Evliliğimizin 2.haftasında eşim intihara teşebbüs etti.

Gercekten anlatip rahatlamak isteyen insan acik acik durumu yazar, gorus ister falan filan. Bu kadar vahim bir durumda 1er cumle yazip gitmeyi anlayamadim. Bu arkadas bana trol gibi geldi.

Esinizin yaninda neden degilsiniz acabaa burda nette dolaniyorsunuz? ?

Belki yoğun bakıma her dakika giremiyordur he ne dersiniz? Film mi sanıyorsunuz hayatı her saniye kocasının elini tutsun?
Kadın oturup bir kenarda bekliyor çünkü elinden başka şey gelmiyor..

Ne kadar hissizlestik boyle intihar degil tesebbus intihar olsa ölürdü vs Ya kadin acısını paylasmis ötesi degil...
Geçmiş olsun insallah kurtulur eger yasarsa mutlaka tedavi gormesi lazim bile bile evlendiyseniz kendinizi atese atmissiniz .Allah yardim etsin

Çok kötü bir durumdayız toplumca..
Galiba SİBER ZORBA dedikleri tam da bu..

Alıntı;
SİBER ZORBALIK NEDİR?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), siber zorbalık tanımını şu şekilde yapıyor:

“Bilgi ve iletişim teknolojilerinin yaygınlaşmasıyla gençler ve çocuklar arasında internet kullanımı giderek artmaktadır. Bu durumun pek çok olumlu getirisi olduğu gibi, siber zorbalık davranışlarının sergilendiği kötü amaçlı kullanımlar da meydana gelmektedir. Siber zorbalık, elektronik ortamda bir birey veya grubun, diğerlerine yönelik kasıtlı biçimde gerçekleştirdiği aşağılama, iftira, dedikodu, taciz, tehdit, utandırma ve dışlama gibi rahatsızlık verici eylemleri ifade eder.”

Ya konu çok normal yorumlar anormal haklısınız. Kadının kocası ölüm döşeğindeyken konu açmış. Tek bi üzülme endişe belirtisi yok. Derdi kk yı dinlemeyip evlenmiş olması. Normal yani sizce? Oldu o zaman.

Ne enteresan tatışmalar, konunun adına takılanlar olmuş çok garip geldi sanki bütün konuların adı dört dörtlük belirleniyo. Soğuk kanlısın katil sen olabilirsin diyen şahıs için diyecek söz bulamıyorum. Belki sadece içini dökmek istedi olamaz mı??
Konu sahibi sizin için, eşiniz ve ailesi için çok üzüldüm. Umarım eşiniz sağlığına kavuşur. Bipolar için tedaviyi aksatmayın, çevresine de zarar verebilir.

arkadaşlar adam yogun bakımdaysa kadın gelip burada yazmış olabilir ki daha önce de kendisine burada yapma evlenme denilmiş

noldu ki hamileyken kocamızdan önce buraya koşturup yazıyoruz

o da yıkılmışlığını anlatmış ama başlık olmamış tabi ben de öldü sandım

Duygusuzluğunuza kılıf uydurun siz ancak..
Arkadasim derdin ne ☺ çok uzulduysen konu sahibiyle dertles konu sahibine ozel mesaj at olmadi git yanina destek ol ☺ burda olumsuz yorum yapanlara satasarak zevkmi aliyorsun ☺ cok uzgunsun anladik konu sahibine hak veriyorsun anladik ama neden pesimdesin yorumlarima sen neden cevap veriyorsun onu anlamadik☺ bak uzulmustun konu sahibine onunla ilgilen benimle degil ☺

İnsan çaresiz kaldığında bazen hangi dala tutunacağını şaşırıyor.

Konu sahibi Belli ki ancak bu kadar yazabildi, ancak bu kadar ifade edebildi şimdilik.

Yazılan bir kaç cümlelik konudan hiçbir üzüntü belirtisi olmadığını nereden ve nasıl anladınız ?

İnsanın en büyük düşmanı yine insan gerçekten. yorumları görünce çok üzüldüm.

Sanki her birimiz hiç hatalar yapmıyoruz dört dörtlük yaşıyoruz aferin bize.

Hemen sorgulamak suçlamak ne kadar da kolay değil mi ? İnanılır gibi değil !

Anladık destek olmuyorsunuz tamam, bari köstek te olmayın.

Konu sahibi Eşine çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifasını versin inşallah.

boşanın diyeceğim ama insafsız olur muyum bilmiyorum...

Allah yardimcin olsun simdi baktim gercekten zor bir hastalikmis.Ilaclarini mi kullanmadi.Sen bilmiyordun galiba evlenmeden once hastaligini.Bi de insan msj atarken duygularini belli edemez.Belki konuyu yazarken hickiriklara bogularak yaziyordu birine anlatmak istedi.

Ben niye size sataşayım yahu bu kadar önemsemeyin kendinizi :)
Ben ilk 2 yorumumu yaptım zaten konuya sonra da sizin tuhaf yorumunuza cevap verdim farkındaysanız.. İstediğim kişiyi alıntılarım kim ne karışır. Görmek istemiyorsanız bakın orada göz ardı et butonu var. Üşenmemiş bizim rahatımızı düşünüp yapmışlar ne güzel değil mi?
Haydi katı kalbinizle selametle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…