Evliligimmi eski sevgilimmi

Kimse senden iyi yapmışsın demeni beklemiyor. kimsenin de onayladığı yok bu durumu. Bizim yorumlara bak.. Siz söylediğiniz için söylüyorum kesinlikle yobazsınız. Günah görünce taşlama moduna geçiyorsunuz. Yargılama bacım, kendini bu durumun içinde buluverirsin..
Kadın bunun için konu açtıysa, hakaret duymak için açmadı.
Yol gösterici ol, böyle geniş olmazsın merak etme.
En fazla medeni olursun.

Bosanmadan bu sekılde gorusmeye devam etmeyın ,ilerıde bu gorustugunuz adamla aranız bozulursa yada sıze kafayı takar esının ogrenmesını ısterse daha kotu olaylar yasayabılırsınız ve bu durumda esınız bosanırken cocukları alabılır ama yok bız ıkımzde mutlu degılız dıyosanız eslerınızden bosanın evlenmesenızde en azından o sekılde gorusun dedıgım gıbı sonradan ıyı sonuclar dogmayabılır boyle.

Yazılanları okudum biraz.Günah sizin üzerinize orasını bilemem.
Fakat kendinizi uçurumlara sürüklemeyin.Sevgisiz bir kadınsınız öyle kalmışsınız.Ben bütün suçun sizde olduğunu düşünmüyorum.Ama bu yaptığınız da etik değil.Sadece kendi tarafınızdan düşünmeyin bence karşı tarafında iyi veya kötü güzel veya çirkin ama duygusu olan eşi var.Sizin başınıza aldatma gibi bir mevzu gelmiş ve hayatınız nasıl kötü olmuş.Karşı tarafa da siz bunu yaşatacaksınız.Bence bu eziyeti ve vebali üzerinize almayın.Mutsuz bir evliliğiniz varsa,başkasıyla mutlu olabileceğinize inanıyorsanız ayrılın.

Samimiyetsiz olduğun baştan belli,çocuklarım için katlandım dedin o çocuklar hala mevcut, ne değişti? Tutunacak bir dal ihtimali doğdu fark bu çocuklar hikaye yani

Sadece telefonda görüştüğün bi adamın evli mutsuz ve eşinden ayrı olduğu beyanına şıp diye inanmışsın, üstelik adam açık açık bir daha evlenmem de demiş,yani beyanları doğru ise eşinden cidden bosanacaksa bile seninle ciddi birsey düşünmeyecek

Tüm bu doneleri birlestirelim, çocukları için evliliğine katlandığını söyleyen kadın simdi kocasını boşayıp sevgilisi ile sevgilicilik mi oynayacak, çocukların ve ailen ne diyecek evlilik dışı olacak bu ilişkiye

Şunu desen anlarım kocamı artık çekemiyorum eski sevgilim de ben de bosanacağız ve evlenip yeni bir başlangıç yapacağız,ama senin çizdiğin tablo 3 çocuklu bir kadın için yakışıksız,macera arama

erkekleri de hazmedemiyor bünyem ama böyle rezillikler yaşayan kadınlardan da ayrı bi tiksiniyorum.
aldatmak bana göre sadece yatakta olacak bir şey değil. mutlu veya mutsuz her kim ki kadın veya erkek eşini beyniyle bile aldatıyorsa o insan benim için tiksinçtir bu kadar net..
mutsuzsan ayrılırsın bu kadar basit..

ben ne yargiliyorum ne de cezalandirip tasliyorum. ben dusuncemi syluyorum haniii dusunce ozgurlugunuz var ya o hic goremedgimiz cok medeni toplumda . bana gore genislik. erkeginde kadininda aldatmasi namussuzluk. kisi kim olursa olsun evliyken eski sevgilisiyle gorusmesi ahlaksizlik. asil yobazlik medenilik adi altinda kirletilmis ahlak savunucularinin yaptigi. asil yobazlik medenilik adi altinda insanlarin dusuncelerie saygi gosterememek. asil yobazlik medenilik adi altindaki ahlaksiz halleri kabul etmis insanlarin baska dusuncelere tahammulu olmamamasi . bencede artik biraz medeni olun .. cunku siz ve sizin gbi insanlardan yorulduk. medeniligi farklilastirip kendi istedginiz hale getrmenizden biktik. sen git bir dusun istersen .

Allah aşkina herkes namuslu bir bu bayanmı namussuz oldu ? Dilin kemiği yok derler ama sizdekinde kemik değil edep bile yok ! Karşisinizdaki bayan bayan hemcinsimiz, Akil vericeğinize midem bulandı , level atlamişsin , oh oh ikisinide idare et ! Sütte leke var sizde yok değil mi ? Nedir bu sitedeki bayanlarda kendini tatmin etme arzusu ? Normal hayatta sesiniz çikmaz buraya gelince hepiniz kaplansiniz .... Ne Ego düşkünü bencil insanlarsiniz ... Her konuya bakiyorum muhakkak böyle 3 - 5 çatlak ses var. Kendileri çok doğrucu, dört dörtlük insanlar ne de olsa.

@felemez le meslektaşız sanıyorum ikimiz de aynı şeyi savunmuşuz.
Yorumunuz kesinlikle düşünce özgürlüğü içermiyor, bir avukat olarak söylüyorum.
Hakaret ve düşünce özgürlüğünü karıştırmayın. Kadına resmen hakaret etmişsiniz. Yorumunuz konu sahibinin kişilik haklarına saldırıdan kiblenmeli.

