Nikahımız yeni yapılmıştı, on gün sonrada düğün vardı. Uçakla benim eşyalarımı çalıştığım yerden toplamaya gittik, yolda bana dedi ki sakın gidince sevişme hayali kurma dedi.Niye?
Adam 9 yıldır oralı bile değil.
Normalde bir erkeğin, partnerine istek duyması için böyle hamlelere ihtiyacı olmaz.
Benim gibi 30 yıllık birlikteliklerde heyecanı arttırmak için, monoton evlilikleri beslemek için yapılır mı? Evet.
Fakat konu sahibinin kocası gibi umrunda olmayan adamlar için niye kadınlar çabalıyor?
Azıcık da adamlar çaba göstersin.
Adamları tepemize çıkara çıkara bir hâl oluyoruz.
Kadını-erkeği cinselliğe bakışımız sorunlu toplum olarak.
Cinsel hayat için bosanilmaz aldatma vesayre yoksa bayan hep isteksiz olduğunu belirtmiş zaten ama bazi insanlarında libidosu düşükNiye?
Normalde bir erkeğin, partnerine istek duyması için böyle hamlelere ihtiyacı olmaz.
Benim gibi 30 yıllık birlikteliklerde heyecanı arttırmak için, monoton evlilikleri beslemek için yapılır mı? Evet.
Fakat konu sahibinin kocası gibi umrunda olmayan adamlar için niye kadınlar çabalıyor?
Cinsellik için bosanilmaz hanım efendi eşinin evlilik boyunca böyle olduğunu söylemiş büyük ihtimal düşük libidolu biri olabilirNiye?
oha ve sen bu lafın üzerine bu insanla 9 koca yıl aynı evde!! hayretNikahımız yeni yapılmıştı, on gün sonrada düğün vardı. Uçakla benim eşyalarımı çalıştığım yerden toplamaya gittik, yolda bana dedi ki sakın gidince sevişme hayali kurma dedi.
Bence cinsellik evlilikte temel unsurlardan biri ve yoksa gayet de boşanma sebebidir.Cinsel hayat için bosanilmaz aldatma vesayre yoksa bayan hep isteksiz olduğunu belirtmiş zaten ama bazi insanlarında libidosu düşük
Cinsellik için bosanilmaz hanım efendi eşinin evlilik boyunca böyle olduğunu söylemiş büyük ihtimal düşük libidolu biri olabilir
Hayatında başka kadın yoksa adamın kadınında ihtiyacı olan ilişkiy se neden kocasına kur yapmasin cinsellik te bir ihtiyaç insan doğası gereği
Kararı biz vermiyoruz sonuçta fikir almak istemiş haretlerdik için bazı şeyler yapılabilir ama demin bisey daha paylaşmış yeni evliyken hayal kurma bile diye zorla mi evlendirildinizBence cinsellik evlilikte temel unsurlardan biri ve yoksa gayet de boşanma sebebidir.
Boşanma davalarında da cinsellik kusur-haklı boşanma sebebidir.
Bu konuda verilmiş çok sayıda mahkeme kararı var.
Siz nasıl tanışıp evlilik kararı aldınızNikahımız yeni yapılmıştı, on gün sonrada düğün vardı. Uçakla benim eşyalarımı çalıştığım yerden toplamaya gittik, yolda bana dedi ki sakın gidince sevişme hayali kurma dedi.
Öpen marringe nedir
Kesinlikle öyle. Toplumda kadın kırmızı çamaşır giyinsin, süslensin. Tangası, jartiyeri üzerinden çıkmasın. Bunlarıda yaptım, yine yok. Artık yeter. Ev arkadaşına ihtiyacım yok.benim anlamadığım neden kadın çabalıyor? kadın zaten yıllardır elinden geleni yapmış. kadını yıldırmış bıktırmış. en güzel zamanlarında iyi hissettirmemiş. bırak uğraşma ya
Maalesef arada cinsellik olmayınca hiç bişey olmuyor. Ne dostluk, ne sohbet, ne birlikte vakit geçirmekten hoşlanmak.Çiftlerin başkalarını öptüğü evlilik türüdür "öpen marringe" =)
Sevgili konu sahibi, "eşimle çok iyi bir dostluğumuz var, çok iyi bir baba, cinsel sorunları için de çaba gösteriyor, kendisi tatmin olmasa bile benim rahatlamam için elinden geleni yapıyor" deseniz boşanmayın yazıktır günahtır derdik.. Ama eşinizin ha varlığı ha yokluğu anladığım kadarıyla. Adam aseksüel olsa bile sizi tatmin etmek için çaba gösterebilir. Sizin duygularınızın, açlığınızın hiçbir önemi yok gözünde... Çocuğuna karşı da kaba ve sevgisiz sanırım. E siz de mutsuzsunuz.. Kaybedeceğiniz hiçbir şey yok boşanırsanız. Özleyeceğiniz bir şey de olmayacaktır.
