- 29 Eylül 2014
- 9.712
- 20.083
- 598
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
kocanı aldatıyorsun yani. ne kadar haklı, mutsuz olsan da kocandan farkın kalmamış, haklıyken haksız duruma düşmüşsün.Mutsuz oldugum bir evlilige cocuklarim icin senelerdir devam ediyorum. Birkac kez aldatilmama ragmen ayrilmadim cocuklarim icin affettim hep ama icimde hersey kirildi bitti
Guven yok
Her neyse lise caglarimdaki sevgilim beni sosyal medyadan bulmus
Oda evli cocuklu mutsuz
Beni hala sevdigini unutamadigini soyluyo
Hergun ariyo konusuyoruz
Napmaliyim sizce bir akil verin siz olsaniz napardiniz??
oo çok iyi kocan sana taksın sen de sevgilinin karısına taktır tencere kapaklar ayrılma kocandan ndevam edin böyle..ramazan da açılacak konular silsilesine bak..Mutsuz oldugum bir evlilige cocuklarim icin senelerdir devam ediyorum. Birkac kez aldatilmama ragmen ayrilmadim cocuklarim icin affettim hep ama icimde hersey kirildi bitti
Guven yok
Oda evli cocuklu mutsuz
Hergun ariyo konusuyoruz
sen kocanı kınadın ki başına geldi o halde. o zaman kocan da mutsuzdu, masumdu. sen adamı mutlu edemedin, kendine bağlayamadın ki seni aldatmış.Ya kizlar siz cok fenasiniz ya biri elinize dusmeye gorsun vurun abaliya
Yapiyonuz.
Yanlis yaptim ok sustum
önceki konunda ailem arkamda demişsin. niye bahane üretiyorsun ki?Haklisin o kadinada aciyorum
Gerci ayrilar ama olsun
Iste caresizlik durdurdu
3 kucuk cocukla issiz nereye kipirdiyon
Ancak birakirsan
Onlar benim canim birakamadim
Kendimde surundum boyle yillarca
Ama artik katlanamiyorum
seninle gönlünü eğleyecek, sen de bile bile devam ediyorsun. bravo.Yok ayri zaten
Bosancakmis
Ama yeniden evlenmeye niyeti yok
Bu nasıl bir soru böyle. Eşiniz sizi aldatmış bence şu an siz de onu aldatıyorsunuz. Hemen o kişiyle ilişkinizi kesin bence. eşinizle aranız kötüyse boşanın ondan sonra böyle muhabbetlere girin. Bence hemen kendinize gelin çocuklarınız da varmış. onları düşünün. mutlu değilseniz boşanın ama böyle şeylerden uzak durun.Mutsuz oldugum bir evlilige cocuklarim icin senelerdir devam ediyorum. Birkac kez aldatilmama ragmen ayrilmadim cocuklarim icin affettim hep ama icimde hersey kirildi bitti
Guven yok
Oda evli cocuklu mutsuz
Hergun ariyo konusuyoruz
Ben de aldatılan bir kadının neler çektiği en iyi aldatılan anlar sanıyordum.Sana yaşatılanı sen de şimdi bir başkasına yaşatmayı istiyorsun valla inanamıyorum ya. Lütfen boşan ve kendine onurlu bir hayat kur.En azından çocukların için.
bu kadr genislikte olmaz. kimse kimsenin namus bekcisi degil ama evliyken baska biriyle gorusmekte ahlaki sinirlara dahil degil. ne demek ya kocam beni aldatyo bende eski sevgilimle tlfonda grusuyorum. evliyken eski sevgiliyle dertlesmek ne demek. sacma sapan seyler bunlar. aykiri seyler bunlar. benim bu dusuncem yobazliksa evet ben yobazim. genis rahat olacagima bu sekilde dsunup yobaz olmayi tercih ediyorum.Namus yoksunu ne ya. ! Ne kada ayıp. Bu milletin namus bekçisi siz mi oldunuz ?
Konu sahibini tasvip etmemekle birlikte insanız... Duygularımızı kontrol edemeyebiliriz. Ayrıca telde konusuyoruz demiş konuşmanın içeriğini bilmiyoruz arkadaş olarak dertlesiyor olabilirler. Bu kadar yobazlık olmaz kadını o... ilan etmiş herkes !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?