- 13 Ağustos 2022
- 8.795
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Kızlar ben boşanma konusunu tekrar geçen gün eşime açtım. Bir şeye kızdım sonra konuyu açtım. Bana verdiği cevap şu, şu borçları bir temizleyelim ayrılırız. Yani kendi yaptığı kumar borcunu hala birlikte temizleyelim diyor. Birlikte çalışıyoruz dükkanı var eşimin. Ben kasada duruyorum, malı ben satıyorum temizlikte bende. Çoğu iş bende yani. Şu an bir eleman nereden baksan 20 bine yakın oluyor aylık. Sırf bunu vermemek için beni kullanıyor hala bir de bunu söylüyor. Borçlar bitince ayrılırmışız.
Benim kredi kartımda full doldurdu, gecikmede hatta her gün bankalar arıyor. Bende sırf kendi kartım en azından ödensin sonra kafam takılı kalmasın, ondan sonra ayrılırız diye sabrediyorum.
Hala arada konu konuyu açıyor falan hemen boşanmaya getiriyor şaka yapıyor boşanmakla alakalı. Zaten 2 ay sonra bosanacağız diyor, sende bir işe girersin artık bakarsın keyfine diyor gülüyor. Çözemiyorum ne yapmaya çalışıyor. Adli tatil de girdi sanırım zaten Eylül 1 e kadar beklemek sorundayım her türlü. Tepem atsa da gidemiyorum, zaten ben ne zaman karar versem bir ş
Nereye kadar eşinizin sizi kullanmasına izin vereceksiniz.Aileniz yokmu yanına gidin.y çıkıyor.
Bende kumar yüzünden boşandım şekerim gözümü kararttım açtım davayı başta boşanmam diyordu hiçbir şey talep etmeyınce anlaşmalı boşanmaya geldi.. Daha çok yıpranmamanız için söyledim gün geçtikçe daha başka yalanlar ve borçlar çıkıyor.. sürekli yalan kendilerini mağdur göstermeleride cabasıDüzelmez canım biliyorum. Cesaret edemiyorum ben ayrılmaya, kafam binbir Çeşit sorular var. Ama çok istiyorum şu an cesaret edemesemde ilk cesaretimi topladığım an yapacağım inanın boş konuşmuyorum
ne denir ki böylesine artık çıldırıyorum “eylülü beklemek zorundayım” diyenlere yaSiz bilmiyor musunuz? Adli tatil Türkiye de ikiye ayrılıyor. Birisi bizim bildiğimiz, diğeri konu sahibinin bildiği. Onun bildiğinde yok demek ki. Israrla adli tatile sığındığına göre. Ödesin adam bütün borçlarını. Adam da sonra bulur başka bir kadın. Kapısında yatar kalkar kadının. Borcunu bile öder.
İşte bize bunlarla gelin.Düzelmez canım biliyorum. Cesaret edemiyorum ben ayrılmaya, kafam binbir Çeşit sorular var. Ama çok istiyorum şu an cesaret edemesemde ilk cesaretimi topladığım an yapacağım inanın boş konuşmuyorum
Kesinlikle haklısın canım tek ihtiyacım olan şey cesaret hep söylüyorum bunuİşte bize bunlarla gelin.
Sizin şikayetiniz lafta, icraata bir türlü geçemiyorsunuz.
Eşiniz de bunun farkında olduğu için sizi ciddiye almıyor.
Ailem var, destek olurlar bana boşansam da zaten
Malesef sigortam da yokCekismeli bosandim ben. Dilekcem agustosta verilmisti. Adli tatilde yani. Adli tatil bitince durusmalar baslamisti.
Kasada duran siz iseniz ne yapip ne edip o kartin borcunu kapatin. Karti da kullanima kapatin, yoksa bir taraftan borcunu oderken diger taraftan kullanmaya devam ederseniz o borc bitmez. Umarim sigortanizi yatiriyordur esiniz.
Eee daha ne duruyosun?Ailem var, destek olurlar bana boşansam da zaten
korkuyorumEee daha ne duruyosun?
Siz çok mu düzgünsünüz? Ben niye bunları yaşadığım için ilginç oluyorum. KiAy sen bikmadiniz mi aynı konuyu açmaktan her iki konudan biri sizinki eşinizle çalışıyor musunuz kumar borcu varmış evet anladık böyle bı adamdan boşanmak dışında ne yapılır ne dememizi bekliyorsun kardeşim ilginç bir insansın doğrusu.
Çok biliyon yaUzun yorum yazanlara;
1) konu sahibin arkadaşını gözüyle taciz eden,
2) kadınları gözüyle yiyen,
3) konu sahibini maddi ve manevi sömüren,
4) kumar oynayan,
5) konu sahibi köle gibi çalıştıran,
6) psikolojik şiddet uygulayan bir kocadan boşanmıyor bu kadın, yorum yazmakla uğraşmayın. Kendisi haftada bir iki ağlar, sonra aynen devam
Siz çok mu düzgünsünüz? Ben niye bunları yaşadığım için ilginç oluyorum. Ki
Çok biliyonUzun yorum yazanlara;
1) konu sahibin arkadaşını gözüyle taciz eden,
2) kadınları gözüyle yiyen,
3) konu sahibini maddi ve manevi sömüren,
4) kumar oynayan,
5) konu sahibi köle gibi çalıştıran,
6) psikolojik şiddet uygulayan bir kocadan boşanmıyor bu kadın, yorum yazmakla uğraşmayın. Kendisi haftada bir iki ağlar, sonra aynen devam
yazdığın şeylerden kimin cahil olduğu belli oluyor
Yazdım yazdım sildim.cahillere laf anlatmak imkansızdır.
Sizden çok biliyorum evet. Bunları buraya siz yazdınız. Ben değilÇok biliyon ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?