- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Esimden ayrılırsam 4 kişi olacagımız ıcın anladınmı
dunden beri bunu anlatmaya calisiyorum ama herkes farkli konusuyo benmm gbi dusunenlerde varmis . yuregine saglik ya delirttiler beni .dBu konuyu niye açtınız?
Size yol gösterilsin diye mi?
Evliliğim mi,eski sevgilim mi? Diye sorulan bir soruya kadınlar ne cevap verecektir sizce, düşünmeye gerek var mı?
Elbette ki ayrılıp, kendi yolunuza bakmalısınız.
Aldatan herkes kadın ya da erkek cinsiyet farketmez,büyük adilik yapıyordur,burda yazamayacağım her türlü sıfata da layıktır. Bu benim fikrim..
Siz de böyle düşünün bence..
Erkek yapınca affediliyo da biz yapınca niye damga yiyoruz vs vs diye çamur atmayın. Herkes kendi hatasından, günahından, yanlışından sorumlu. Bu da sizin yanlışınız.
Ben heran yazmıyorum o yazıyosevgilinize mesajlastiginuz konuştuğumuz zamanları çocuklarınıza harcasiniz keşke
Neyin pesındesın?E anne baba 2 çocuk diyosun neyini anlıcam
Benim bi meslegim yok burda kurslara gittim ama banka ve finans uzerine . Is bulabilirmiyim oda ayri mesele. Ama hep torpil gerekiyo diyolar tanidik birileri onerince is bulunuyomus ancak . Bu ne kadar dogru ? Esim sirkette mudurdu turkiyedeyken sonradan iflas ettiler . Esim kamu yonetimi mezunu
Antalya yada izmir dusunuyoruz yada belki ankara
Esimden ayrılırsam 4 kişi olacagımız ıcın anladınmı
Ben heran yazmıyorum o yazıyo
Hem yazsam size ne
Benim kendime ayırcak vaktım olamazmı hic anneyim dıye yaa
Neyin pesındesın?
3uzlerim var iste
Merhabalar
Anne baba 2 ilkokul caginda cocuk ev kirasi faturalar gida okul ihtiyaclari kiyafet senede 1 tatil dersek bize ne kadar aylik para gerekir dersiniz?
Kendi geciminuzden ornekler verirseniz sevinirim. Yurtdisinda yasayan turkiyeye yerlesmeyi dusunen biriyim.
Yorumlarinizi bekliyorum. Birde hangi sektorler en iyi maasi oduyor Turkiyede onuda belirtirseniz sevinirim
Mutsuz oldugum bir evlilige cocuklarim icin senelerdir devam ediyorum. Birkac kez aldatilmama ragmen ayrilmadim cocuklarim icin affettim hep ama icimde hersey kirildi bitti
Guven yok
Her neyse lise caglarimdaki sevgilim beni sosyal medyadan bulmus
Oda evli cocuklu mutsuz
Beni hala sevdigini unutamadigini soyluyo
Hergun ariyo konusuyoruz
Napmaliyim sizce bir akil verin siz olsaniz napardiniz??
Neyin pesındesın?
3uzlerim var iste
o kadın bir şeyin peşinde değil de
siz baskasinin kocasının pesindesinuz
Biri bana bilimsel olarak durumu açıklasın üçüzlerden 2si ilkokul çağında diğeri nerde,nedir olay
ucuz cocugu var ikisi okul caginda digerini dogurduktan sonra kurtaj ettirmistir. nasil bir hayal gucu varsa kadinda...d3üzüm var diyo bu konuda, geçmiş konuda anne baba 2 ilkokul çağında çocuk demiş fake heralde bildiricem yönetime mantıklı açıklama getirebiliyor musunuz
Üçüzlerden 2si ilkokul çağında biri daha karnında mı
Daha doğmamış üçüzlerden biri karnında herhalde.3üzüm var diyo bu konuda, geçmiş konuda anne baba 2 ilkokul çağında çocuk demiş fake heralde bildiricem yönetime mantıklı açıklama getirebiliyor musunuz
Biri bana bilimsel olarak durumu açıklasın üçüzlerden 2si ilkokul çağında diğeri nerde,nedir olay
Daha kötüsü de olbilir 3 üzleri babasında bırakıp tr ye göç edecek büyük ihtimal 2 çocuk dediğide sevgilisininkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?