Evliligimmi eski sevgilimmi

birilerine evliyim mutsuzum bana bunu bunu yapıyorrr diye acitasyon yapan kadınlardan herzaman tiksinmişimdir...
emin ol mutsuz değil o senin zayıflıgından faydalanmak istiyordur... acındırmışsın ya kendini

Valla konu sahibi eski konularınıza da baktım zaten sürekli önceki hayatınızı özlediğinizi, sıkıldığınızı belirtmişsiniz, hatta eşsiz tatile gitmek istiyorum diye bile konu açmışsınız ama hiçbirinde eşimle sorun yaşıyorum beni aldattı dememişsiniz madem aldattı o konularda neden bahsetmediniz.

Bekar hayatını özleme nedeninizi orada belirtebilirdiniz şimdi bu konuda beni aldattı diyorsunuz sırf kendiniz haklı olun diye. Meğer kafanızı karıştıran başka biri varmış. Tabii boşan koş eski sevgiline o da kollarını açmış seni bekliyordu yıkın adamın yuvasını rahat edersiniz daha öbür kadını mutlu edememiş seni 3 çocuğunla mı edecek. Adama ben mutsuzum dediysen o da atlar tabi bende mutsuzum diye sırf birşeyler yaşamak için.

geçenlerde bir avukat üstad şunu demişti bir erkek evliliginde mutsuzsa boşanmak istiyorsa derdini avukata anlatır seninle sevişmek istiyorsa gelir sana anlatır

dünyanın en eski erkek yalanı olan evli ve mutsuz um eşinden ayrilamiyorum yalanina gerçekten inandığım mi konu sahibi
madem Çocuklarınızı çok düşünüyorsunuz onlara layık gördüğünüz metres bir anne mi
bu mübarek günde
Allah ıslah etsin

Eşinizin sizi daha önce aldatmış olması, sizin şimdi bu yaptığınızı haklı mı çıkarır, hakkınız var yani.
O yaptı ben de yaparım mı diyorsunuz?

Ve gerçekten inandınız mı lise aşkınızın mutsuz olduğuna,sizi hâlâ sevdiğine, ayrılıp sizi alacağına... İnandınız mı cidden soruyorum.
Eğer inanıyorsanız bu sizin ruhsal durumunuzun da bozuk olduğunu gösterir.
Çocuk musunuz Allahaşkına...

Ayrılın en iyisi, sonra naparsanız yapın.

Neden ayrıldığınızı sorarlarsa, "aldatıldım" dersiniz!

Çok vurucu bir tespit olmuş,konu sahibinin samimiyetsizliğine istinaden dursun baş köşede bu yorum

Beni ayiplayanlar kimseyi kinamayin
Insan kinadigini yasamadan olmez unutmayin
Bu sözü bi sizlerin soylemedigi kalmisti anasini satim.
Yakinda tacizci,tecavüzcü,nekrofili,pedofili ne kadar or.pu cocugu varsa onlar da cikip
"Onsan konodogonu yosomodon olmoozzzzz" diyecek.

Herkesin derdini derisi bilir seni yargılamak bana düşmez ancak bulunduğun çıkmaz seni gittikçe içine çeker eşinle olmuyosa boşan kendine zaman tanı belki de istediğin çocuklarınla huzurdur mutlu olursun yada ex sevgilin pısırık çıkıp kaçar gerçek yüzünü anlarsın yada zor zamanda yanında destekçin olur gülmeyen kaderin şimdi güler ama bu şekilde o adamla görüşmen hoş olmaz ortaya çıkarsa yaşayacağın bunalım çok daha zor olur. Yaşadığın bir film olsaydı ayıla bayıla izlerdik ama gerçek olunca sadece kanata kanata eleştiriyoruz dilerim sorunun çözüme ulaşır

Siz yobaz kadınlar(kendin dedigin icin diyorum) kadın aldatilinca yuvanı yıkma diyorsunuz erkek aldatılırsa kadını o' ilan ediyorsunuz. Bravo.

Onla evlenme niyeti tasimiyorum sadce o da bosanirsa sevgili kaliriz okadar

Adamında sana güveni bitmesi lazım. Biriyle konuşacaksan önce ayrıl sonra konuş.herşeyden önce annesin sen. Kendine nasıl yakıştırıyorsun. Eski sevgilinin de karakteri ortada evli kadına seni seviyorum denmez.ayrıca başkasının yuvasını niye yıkıyorsun.tencere kapaksınız.

madalyan hazır altinmi gümüş mu böyle konu açmaya u tanmiyorsun dimi utanmsk hemde senin gibiler de genelde bulunmuyor anneliginden utan bari !!!
Herseyde anneliginden utan diyenler naptim ben ha utanacak
Sanki adamla bulustum beraber oldumHakaret etmeye ne kadar meraklisiniz

bosanıcaksın oda bosanıcak ikiniz birlikte yolunuza bakıcaksınız madem birbirinizden hoslanıyorsunuz evliliginizde mutsuzsunuz..esinizde aldatmıs sizi ustelik ..suan aynısını siz ona yapıyorsunuz farkınız kalmıyor haklıyken haksız duruma dusurmussunuz kendinizi

Evet o........ Ilan ettiler
Unutmusum burasi kk
Burdan cikis yok
Ha burda namus bekciligi yapanlar gizli sakli ne halt yemislerdir yada yiyolardir orasi muamma. Empati yapabildigin icin tskkrler

Z
zaten esimden ayrilmadan bir iliskiye baslamam
Suan sdce telefonda dertlesme gibi
Ikimizde benzer asamalardan geciyoruz birbirimizi anliyoruz diyelim.

Evli ve çocuklu ve de aldatılmanın acısını yaşamış bir kadın olarak,ne yapman gerektiğini kendin çok iyi bilmen gerekiyor.

Onla evlenme niyeti tasimiyorum sadce o da bosanirsa sevgili kaliriz okadar

Haa.
Yani diyosunuzki evlenmedigimize gore beni aldatmaz cunku sadece evliler aldatiliyor?
Yada kacamaklari aldatmadan saymam cunku evli degiliz diysunuz?
Yada yada.. siz ne diyosunuzki ya??
Sakamisiniz?
O kdar yazdgim cumlede bunami takildiniz?

Z

zaten esimden ayrilmadan bir iliskiye baslamam
Suan sdce telefonda dertlesme gibi
Ikimizde benzer asamalardan geciyoruz birbirimizi anliyoruz diyelim.
Resmen aldatıyosunuz işte, niye dillendirmiyosunuzki.

Eğer masum bir arkadaşlık olsa eşinize söylersiniz de mi,nedir yani eski sevgili ile dertleşmek.
Hiç mi arkadaşınız dostunuz yok, ona dert anlatın, hiç olmadı burda anlatın.. Ama eski sevgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…