- 1 Temmuz 2022
- 404
- 476
- 53
- 35
Sürekli tükürerekmi yapıyor bu reen insana psikolejik işgence gibi gelir bir kadın olarak çok acı bir durum bence ama eşiniz hassas yapıda herşeyden tiksinen biri galiba eğer sizde eşiniz gibiyseniz yani cinselliği çokta fazla arzulamıyorsanız onun gibi sizde tiksiniyorsanız sorun yok ama tam tersi siz istekli arzulu olup istediğiniz yaklaşımı göremiyorsanız yazık etmeyin kendinize derim artılarını eksilerini yazın bir kağıda hangisi daha baskınsa seçiminizi ona göre yapınTerapist (oral) önerdi. Bir iç çamaşırı koyuyor ve sürekli ona tükürerek yapıyor. Bende istemedim. Çünkü idrar ve kan gelen bir yere böyle şeyler yapılmazmış. Artık istemiyorum .Kusura bakmayın açık yazdım durum böyle.
29 yaşındayım. Çok haklısınız gerçekten.. Yorumunuzdan etkilendiğim üyelerdensiniz. İnsan bazen çıkmazda gibi oluyor en azından burda fikir ediniyor insan.
Cahil cesareti gibi bir kararla sanırım..Çok özür dileyerek bir şey soracağım. Adam ilk günden beri ilgisiz , alakasız biriymiş.
4 sene önce hangi motivasyonla ilişkinizi bir adım öteye taşımaya karar verdiniz ? Çocuk sahibi olma kararını ikiniz almadınız mı ?
Kendisi öyle, her şeyden nem kapar. Ben öyle değilim, en azından eşime karşı değilim. Eşler arasında söz konusu olmamalı.Sürekli tükürerekmi yapıyor bu reen insana psikolejik işgence gibi gelir bir kadın olarak çok acı bir durum bence ama eşiniz hassas yapıda herşeyden tiksinen biri galiba eğer sizde eşiniz gibiyseniz yani cinselliği çokta fazla arzulamıyorsanız onun gibi sizde tiksiniyorsanız sorun yok ama tam tersi siz istekli arzulu olup istediğiniz yaklaşımı göremiyorsanız yazık etmeyin kendinize derim artılarını eksilerini yazın bir kağıda hangisi daha baskınsa seçiminizi ona göre yapın
Bencede normali sizin dediğiniz gibi olması ne diyebilirimki cnm Allah kolaylık versin hakkında hayırlı olan ne ise onu nasip etsin inşallah yinede yuvan yıkılmaz gerşey düzelir umarım.Kendisi öyle, her şeyden nem kapar. Ben öyle değilim, en azından eşime karşı değilim. Eşler arasında söz konusu olmamalı.
Senelerdir böyle düzelmedi.Bencede normali sizin dediğiniz gibi olması ne diyebilirimki cnm Allah kolaylık versin hakkında hayırlı olan ne ise onu nasip etsin inşallah yinede yuvan yıkılmaz gerşey düzelir umarım.
9 yıldır böyle miydi?Kızlar merhaba. Evliliğimle ilgili içinden çıkamadığım sorunlarımız var. Eşimle bir arkadaşım aracılığı ile tanıştık. Uzak şehirler üzerinden yürüttük ilişkimizi. Ve bu yüzden cinsel anlamda çok tanıyamadım. Gençtim, bilmiyordum bazı şeyleri. Eşim tanıştığımızdan beri cinsel isteği olmayan bir insan. Hiç güzel sözlerle gönlümü almaz, ilgi göstermez. Ayda bir max 1-2 kez birlikte oluyoruz.Bazen bir ay boyunca hiç olmuyor. Kendisini hiç arzulamıyorum.Oda beni arzulamıyor. Bir tanede çocuğum var. Evlendiğimiz gün dahi yarın sevişiriz diyen bir insandı. Sevgili dönemlerinde de yani hiç yalnız kalmak için çaba göstermez kalsakta ilgi göstermezdi. Sizce böyle ömrümü geçirebilir miyim. Bir dönem tedavide, terapiye başvurduk olumlu bişey olmadı.
Komik gelecek belki ama bazı arkadaşlarım hareketli ve sık cinsel hayatlarından yakınırken içten içe üzülüyorum. Çünkü hiç arzulanmadım. Bakımsız, pis bir insan değilim.
Boşanmakta zor geliyor. Boşanalım dediğimde evdeki işlere yardım etmeye, iyi davranmaya çalışıyor. Yani şöyle yemek yapıyım mı, ne yapayım vs. Normalde pek yapmaz. Bende böyle yaptığında üzülüyorum. Tatile gideriz sevişmeden döneriz. Kaç kez konuştuk bir yol alamadık. Dışardan bakıldığında gayet normal bir çiftiz. Tabi içini bilen yok. Sağlık sorunu, ya da biseksüel durumları yok. Hayattan bezmiş gibi. Seviştiğimizde de o kadar odun yaklaşımı var ki. Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Boşanmaya karşı bir korku var neden bilmiyorum. Çocuğum için devam ettiriyorum. Alışkanlık birde yilların. Eş değilde ev arkadaşlığı.
Not : 9 yıllık evliyim.
