Evliliğimiz iyice saçma bir hale dönüştü

Nereye kadar eşinizin sizi kullanmasına izin vereceksiniz.Aileniz yokmu yanına gidin.

Düzelmez canım biliyorum. Cesaret edemiyorum ben ayrılmaya, kafam binbir Çeşit sorular var. Ama çok istiyorum şu an cesaret edemesemde ilk cesaretimi topladığım an yapacağım inanın boş konuşmuyorum
Bende kumar yüzünden boşandım şekerim gözümü kararttım açtım davayı başta boşanmam diyordu hiçbir şey talep etmeyınce anlaşmalı boşanmaya geldi.. Daha çok yıpranmamanız için söyledim gün geçtikçe daha başka yalanlar ve borçlar çıkıyor.. sürekli yalan kendilerini mağdur göstermeleride cabası

ne denir ki böylesine artık çıldırıyorum “eylülü beklemek zorundayım” diyenlere ya

Adam niye anlaşmalı boşansin ki, en basiti personel masrafı vermesi gerekecek nafaka vermese bile... e istediği boku yiyor afedersiniz, eşi rest çekmiyor bile.. aldatma, kumar, psikolojik şiddet hepsi var, evde yemek çamaşır ütü temizlik herşey hazir ama kadın hala sabah kalkip çalışıyor onun yerine... Bosaninca her türlü zararda, adam net boşanmaz; ben de boşanmam valla ekmek elden su gölden...

Gidin maaşlı bi işe girin borcunuzu ödeyin o zaman bedavaya çalışacağınıza madem çalışıyorsunuz.Adam nafaka vermemek için ağzını yokluyor gider bi işte çalışırsın ayrılınca diye.adli tatil olsa bile davayı açın ki nafaka süresi dava açılış tarihinden itibaren başlar süre işlesin.

Düzelmez canım biliyorum. Cesaret edemiyorum ben ayrılmaya, kafam binbir Çeşit sorular var. Ama çok istiyorum şu an cesaret edemesemde ilk cesaretimi topladığım an yapacağım inanın boş konuşmuyorum
İşte bize bunlarla gelin.
Sizin şikayetiniz lafta, icraata bir türlü geçemiyorsunuz.
Eşiniz de bunun farkında olduğu için sizi ciddiye almıyor.

Cekismeli bosandim ben. Dilekcem agustosta verilmisti. Adli tatilde yani. Adli tatil bitince durusmalar baslamisti.
Kasada duran siz iseniz ne yapip ne edip o kartin borcunu kapatin. Karti da kullanima kapatin, yoksa bir taraftan borcunu oderken diger taraftan kullanmaya devam ederseniz o borc bitmez. Umarim sigortanizi yatiriyordur esiniz.

Malesef sigortam da yok kendi sigortasını bile yatırmıyor

Konu sahibinin eski konularını bilmeyenler ne güzel ne iyi niyetli yorumlar yapmış. Bu kadın boşanamaz sapık kocasından boşa çenenizi yormayın.

Uzun yorum yazanlara;
1) konu sahibin arkadaşını gözüyle taciz eden,
2) kadınları gözüyle yiyen,
3) konu sahibini maddi ve manevi sömüren,
4) kumar oynayan,
5) konu sahibi köle gibi çalıştıran,
6) psikolojik şiddet uygulayan bir kocadan boşanmıyor bu kadın, yorum yazmakla uğraşmayın. Kendisi haftada bir iki ağlar, sonra aynen devam

Ay sen bikmadiniz mi aynı konuyu açmaktan her iki konudan biri sizinki eşinizle çalışıyor musunuz kumar borcu varmış evet anladık böyle bı adamdan boşanmak dışında ne yapılır ne dememizi bekliyorsun kardeşim ilginç bir insansın doğrusu.

Siz çok mu düzgünsünüz? Ben niye bunları yaşadığım için ilginç oluyorum. Ki

Çok biliyon ya

Çok biliyon

Yazdım yazdım sildim.cahillere laf anlatmak imkansızdır.
yazdığın şeylerden kimin cahil olduğu belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…