Evliliğimizin 2.haftasında eşim intihara teşebbüs etti.

İntihar lafına takılmış herkes. Tamam şu an için intihar girişimi sayılar ama henüz tamamen tehlike geçmiş değil anladığım kadarıyla. Ölüm döşeğinde demiş. İnşallah kurtulur da sadece bir girişim olarak kalır bu

çok geçmiş olsun.
ne zamandır birliktesiniz?
ne kadardır tanıyorsunuz ailesi var mı?
çok üzüldüm Allah sabır versin size eşinize de şifa versin.
sizde çok zor bir durum atlattınız bence sizde terapi görmelisiniz

ooo şimdi gördüm bipolar olduğu
ilaçlarını asla aksatmaması lazım
birilerine, sizde dahil zarar verebilir çok tehlikeli arkadaşımın abisi bipolar ve çok ciddi problemler yaşadılar.

Amaç muhalefet değilde teşebbüs girişim demek intihara girismemis direk intihar etmis hayatta olması intihar etmediği anlamına gelmiyor

Amaç muhalefet değilde teşebbüs girişim demek intihara girismemis direk intihar etmis hayatta olması intihar etmediği anlamına gelmiyor
Himm peki intihar edipte ölene ne deniyor o zaman?
Yani cumle ne olmali o durumda?
Neyse ya tdk degilim..isteyen istedigini desin..

Insanbbazi şeyleri göremiyor o aşamada ama insanlara kulak verseydin keşke ama gerçekten size üzüldüm evliliğimizin ilk günlerinde bunları yaşamak çok sarsici

Bipolar çok büyük bir sorun. Kuzenimin evlendiği adam da bipolarmış tabi kızdan saklamışlar, sürekli intihar edicem falan diyormuş, kuzenim ayrıldı 1 ay sonra ve şu an başkasıyla evli, mutlu bir de çocuğu var.

O kadar soğukkanlısın ki katil sen çıkarsan şaşırmam.

Suan da vah tuh yapman gereken şey kk daki kadınları dinlememiş olman mı?

Yahu kadın dertli ne diye saldırıyorsunuz. Ne kadar vicdansız yorumlar biraz insaf..

Belki etrafında kimse yok dertleşecek nereden biliyorsunuz. Kalabalık içinde yalnızlık diye bir şey duydunuz mu hiç?
Nişanlıyken de buraya yazması başkasıyla konuşamadığını gösterir değil mi? Görmezden gelin geçin o zaman..

aynen.
Burasi bir derdim var sitesi derdi olan kosar gelir anlatir
Ucun besin hesabı yapilmaz.

aynen.
Burasi bir derdim var sitesi derdi olan kosar gelir anlatir
Ucun besin hesabı yapilmaz.

Olur mu canım.
Anca adam ya hastaneden çıkıp bir süre geçecek ya da ölecek bir süre geçecek öyle konu açılacak. Onun zamanını ağır toplar belirlemeli..

Bazen insan en zor zamanda en kilit anda bile birilerine uzuntusunu anlatmak istiyor bi teselli bir dua insana iyi geliyor.
Konu sahibinin su an yapacagi esinin yaninda olmasi gerektigi.once iyi olmasi esinin sonra tedavi sureci.Gecmis olsun.

Ben de şaşırdım. Çok zor bir mesele, konuda intihar etti mi teşebbüs mü etti, konu niye acıyorsunlar, katil çıkarsan şaşırmam lar...
Şok oldum.
Bazı meseleler de fazla duyarsız davranıyoruz sanki.
İnsan çok zor bir şey yaşadığında çareyi her yerde arar. Konu da acar, camdan da bağırır, içine de kapanır. 20 yıldır görmediği arkadaşını da arar.

Geçmiş olsun, umarım bir an önce atlatırsın. hayatına devam etmek için ne karar verirsen ver, mutlu olmanı dilerim. S sevecen12

Bende soğukkanlı gördüm, konuyu açma amacınız dertleşmekse neden alıntı yapmıyorsunuz onu da anlamadım?
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…