Evliligimmi eski sevgilimmi

dunden beri bunu anlatmaya calisiyorum ama herkes farkli konusuyo benmm gbi dusunenlerde varmis . yuregine saglik ya delirttiler beni .d

Erkek yapınca affediliyor kadın yapınca ooo
lafi da aşırı komik yaa
Affetmeyin
affetmek sizin elinizde değil mi affetmezseniz affediliyor olmaz
cinsiyet farketmez kim aldatırsa karşı taraf onu affetmesin olay bu kadar basit

Karısından ayrı eminim her dakika mesaj atıyo konuşuyoruz diyorsun da sen bir koca ve üçüzlerle vakit bulabildiğine göre o da evli olduğu halde bu vaki bulabilir.Ne yapacağını gelince aynen devam et kocan anlayıp kapıya koyduğu zaman düşünürsün ne yapacağını.Öbürü zaten her türlü evliliğini devam ettirir erkek neticede.

Antalya yada izmir dusunuyoruz yada belki ankara

Esimden ayrılırsam 4 kişi olacagımız ıcın anladınmı

Eşinden ayrılma planı yapan kadın mesajı değil bunlar kusura bakma

Biri bana bilimsel olarak durumu açıklasın üçüzlerden 2si ilkokul çağında diğeri nerde,nedir olay

Hayata karşı sağlam bir duruşunuz var ise önünüzde mevcut olan 2 seçenek arasında seçim yaparsınız. Ya eşinizden boşanıp dilediğiniz şekilde yaşarsınız ya da hala evli kalıp eski sevgilinizle olan bu sıkı muhabbeti evli bir eşe yakışır biçimde şekillendirirsiniz.

Biri bana bilimsel olarak durumu açıklasın üçüzlerden 2si ilkokul çağında diğeri nerde,nedir olay
3üzüm var diyo bu konuda, geçmiş konuda anne baba 2 ilkokul çağında çocuk demiş fake heralde bildiricem yönetime mantıklı açıklama getirebiliyor musunuz
ucuz cocugu var ikisi okul caginda digerini dogurduktan sonra kurtaj ettirmistir. nasil bir hayal gucu varsa kadinda...d

canim @haticeakan sen amsterdam da falan mi yasiyosun . hap falan mi kullaniyosun. neyin mantigi neyin kafasi bu. su konuyu yazdgindan beri su sacma dapan cvplari verdginden beri hemcinslerimden soguttun beni ya. mantikli aciklama yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…