Evliliğimle ilgili..

Nikahımız yeni yapılmıştı, on gün sonrada düğün vardı. Uçakla benim eşyalarımı çalıştığım yerden toplamaya gittik, yolda bana dedi ki sakın gidince sevişme hayali kurma dedi.

Cinsel hayat için bosanilmaz aldatma vesayre yoksa bayan hep isteksiz olduğunu belirtmiş zaten ama bazi insanlarında libidosu düşük
Cinsellik için bosanilmaz hanım efendi eşinin evlilik boyunca böyle olduğunu söylemiş büyük ihtimal düşük libidolu biri olabilir
Hayatında başka kadın yoksa adamın kadınında ihtiyacı olan ilişkiy se neden kocasına kur yapmasin cinsellik te bir ihtiyaç insan doğası gereği

Nikahımız yeni yapılmıştı, on gün sonrada düğün vardı. Uçakla benim eşyalarımı çalıştığım yerden toplamaya gittik, yolda bana dedi ki sakın gidince sevişme hayali kurma dedi.
oha ve sen bu lafın üzerine bu insanla 9 koca yıl aynı evde!! hayret

Bence cinsellik evlilikte temel unsurlardan biri ve yoksa gayet de boşanma sebebidir.
Boşanma davalarında da cinsellik kusur-haklı boşanma sebebidir.
Bu konuda verilmiş çok sayıda mahkeme kararı var.
Ayrıca konu sahibinin eşi düşük libidolu değil 0 libidolu bence.
‘Yok, aslında senin kocan yok’ durumu tam olarak.

Bence cinsellik evlilikte temel unsurlardan biri ve yoksa gayet de boşanma sebebidir.
Boşanma davalarında da cinsellik kusur-haklı boşanma sebebidir.
Bu konuda verilmiş çok sayıda mahkeme kararı var.
Kararı biz vermiyoruz sonuçta fikir almak istemiş haretlerdik için bazı şeyler yapılabilir ama demin bisey daha paylaşmış yeni evliyken hayal kurma bile diye zorla mi evlendirildiniz
Siz nasıl tanışıp evlilik kararı aldınız

Öpen marringe nedir

Çiftlerin başkalarını öptüğü evlilik türüdür "öpen marringe" =)

Sevgili konu sahibi, "eşimle çok iyi bir dostluğumuz var, çok iyi bir baba, cinsel sorunları için de çaba gösteriyor, kendisi tatmin olmasa bile benim rahatlamam için elinden geleni yapıyor" deseniz boşanmayın yazıktır günahtır derdik.. Ama eşinizin ha varlığı ha yokluğu anladığım kadarıyla. Adam aseksüel olsa bile sizi tatmin etmek için çaba gösterebilir. Sizin duygularınızın, açlığınızın hiçbir önemi yok gözünde... Çocuğuna karşı da kaba ve sevgisiz sanırım. E siz de mutsuzsunuz.. Kaybedeceğiniz hiçbir şey yok boşanırsanız. Özleyeceğiniz bir şey de olmayacaktır.

Kesinlikle öyle. Toplumda kadın kırmızı çamaşır giyinsin, süslensin. Tangası, jartiyeri üzerinden çıkmasın. Bunlarıda yaptım, yine yok. Artık yeter. Ev arkadaşına ihtiyacım yok.

Maalesef arada cinsellik olmayınca hiç bişey olmuyor. Ne dostluk, ne sohbet, ne birlikte vakit geçirmekten hoşlanmak.

Zaten karakter olarakta biraz yok hükmündedir. Yılların alışkanlığı var gibi hissediyorum. Ama insan yükü olmasa daha rahat ederim.
Acaba boşanma sonrasını kolay atlatabilir miyim?

Bence bir terapistle görüşsün düzelir

Ben ikinizi de suçlu buldum. Hani adam yanaşmamış sizde onu en baştan böyle kabul edip çocuk yapmışsınız. Bana göre cinsellik olmayan evlilik , evlilik adı altında yaşayan iki arkadaş sadece. Yatak odası tamirhane benim gözümde. İnsanlar en büyük kavgalardan sonra neden sevişir hiç düşündünüz mü ? İkinizde tedavi olun aksi taktirde ne aşk ne heyecan ne sevgi kalır.

Hiç bişey kalmadı. Artık istemiyorum.

İçime ata ata.. Hüzünle.. üzülerek..

Tek tek yorumlarınızı okumadım, kaç yaşındasınız bilmiyorum. Ancak bir 9 yıl daha cidden böyle geçer mi? Yarın öbür gün çocuğunuz büyüyüp evden ayrılacak, belki okul için belki evlilik için... Eşinizle başbaşa kalacaksınız. Hiçbir cinsel çekim hissetmediğiniz adamla ne yapacaksınız aynı evin içinde boş boş?

29 yaşındayım. Çok haklısınız gerçekten.. Yorumunuzdan etkilendiğim üyelerdensiniz. İnsan bazen çıkmazda gibi oluyor en azından burda fikir ediniyor insan.

Kesinlikle öyle. Toplumda kadın kırmızı çamaşır giyinsin, süslensin. Tangası, jartiyeri üzerinden çıkmasın. Bunlarıda yaptım, yine yok. Artık yeter. Ev arkadaşına ihtiyacım yok.

Çok özür dileyerek bir şey soracağım. Adam ilk günden beri ilgisiz , alakasız biriymiş.

4 sene önce hangi motivasyonla ilişkinizi bir adım öteye taşımaya karar verdiniz ? Çocuk sahibi olma kararını ikiniz almadınız mı ?

Çocuktan sonra bizde anlattığınız gibiyiz. Hamilelikle başladı öylede devam ediyor. Konuşuyorum bu durumu suçu bende buluyor. Sağlık problemide var, performans arttırıcı kullanıyor. Onu kullanırsa keyif alıyor kendine güveni geliyor bende keyif alıyorum ama ayda belki 2 nadiren 3 kez ilişki oluyordur. Bazen uzun bi süre hiç olmuyor. Çocuğum var, bu durum sinirimi bozsada bu yüzden evliliğimi bitirmem. Çocuk olmasa farklı düşünürdüm belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…