Evliliğimle ilgili..

Açıkçası hiç içimden gelmiyor. Duş aldım, hazırlandım neler yaptım. Ne hali varsa görsün modundayım
Seksi oluşturan hormonlar kullanilmadikca korelir zaten bu çok normal. Ben kocamla iki hafta yapmazsam adamı tamamen unutuyorum o da beni öyle. Hatta uzun vakitlerden sonraki ilk fingirdesmemizi ozledigimizden değil, insan olarak seks yapmaya ihtiyacımızın olduğunu dusunerek yapıyoruz bundan sonra da bedenlerimiz birbirini yeniden seviyor ve araya giren sogukluklar bı sonraki sekse kadar kapaniyor
Seks aşk için değildir seks psikiyatrik bir terapidir

9 yıl böyle bir evliliğe dayanmak için çok uzun bir süre.
Aranızda paylaşım adına herhangi bir birşey yok.
Çocuk var ama onunla ilgilenen bir baba yok.
Eşiyle arası kötü olup, çocuguna iyi davranan, sorumluluk alan baba sayısının az olduğunu düşünüyorum. Şurada açılan konulardan bile çıkabiliriz bunu.
Acaba demek için bir sebebiniz yok.

Evet cinsellik bir ihtiyaçtır. Terapide denilebilir.

Seks yapamayan insanlar ( özellikle evlenmemiş, dini boyuta bakarak da evlenmeden ilişkiye kapalı olan erkek/kadınlar ) psikolojik sorunlu gergin filan mı oluyor acaba zamanla

Evet malesef öyle.. Artık gelinecek son noktadayım. En azından hayatıma yalnız devam ederim beklentim olmaz böyle insan yükü çok zor/

Seks yapamayan insanlar ( özellikle evlenmemiş, dini boyuta bakarak da evlenmeden ilişkiye kapalı olan erkek/kadınlar ) psikolojik sorunlu gergin filan mı oluyor acaba zamanla
Hayır hayatım. Kaygı bozukluğu, agresyon, depresyon hormonal bozukluk ve birçok hastalığın tedavisinde etkisi vardir.

Tekrar tedaviyazdiklarinizdan cikarimim oldukca mantikli birisiniz pat diye bosanmayin sorun cozulebilir bence
pat diyemi? adam 9 yıldır hatta öncesinde bile aynıymış :)
o çocuk sevgiyi siz anne ve babasından öğreniyor. sizin birbirinizle olan muhabbetinizden sevginizden. çocuğa iyilik yapmıyorsun ve kendinede tabii

Kendizi ilgi çekici hale getirin evde onun için suslenin giyinin hazırlanın ilişki için izin mi istiyorsunuz direk odaya gecin sormayın belki o sizden hamle görmek istiyor

Kendisine oral yaptırmaması bence daha ilginç. Bana da aseksüel gibi geldi ama bir uzmana danışmak gerek mutlaka

Kendizi ilgi çekici hale getirin evde onun için suslenin giyinin hazırlanın ilişki için izin mi istiyorsunuz direk odaya gecin sormayın belki o sizden hamle görmek istiyor
Niye?
Adam 9 yıldır oralı bile değil.
Normalde bir erkeğin, partnerine istek duyması için böyle hamlelere ihtiyacı olmaz.
Benim gibi 30 yıllık birlikteliklerde heyecanı arttırmak için, monoton evlilikleri beslemek için yapılır mı? Evet.
Fakat konu sahibinin kocası gibi umrunda olmayan adamlar için niye kadınlar çabalıyor?
Azıcık da adamlar çaba göstersin.
Adamları tepemize çıkara çıkara bir hâl oluyoruz.
Kadını-erkeği cinselliğe bakışımız sorunlu toplum olarak.

benim anlamadığım neden kadın çabalıyor? kadın zaten yıllardır elinden geleni yapmış. kadını yıldırmış bıktırmış. en güzel zamanlarında iyi hissettirmemiş. bırak uğraşma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…