Esinizin yaninda neden degilsiniz acabaa burda nette dolaniyorsunuz? ?
Ben de şaşırdım. Çok zor bir mesele, konuda intihar etti mi teşebbüs mü etti, konu niye acıyorsunlar, katil çıkarsan şaşırmam lar...
Şok oldum.
Bazı meseleler de fazla duyarsız davranıyoruz sanki.
İnsan çok zor bir şey yaşadığında çareyi her yerde arar. Konu da acar, camdan da bağırır, içine de kapanır. 20 yıldır görmediği arkadaşını da arar.
Geçmiş olsun, umarım bir an önce atlatırsın. hayatına devam etmek için ne karar verirsen ver, mutlu olmanı dilerim. S sevecen12
Pardon konu sahibi sizmisiniz ☺Belki yoğun bakıma her dakika giremiyordur he ne dersiniz? Film mi sanıyorsunuz hayatı her saniye kocasının elini tutsun?
Kadın oturup bir kenarda bekliyor çünkü elinden başka şey gelmiyor..
Pardon konu sahibi sizmisiniz ☺
Yaaw heee hee diyorum avukatliga devam ha gayret konu sahibi gelene kadar cevap vermeye devam edinNeden? Başkalarına cevap veremiyor musunuz?
Yaaw heee hee diyorum avukatliga devam ha gayret konu sahibi gelene kadar cevap vermeye devam edin
Arkadasim derdin ne ☺ çok uzulduysen konu sahibiyle dertles konu sahibine ozel mesaj at olmadi git yanina destek ol ☺ burda olumsuz yorum yapanlara satasarak zevkmi aliyorsun ☺ cok uzgunsun anladik konu sahibine hak veriyorsun anladik ama neden pesimdesin yorumlarima sen neden cevap veriyorsun onu anlamadik☺ bak uzulmustun konu sahibine onunla ilgilen benimle degil ☺Duygusuzluğunuza kılıf uydurun siz ancak..
Sizmisiniz? Bakiyorum da alintilatip gulucukle karsiliyorsunuz yazanlari..yas in nedir? Buyuk ihtimal kucuksun.. Fakat biraz duyarli olmaya davet ediyorum seni..yas sinirlamasi kesinlikle olmali bu sitede..Pardon konu sahibi sizmisiniz ☺
Arkadasim derdin ne ☺ çok uzulduysen konu sahibiyle dertles konu sahibine ozel mesaj at olmadi git yanina destek ol ☺ burda olumsuz yorum yapanlara satasarak zevkmi aliyorsun ☺ cok uzgunsun anladik konu sahibine hak veriyorsun anladik ama neden pesimdesin yorumlarima sen neden cevap veriyorsun onu anlamadik☺ bak uzulmustun konu sahibine onunla ilgilen benimle degil ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?