Kızlar gerçekten çok kötü durumdayım.Daha düne kadar iyi gözüken eşim şimdi ölüm döşeğinde.Hiç bir şeyini anlatmazdı.Ve gerçekten haklı oldugunuzu düşündüm konu açtıgınızda sizi dinlememiştim.
Teşebbüs etmiş yazsaydınız keşke.
Geçmiş olsun.Psikolojik sorunlar için mutlaka uzmandan destek alın.
Sorunu ne? Nasıl intihar etmiş? Sizde böyle günde nasıl burada konu açabiliyosunuz? Sizde bir destek alın.Zor bir süreç belli.
Allah sonunuzu hayr etsin.
İçsel sıkıntıları vardı demek ki bunu daha önce sizde fark etmissiniz..Kim bilir dert ettiği şey neydi..
Umarım bir an önce düzelir ve hayatınıza farklı dogrultularda ilerlersinjz.
Hayat hassas kalpler için çok zor.
Ölüm döşeğinde diyor yani intihar etti denir bu durumda. Eğer ölüm döşeğinde olmasa intihara teşebbüs olurdu.
Bir de belki rahatlamak, güzel şeyler duymak için açmıştır, bilemeyiz ki insanlar farklı farklı.
Ölüm döşeğinde diyor yani intihar etti denir bu durumda. Eğer ölüm döşeğinde olmasa intihara teşebbüs olurdu.
Bir de belki rahatlamak, güzel şeyler duymak için açmıştır, bilemeyiz ki insanlar farklı farklı.
"Etti"cumlesi o olayin sonucuna ulasilmis oldugunu gosterir.Intihar eden biri ölüm doseginde degil,ölmüş olur bu durumda..
Ama intahara tesebbus etti derseniz ölmemiş hala hayatta anlamına gelir..
Insan esi ölüm dosegindeyken kk da zor takilir ya..yani ben yapamazdım allah gostermesin