Evliligimmi eski sevgilimmi

Anlıyorum bosluktasin, mutsuzsun ama kendine olan saygıni da yitirirsen ne kalacak elinde? Ille bir erkek olmali mi hayatinda? Mutlu olmak bir erkek tarafindan sevilmek istiyorsan bosan. Bunlari elde etmesin yolu evliykeb baska bir evli adamla gorusmek degil kendine gel.

kocanı aldatıyorsun yani. ne kadar haklı, mutsuz olsan da kocandan farkın kalmamış, haklıyken haksız duruma düşmüşsün.
eşine söyle bari, ben de seni aldatıyorum, ödeştik diye. en azından denksiniz, ayrılmanıza gerek kalmamış.

bek şok ben iptal.Ne yapıyosun sen ne farkın kaldı kocandan .şu an sende onu aldatıyosun.Boşan ne istersesen onu yap

oo çok iyi kocan sana taksın sen de sevgilinin karısına taktır tencere kapaklar ayrılma kocandan ndevam edin böyle..ramazan da açılacak konular silsilesine bak..

Ya kizlar siz cok fenasiniz ya biri elinize dusmeye gorsun vurun abaliya
Yapiyonuz.
Yanlis yaptim ok sustum
sen kocanı kınadın ki başına geldi o halde. o zaman kocan da mutsuzdu, masumdu. sen adamı mutlu edemedin, kendine bağlayamadın ki seni aldatmış.
bu mudur mantık?

Haklisin o kadinada aciyorum
Gerci ayrilar ama olsun
Iste caresizlik durdurdu
3 kucuk cocukla issiz nereye kipirdiyon
Ancak birakirsan
Onlar benim canim birakamadim
Kendimde surundum boyle yillarca
Ama artik katlanamiyorum
önceki konunda ailem arkamda demişsin. niye bahane üretiyorsun ki?

Yaa kardeş bu işler böyle işte. Erkek aldatinca yuvani yıkma, çocuklar babasız kalmasın olur, kadın aldatmaya meyillense bile ahlaksız, saygısız, namussuz olur. Gel sen dön bu yanlıştan. Ya boşan ya vazgeç. Kimse erkeklere olduğu gibi sırtını sivazlamaz.

Ben de aldatılan bir kadının neler çektiği en iyi aldatılan anlar sanıyordum.Sana yaşatılanı sen de şimdi bir başkasına yaşatmayı istiyorsun valla inanamıyorum ya. Lütfen boşan ve kendine onurlu bir hayat kur.En azından çocukların için.

Bu nasıl bir soru böyle. Eşiniz sizi aldatmış bence şu an siz de onu aldatıyorsunuz. Hemen o kişiyle ilişkinizi kesin bence. eşinizle aranız kötüyse boşanın ondan sonra böyle muhabbetlere girin. Bence hemen kendinize gelin çocuklarınız da varmış. onları düşünün. mutlu değilseniz boşanın ama böyle şeylerden uzak durun.

Üzgün olarak söylüyorum bunun sebebi kabulleniş daha sonra normalleştirme oluyor.

defalarca aldatıldım yazdığınızda içimden eşinize saydırdım, sonuna geldiğimde şimdi size saydırmakla meşgulüm...

bu kadr genislikte olmaz. kimse kimsenin namus bekcisi degil ama evliyken baska biriyle gorusmekte ahlaki sinirlara dahil degil. ne demek ya kocam beni aldatyo bende eski sevgilimle tlfonda grusuyorum. evliyken eski sevgiliyle dertlesmek ne demek. sacma sapan seyler bunlar. aykiri seyler bunlar. benim bu dusuncem yobazliksa evet ben yobazim. genis rahat olacagima bu sekilde dsunup yobaz olmayi tercih ediyorum.
iyi yapmissin bence eski sevgili sec esin zaten seni aldatiyo desem yobaz olmam ama demi.. birakin bu halleri artik.

Mutsuzsan boşanırsın ama liseli eli eski sevgilini hala evliyken düşünmek görüşmek ne kadar doğru? eşinizin düştüğü yanlışa sizde düşmüyor musunuz? her erkek zaten evimde mutsuzum der ne olacak 2 çocukla boşanacaksın sonra o da hemen karısından boşanıp seninle mi evlenecek böyle mi düşünüyorsun. Öyle düşünmeye devam et sen. Boşanacaksan başkası için değil kendin için boşan o zaman bunca zaman düşünmeyip o karşına çıkınca mı düşünüyorsun sende şu an kocanı aldatıyorsun. Ve bir evliliği yıkmayı düşünebiliyorsun.

Eski sevgili ne demek biliyomusun dur acikliyim sana..o canim cicim zamanlarinda sifir sorumlulukta tek derdiniz bi daha gormek mesaj attimi atmadimi oldugunda bile birbirinize katlanamamissiniz ayrilmissiniz..evlenseydiniz happly ever after olucaginimi saniyorsun..colukcocuk gecim sıkıntısı kaynana derdiyle birbirinizin bogazina sarilirdiniz..birak arkadasim gec bu isleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…