- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
Amaç muhalefet değilde teşebbüs girişim demek intihara girismemis direk intihar etmis hayatta olması intihar etmediği anlamına gelmiyor"Etti"cumlesi o olayin sonucuna ulasilmis oldugunu gosterir.Intihar eden biri ölüm doseginde degil,ölmüş olur bu durumda..
Ama intahara tesebbus etti derseniz ölmemiş hala hayatta anlamına gelir..
Insan esi ölüm dosegindeyken kk da zor takilir ya..yani ben yapamazdım allah gostermesin
Himm peki intihar edipte ölene ne deniyor o zaman?Amaç muhalefet değilde teşebbüs girişim demek intihara girismemis direk intihar etmis hayatta olması intihar etmediği anlamına gelmiyor
Insanbbazi şeyleri göremiyor o aşamada ama insanlara kulak verseydin keşke ama gerçekten size üzüldüm evliliğimizin ilk günlerinde bunları yaşamak çok sarsiciKızlar gerçekten çok kötü durumdayım.Daha düne kadar iyi gözüken eşim şimdi ölüm döşeğinde.Hiç bir şeyini anlatmazdı.Ve gerçekten haklı oldugunuzu düşündüm konu açtıgınızda sizi dinlememiştim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...akkinda-kararsizim-yardim-edin-lutfen.993117/
bence yol yakınken ayrılsınInsanbbazi şeyleri göremiyor o aşamada ama insanlara lüksü verseydin keşke ama gerçekten size üzüldüm evliliğimizin ilk günlerinde bunları yaşamak çok sarsici
aynen.Yahu kadın dertli ne diye saldırıyorsunuz. Ne kadar vicdansız yorumlar biraz insaf..
Belki etrafında kimse yok dertleşecek nereden biliyorsunuz. Kalabalık içinde yalnızlık diye bir şey duydunuz mu hiç?
Nişanlıyken de buraya yazması başkasıyla konuşamadığını gösterir değil mi? Görmezden gelin geçin o zaman..
aynen.
Burasi bir derdim var sitesi derdi olan kosar gelir anlatir
Ucun besin hesabı yapilmaz.
Yahu kadın dertli ne diye saldırıyorsunuz. Ne kadar vicdansız yorumlar biraz insaf..
Belki etrafında kimse yok dertleşecek nereden biliyorsunuz. Kalabalık içinde yalnızlık diye bir şey duydunuz mu hiç?
Nişanlıyken de buraya yazması başkasıyla konuşamadığını gösterir değil mi? Görmezden gelin geçin o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?