- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Allahtan eski konulara bakmak yasak degil yoksa neyle insanlara saldirirdiniz demi??? Tek silahiniz bu nasil olsa
@Mune konum kapatilsin lutfen zira burda herkes ozellikle @ADAM olacak kiz dedektiflik sevdasinda
Durust oldum bir konu actim yardim istedim namussuz o...... Yaptilar beni
Rica ediyorum @Mune saygisizca konusan hakaret edenleri kiblermisin
Cocuk sayisina gelince 3 tane
Farkli yazdim baska konularda cunku kk yi cevremdede kullananlar var
Adim da takma ad
Neden kendimi tam olarak desifre ediyimki
Tutarsiz gorunsede aslinda yalan yok sadece taninmamak icindi.
Her neyse
Birdaha buraya kinu acmicam zaten zira kendimi sorguya cekilen tutuklu gibi hissettim sayenizde...
sen hala konusuyo musun !.. dusun biraz ben bapiyorum die dusun . insanlara saldiriyosun birde ya. utanmalisin artik . lutfen utanur misinnnnnn .dAllahtan eski konulara bakmak yasak degil yoksa neyle insanlara saldirirdiniz demi??? Tek silahiniz bu nasil olsa
Yazik
Allahtan eski konulara bakmak yasak degil yoksa neyle insanlara saldirirdiniz demi??? Tek silahiniz bu nasil olsa
Yazik
Haticecigim bu konuda en sucsuz buradaki bayanlar.ne istiyorsun bizlerden tebrikler haticecigim, kocan seni aldatmis, sende onu evli olan eski aşkinla aldatiyorsun bosvermi diyelim.
Herkes senin yaptigini yanlis oldugunu soyluyor ,cocuklarini dusun diyorlar.
Kendi hayatin .kendi düsen aglamaz.
Sende 3 çocuk var üçüzler ama sen 4 kişilik aile için maaş soruyodun çocuklardan biri fotosentez mi yapıyo
Esimden ayrılırsam 4 kişi olacagımız ıcın anladınmı
Yazik
Daha kötüsü de olbilir 3 üzleri babasında bırakıp tr ye göç edecek büyük ihtimal 2 çocuk dediğide sevgilisininkiler
Eski konularındz bişey yok şimdiki rezilliğine bak senAllahtan eski konulara bakmak yasak degil yoksa neyle insanlara saldirirdiniz demi??? Tek silahiniz bu nasil olsa
Yazik
İşin gücün dedektifçilik oynamakHayır yani hadi sayısı deşifre olmamak için yanlış verildi hala 2 mi 3üz mü bilmiyoruz...neyse, ama çocukların yaşı da bambaşka bi yerde çocuklar sanki bebek daha sonra ilkokul çağında
Deşifre olmak istemeyen 2.üyelik alsın.
şizofrense belki hayali çocukları vardır.Sanmam 3üz demezdi öyle olsa deşifre olmak çocuk sayısıyla olmaz ki hem, 2 çocuk de sabitle madem
İşin gücün dedektifçilik oynamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?