediyorum.
Hala arada konu konuyu açıyor falan hemen boşanmaya getiriyor şaka yapıyor boşanmakla alakalı. Zaten 2 ay sonra bosanacağız diyor, sende bir işe girersin artık bakarsın keyfine diyor gülüyor. Çözemiyorum ne yapmaya çalışıyor. Adli tatil de girdi sanırım zaten Eylül 1 e kadar beklemek sorundayım her türlü. Tepem atsa da gidemiyorum, zaten ben ne zaman karar versem bir şey çıkıyor.
Ne yapın edin boşanın tez zamanda ...Kızlar ben boşanma konusunu tekrar geçen gün eşime açtım. Bir şeye kızdım sonra konuyu açtım. Bana verdiği cevap şu, şu borçları bir temizleyelim ayrılırız. Yani kendi yaptığı kumar borcunu hala birlikte temizleyelim diyor. Birlikte çalışıyoruz dükkanı var eşimin. Ben kasada duruyorum, malı ben satıyorum temizlikte bende. Çoğu iş bende yani. Şu an bir eleman nereden baksan 20 bine yakın oluyor aylık. Sırf bunu vermemek için beni kullanıyor hala bir de bunu söylüyor. Borçlar bitince ayrılırmışız.
Benim kredi kartımda full doldurdu, gecikmede hatta her gün bankalar arıyor. Bende sırf kendi kartım en azından ödensin sonra kafam takılı kalmasın, ondan sonra ayrılırız diye sabrediyorum.
Hala arada konu konuyu açıyor falan hemen boşanmaya getiriyor şaka yapıyor boşanmakla alakalı. Zaten 2 ay sonra bosanacağız diyor, sende bir işe girersin artık bakarsın keyfine diyor gülüyor. Çözemiyorum ne yapmaya çalışıyor. Adli tatil de girdi sanırım zaten Eylül 1 e kadar beklemek sorundayım her türlü. Tepem atsa da gidemiyorum, zaten ben ne zaman karar versem bir şey çıkıyor.
Ailem var, destek olurlar bana boşansam da zatenAileniz yok mu? Gidecek bir yeriniz olmadığı için mi bu kadar açık açık pislik biri gibi davranıyor?
Beklemek istemiyorum aylarca. Anlaşmalı olarak olsun bitsin istiyorumEeee ayrıl git ablacımi adam yüzüne baka baka seninle dalga geçiyor, borcunu sana yıkıyor. Durma hemen boşanma işlemlerine başla. Zoruna gitmiyor mu adam yüzüne baka baka eşşek yerine koyuyor seni??
Evetay allahım düşman başına vermsin arsız yüzsüz bi kocanız var
Eee ne bekliyorsunuz? Normal mi sizi açık açık bu şekilde kullanması?Ailem var, destek olurlar bana boşansam da zaten
Ne yapmaya çalıştığını çözemeyecek zekaya sahip olup nasıl evlendiniz ya siz? Evlenecek yaşta mısınız? Adam beni kullandı değil, ben kendimi kullandırıyorum diyeceksiniz. Kartımı doldurduymuş… izin vermeseydiniz. Hiç mi düşünmüyorsunuz? Kasada duruyorum, her iş bendeymiş. Yapmayın o zaman.Kızlar ben boşanma konusunu tekrar geçen gün eşime açtım. Bir şeye kızdım sonra konuyu açtım. Bana verdiği cevap şu, şu borçları bir temizleyelim ayrılırız. Yani kendi yaptığı kumar borcunu hala birlikte temizleyelim diyor. Birlikte çalışıyoruz dükkanı var eşimin. Ben kasada duruyorum, malı ben satıyorum temizlikte bende. Çoğu iş bende yani. Şu an bir eleman nereden baksan 20 bine yakın oluyor aylık. Sırf bunu vermemek için beni kullanıyor hala bir de bunu söylüyor. Borçlar bitince ayrılırmışız.
Dedim ya anlaşmalı istiyorum ben. Adli tatil girdi zatenEee ne bekliyorsunuz? Normal mi sizi açık açık bu şekilde kullanması?
Beklemek istemiyorum aylarca. Anlaşmalı olarak olsun bitsin istiyorum
Ne kadar kolay konuşuyorsun, bu kadar kolay olsaydı boşanma kararı da almazdım zaten dimi?Ne yapmaya çalıştığını çözemeyecek zekaya sahip olup nasıl evlendiniz ya siz? Evlenecek yaşta mısınız? Adam beni kullandı değil, ben kendimi kullandırıyorum diyeceksiniz. Kartımı doldurduymuş… izin vermeseydiniz. Hiç mi düşünmüyorsunuz? Kasada duruyorum, her iş bendeymiş. Yapmayın o zaman.
Ay yapmaz o. Kasada duruyorum diyor ama bir kuruşuna kadar Adamın eline sayıyor her akşam. Nasıl ödeyecek?kartını kes at hergün kazancınızdan ödemeye çalış
bu pislik borcunuda ödemeden seni boşamasın
Ben boşandım valla. Kimsenin beni sömürmesine izin vermedim.Ne kadar kolay konuşuyorsun, bu kadar kolay olsaydı boşanma kararı da almazdım zaten dimi?
Yavaş yavaş elini eteğini cek ordaki işi bırakırken yeni iş araNe kadar kolay konuşuyorsun, bu kadar kolay olsaydı boşanma kararı da almazdım zaten dimi?
Evet doğru bende bunu anlatıyorum zaten . Ödeyemem. Borçları var çok bana da elime her gün para vermiyorAy yapmaz o. Kasada duruyorum diyor ama bir kuruşuna kadar Adamın eline sayıyor her akşam. Nasıl ödeyecek?
Ya size bunları yapan böyle davranan biri anlaşmalı boşanir mi? Gidin ailenizin yanına donuna kadar alın, iliginize kadar somurmus hala sömürüyor ne anlaşması?Dedim ya anlaşmalı istiyorum ben. Adli tatil girdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?