Artık muhafazakarlar da yapiyo canımOral sekssiz hayat düşünemiyorum.
Bu durum bu kadar kafanı meşgul ediyorsa boşan
Eşiniz dindar/muhafazakar mı
Benim içimde hiç bişey kalmadı ne yazık ki..evlilikte cinsellik olmayınca karşılıklı olarak pek çok şeye tahammül edilmez.
çünkü cinsellik bir sıfırlama yolu. mini terapi.
ya aldatılıyorsunuz, ya eşinizin farklı yönelimi var. ikisi de değilse eşinizin psikolojik problemleri var. bu net.
ilk iki ihtimalde boşanmayı hak eden bir evlilik mi? kesinlikle..
peki psikolojik problemleri varsa?
o zaman çözüm bulmak için çabalaması şart. eğer sizin ısrarınıza rağmen böyle bir çabayı da göstermiyorsa yine boşanmayı düşünebilirsiniz. 9 yıl geçmiş. siz tutku, istek, sevgi, şefkat görmemişsiniz.
yaşınız da çok genç daha.. hayat daha yeni başlıyor..
11 yıldır böyleydi.9 yıldır böyle miydi?
Boşanmanız en mantıklısı. Zaten böyle de mutlu değilsiniz. Diğer türlü en azından evli olup mutsuz olmazsnız11 yıldır böyleydi.
Evet bende o yönde karar verdim. Böyle anatomik olarak var olan, ama işlevsel olarak yok bir insanla hayatıma devam edemem. Yemeğini yap, çamaşırını yıka. Ve karşılığında sevgi esirgensin.Boşanmanız en mantıklısı. Zaten böyle de mutlu değilsiniz. Diğer türlü en azından evli olup mutsuz olmazsnız
Çok teşekkür ederim.. Yazdıklarınız iyi geldi...Yaşınız 29'muş. Çok erken evlenmişsiniz. Çooook gençsiniz daha, önünüzde upuzun bir hayat var.
Elbette boşanmak kolay bir olay değil. Onca senelik yaşam tarzınız değişecek. Ama insan her duruma alışıyor, her duruma uyum sağlıyor. Bir bedeli olacak elbet. Belki boşluğa düşeceksiniz, belki pişmanlık duyduğunuzu sanacaksınız, ama hepsi yanılsama.. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım.
çok ilginç ya erkekler kafayı yiyor onu yapmak için bazen acaba yerinde mi yedi mi yoksa diye yokluyo insanTerapist (oral) önerdi. Bir iç çamaşırı koyuyor ve sürekli ona tükürerek yapıyor. Bende istemedim. Çünkü idrar ve kan gelen bir yere böyle şeyler yapılmazmış. Artık istemiyorum .Kusura bakmayın açık yazdım durum böyle.
Evet bazı erkekler çok istekli olurken, eşim ise bir çamaşır koyuyor ona tükürerek, sonrasında dişlerini kazırcasına fırçalayarak ağzını temizliyor. Şu ana kadar en ufak bir enfeksiyon dahi geçirmedim, acaba koku olabilir bişey olabilir diye düşündüm. Doktora gittim. Doktor tertemiz her şeyin, hiç bişeyin yok dedi.çok ilginç ya erkekler kafayı yiyor onu yapmak için bazen acaba yerinde mi yedi mi yoksa diye yokluyo insaneşinizin bence bizzat tek başına bu probleminden ötürü terapi alması gerekiyor ya da hormonlarına baktırması lazım.. böyle bi arkadaşım vardı; çok hoşlanıyordu kadınlardan beraber olmak istiyordu, kadınlarla buluşuyordu evlerine gidiyordu falan bi şey yapmadan kaça kaça dönüyordu kaç yaşında adam çok yakın olduğumuzdan paylaşıyordu benimle ordan biliyorum doktora görünmüştü düşük çıkmış hormonları
Ne kadar önemsemiş ilgilenmişsin bir de sorun bende mi diye… Evliliğin, aşkın direğidir cinsellik bu genç yaşında solup gideceksin bence boşanmalısın ve seni arzulayan içinde istek olan bir ilişkide olmalısın en insani istek bu gerçekten bu şekilde yaşanmaz çok zorEvet bazı erkekler çok istekli olurken, eşim ise bir çamaşır koyuyor ona tükürerek, sonrasında dişlerini kazırcasına fırçalayarak ağzını temizliyor. Şu ana kadar en ufak bir enfeksiyon dahi geçirmedim, acaba koku olabilir bişey olabilir diye düşündüm. Doktora gittim. Doktor tertemiz her şeyin, hiç bişeyin yok dedi.
Kadına değer veren bir bakış açısı yok cinsel anlamda ve sevgi anlamında. Bütün hormonları normal çıktı.
Ömrümü yıllar içerisinde pişmanlıklar içinde geçirmiş olmak istemiyorum. Boşanacağım. Zor olacaktır fakat, şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardırNe kadar önemsemiş ilgilenmişsin bir de sorun bende mi diye… Evliliğin, aşkın direğidir cinsellik bu genç yaşında solup gideceksin bence boşanmalısın ve seni arzulayan içinde istek olan bir ilişkide olmalısın en insani istek bu gerçekten bu şekilde yaşanmaz çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?