Bana medeniyetsizsin diyebilecek insan bu topraklarda daha doğmadı. Biz ahlaksızlığı medeniyetsizlik olarak yorumlamıyoruz, konu sahibinin yaptığı ahlaksız olarak nitelendirilen bir davranış. Düşene tekme vurmak var ya, heh işte
medeniyetsizlik olan o. Sizin yaptığınız.
Ne güzel de algı yönetmeye çalışıyorsunuz siz öyle, aman maşallah. Ama ben yemem.
Günahsızsanız buyrun taşlayın o zaman. ama fire verirseniz, burası kadınlar klubü.
Kimse unutmaz, önünüze tek tek getirirler bunları.
Düşünme sırası sende hayatım..

hayat senin meslek senin. ister avukat ol ister baska bir sey. burda avukat olarak bulunmuyodun insan olarak bulunuyrsun ki avukat olusuna neden degindin anlam veremedim. medeniyetinizdeki sarsilmaz kibir mi buna neden oluyor . sen burda konuyu kendi uzerinden medeniyete cekip kisisellestiremezsin. karsindaki kisiye medeniyetsiz deyip saygisizlik yap sonra yok efendim bana medeniyetsiz diyecek kisi daha dunyaya gelmedi. medeniyet dedigin tek disi kalmis canavar die bosuna dememis ustad .. ben burda dusuncemi soyledim soylerimde soyleyecemde senin yaptigin gibi. dusunce farkliligida olabilir buna saygi duymak zorundasin. kabullenmeyeblrsin tabiki. ama saygi duymak zorundasin. medenisin ya . anlamak istemiyosun zaten ne desemde bos bu yuzden vazgectim sen dusunme sen hic bir sey yapma kisisellestirme kendi uzerine cekme .

Son düzenleme:
Şu çocukların ana babalarından çektiğini kimse kimseden çekmemiştir. Kendi güçsüzlüğünü, korkaklığını, cesaretsizliğini çocuğa yükle. Düzenini bozmak istemeyişini, rahata kaçma isteğini çocuğa yükle. Onursuz yaşam seçimini çocuğa yükle. O çocuklar olmasa şu yaptıklarının adını ne koyacaktın acaba? Allah böyle ana babaların şerrinden çocukları korusun.

Bak burda kaç kişi saygıyla onaylamadığını belirtmiş. Onlara sen ne diyorsun diye çıkışan olmuş mu?
Sen ne demişsin kadına?
"Namus yoksunu"
Buna mı saygı duyacağım? Senin haddine mi düşmüş?
Haddinizi bilerek yorum yapın.
yobaz olmayı kabul ettiğini yazmışsın, bunun ardından bunu söyleyen sana saygısızlık yapmış olmuyor merak etme.

Üstadını örnek al o zaman, hayat kadınlarına beyaz mendil vermesiyle tanınmış bir insandı kendisi zira.
Hata yapanı böyle yerden yere vurmazmış. Önerdiğiniz insanı da tanısanız böyle boş keseden kendinize idol yaratmasanız.

Avukat oluşuma değinişim kendini fikir özgürlüğünde bulunuyor sanıp hakaret etmen üzerine kuruluydu. "Bana bunlarla gelme, sen giderken ben dönüyordum demek bu."

Konuyu düzenleyip "medeniyetimizdeki sarsılmaz kibir" yazmışsın. Hayatımda duyduğum en saçma tamlama bu. Sen benim tartışabileceğim bilgi donanımına sahip bir kadın değilsin. Kendine göre lokmalar seç.

Mesajı değiştirmek yasak ayrıca. Sana daha fazla yazıp bik bik yapmayacağım. Savunduğun şey konusunda hiçbir fikrin yok zira.
Görmezden geliyorum.

tmm boşanrsnda karşıdaki adamn senin içn eşinden boşanacağnı sanmam. sen onun içn geçici heycansın sadece.. iş cddiye binince ilk tekmeyi ondan yersin . boşansammı dedğn eşinide mumla ararsın bi dene istesen konuştğn adama söyle yarn dawa açıyorm die.. ilk söyleyeceği yalan eşim boşanmıyo bnden dicek çocğmu göstermemekle tehdt ediyo dicek ..vs
sen hayata pembe gözlüklerni çıkarp bakmayı dene

kibirden öluyorsun su anda .d tatlim sakinles heycan yapma .d burasi mahkeme salonu degil kimse senin muvekkilin degil ne bu siddet bu celal .d sana dedim ya sen hic bir sey yapma zaten anlamiyorsun anlamadigin icin boooyle konusuyorsun :) yazik bak zamanimi harcadin . seni dikkate alip cevap yazarak hatayi ben yaptim. fitili atesledim sende tabii haklisin. gunes topla kendin icin

Duygusal boşluk içindesiniz aman yapmayın.Kocanız kötü bir adam olsa bile bu yaptığınız sizi küçük düşürür.Üstelik eski sevgilinizin kocanızdan ne farkı var illa yataktamı olması gerekiyor bazı şeylerin .Allah aşkına ne yapacaksanız boşanın ondan sonra yapın.Çocuklarınızdanda mı utanmayacaksınız?

Nasıl yani evli ve 2 çocuk annesi bir kadın sırf mutsuz diye yine evli ama mutsuz!! biriyle görüşüyor

Önce bi boşanın isterseniz, çocuklarınızın yüzüne nasıl bakacaksınız bu şekilde sürdürürseniz. Siz bir annesiniz artık sadece kendinizden değil o masum 2 yavrunuzdanda sorumlusunuz. Kararlarınız üçünüzün hayatını etkileyecek. Allah doğru yolu göstersin size tez vakkitte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…