Zaten karakter olarakta biraz yok hükmündedir. Yılların alışkanlığı var gibi hissediyorum. Ama insan yükü olmasa daha rahat ederim.Bence cinsellik evlilikte temel unsurlardan biri ve yoksa gayet de boşanma sebebidir.
Boşanma davalarında da cinsellik kusur-haklı boşanma sebebidir.
Bu konuda verilmiş çok sayıda mahkeme kararı var.
Ayrıca konu sahibinin eşi düşük libidolu değil 0 libidolu bence.
‘Yok, aslında senin kocan yok’ durumu tam olarak.
Bence bir terapistle görüşsün düzelirKızlar merhaba. Evliliğimle ilgili içinden çıkamadığım sorunlarımız var. Eşimle bir arkadaşım aracılığı ile tanıştık. Uzak şehirler üzerinden yürüttük ilişkimizi. Ve bu yüzden cinsel anlamda çok tanıyamadım. Gençtim, bilmiyordum bazı şeyleri. Eşim tanıştığımızdan beri cinsel isteği olmayan bir insan. Hiç güzel sözlerle gönlümü almaz, ilgi göstermez. Ayda bir max 1-2 kez birlikte oluyoruz.Bazen bir ay boyunca hiç olmuyor. Kendisini hiç arzulamıyorum.Oda beni arzulamıyor. Bir tanede çocuğum var. Evlendiğimiz gün dahi yarın sevişiriz diyen bir insandı. Sevgili dönemlerinde de yani hiç yalnız kalmak için çaba göstermez kalsakta ilgi göstermezdi. Sizce böyle ömrümü geçirebilir miyim. Bir dönem tedavide, terapiye başvurduk olumlu bişey olmadı.
Komik gelecek belki ama bazı arkadaşlarım hareketli ve sık cinsel hayatlarından yakınırken içten içe üzülüyorum. Çünkü hiç arzulanmadım. Bakımsız, pis bir insan değilim.
Boşanmakta zor geliyor. Boşanalım dediğimde evdeki işlere yardım etmeye, iyi davranmaya çalışıyor. Yani şöyle yemek yapıyım mı, ne yapayım vs. Normalde pek yapmaz. Bende böyle yaptığında üzülüyorum. Tatile gideriz sevişmeden döneriz. Kaç kez konuştuk bir yol alamadık. Dışardan bakıldığında gayet normal bir çiftiz. Tabi içini bilen yok. Sağlık sorunu, ya da biseksüel durumları yok. Hayattan bezmiş gibi. Seviştiğimizde de o kadar odun yaklaşımı var ki. Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Boşanmaya karşı bir korku var neden bilmiyorum. Çocuğum için devam ettiriyorum. Alışkanlık birde yilların. Eş değilde ev arkadaşlığı.
Not : 9 yıllık evliyim.
Hiç bişey kalmadı. Artık istemiyorum.Ben ikinizi de suçlu buldum. Hani adam yanaşmamış sizde onu en baştan böyle kabul edip çocuk yapmışsınız. Bana göre cinsellik olmayan evlilik , evlilik adı altında yaşayan iki arkadaş sadece. Yatak odası tamirhane benim gözümde. İnsanlar en büyük kavgalardan sonra neden sevişir hiç düşündünüz mü ? İkinizde tedavi olun aksi taktirde ne aşk ne heyecan ne sevgi kalır.
İçime ata ata.. Hüzünle.. üzülerek..9 yıl nasıl dayandınız??
Uzatmayın derim o zamanHiç bişey kalmadı. Artık istemiyorum.
Evet konuşuyorum kendisiyle..Uzatmayın derim o zaman
İçime ata ata.. Hüzünle.. üzülerek..
29 yaşındayım. Çok haklısınız gerçekten.. Yorumunuzdan etkilendiğim üyelerdensiniz. İnsan bazen çıkmazda gibi oluyor en azından burda fikir ediniyor insan.Tek tek yorumlarınızı okumadım, kaç yaşındasınız bilmiyorum. Ancak bir 9 yıl daha cidden böyle geçer mi? Yarın öbür gün çocuğunuz büyüyüp evden ayrılacak, belki okul için belki evlilik için... Eşinizle başbaşa kalacaksınız. Hiçbir cinsel çekim hissetmediğiniz adamla ne yapacaksınız aynı evin içinde boş boş?
Nikahımız yeni yapılmıştı, on gün sonrada düğün vardı. Uçakla benim eşyalarımı çalıştığım yerden toplamaya gittik, yolda bana dedi ki sakın gidince sevişme hayali kurma dedi.
Kesinlikle öyle. Toplumda kadın kırmızı çamaşır giyinsin, süslensin. Tangası, jartiyeri üzerinden çıkmasın. Bunlarıda yaptım, yine yok. Artık yeter. Ev arkadaşına ihtiyacım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?