- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Valla konu sahibi eski konularınıza da baktım zaten sürekli önceki hayatınızı özlediğinizi, sıkıldığınızı belirtmişsiniz, hatta eşsiz tatile gitmek istiyorum diye bile konu açmışsınız ama hiçbirinde eşimle sorun yaşıyorum beni aldattı dememişsiniz madem aldattı o konularda neden bahsetmediniz.
Bekar hayatını özleme nedeninizi orada belirtebilirdiniz şimdi bu konuda beni aldattı diyorsunuz sırf kendiniz haklı olun diye. Meğer kafanızı karıştıran başka biri varmış. Tabii boşan koş eski sevgiline o da kollarını açmış seni bekliyordu yıkın adamın yuvasını rahat edersiniz daha öbür kadını mutlu edememiş seni 3 çocuğunla mı edecek. Adama ben mutsuzum dediysen o da atlar tabi bende mutsuzum diye sırf birşeyler yaşamak için.
Bu sözü bi sizlerin soylemedigi kalmisti anasini satim.Beni ayiplayanlar kimseyi kinamayin
Insan kinadigini yasamadan olmez unutmayin
Siz yobaz kadınlar(kendin dedigin icin diyorum) kadın aldatilinca yuvanı yıkma diyorsunuz erkek aldatılırsa kadını o' ilan ediyorsunuz. Bravo.bu kadr genislikte olmaz. kimse kimsenin namus bekcisi degil ama evliyken baska biriyle gorusmekte ahlaki sinirlara dahil degil. ne demek ya kocam beni aldatyo bende eski sevgilimle tlfonda grusuyorum. evliyken eski sevgiliyle dertlesmek ne demek. sacma sapan seyler bunlar. aykiri seyler bunlar. benim bu dusuncem yobazliksa evet ben yobazim. genis rahat olacagima bu sekilde dsunup yobaz olmayi tercih ediyorum.
iyi yapmissin bence eski sevgili sec esin zaten seni aldatiyo desem yobaz olmam ama demi.. birakin bu halleri artik.
Hic komik degilsinKocanla birbirini bulmuşsun boşanma aynen böyle devam
Onla evlenme niyeti tasimiyorum sadce o da bosanirsa sevgili kaliriz okadarHata ustune hata.
Eger aldatilmayi hazmediyosan bosanmiyosan neden zoruna gittigini soyluyosun?
Yok eger hazmedemiyosan, kotu bisey olduguna kanaat getirmissin( ve ayrilmayi dusunuyosan) neden tamda bu ayni aciyi baska bi kadina yasatiyosun?
Aldatan bi adamla hala birliktesin.
Sende aldatiyosun.
Ve en onemlisi sectigin kisi evli, oda bi ayri karaktersiz..
Ayrica sen " evlenirsek eski sevgilimle mutlu mesut bi hayat sureriz "flan sanma. Sen daha kendi dogrularini yanlis cizip aldatmaya meyilli bi kisilik olmussan ne saniyosun? Bu erkek sana sadikmi kalicak saniyosun? Senin icinde bi baskasini birakick bak gor.
Adamında sana güveni bitmesi lazım. Biriyle konuşacaksan önce ayrıl sonra konuş.herşeyden önce annesin sen. Kendine nasıl yakıştırıyorsun. Eski sevgilinin de karakteri ortada evli kadına seni seviyorum denmez.ayrıca başkasının yuvasını niye yıkıyorsun.tencere kapaksınız.Mutsuz oldugum bir evlilige cocuklarim icin senelerdir devam ediyorum. Birkac kez aldatilmama ragmen ayrilmadim cocuklarim icin affettim hep ama icimde hersey kirildi bitti
Guven yok
Her neyse lise caglarimdaki sevgilim beni sosyal medyadan bulmus
Oda evli cocuklu mutsuz
Beni hala sevdigini unutamadigini soyluyo
Hergun ariyo konusuyoruz
Napmaliyim sizce bir akil verin siz olsaniz napardiniz??
Herseyde anneliginden utan diyenler naptim ben ha utanacakmadalyan hazır altinmi gümüş mu böyle konu açmaya u tanmiyorsun dimi utanmsk hemde senin gibiler de genelde bulunmuyor anneliginden utan bari !!!
Evet o........ Ilan ettilerNamus yoksunu ne ya. ! Ne kada ayıp. Bu milletin namus bekçisi siz mi oldunuz ?
Konu sahibini tasvip etmemekle birlikte insanız... Duygularımızı kontrol edemeyebiliriz. Ayrıca telde konusuyoruz demiş konuşmanın içeriğini bilmiyoruz arkadaş olarak dertlesiyor olabilirler. Bu kadar yobazlık olmaz kadını o... ilan etmiş herkes !
zaten esimden ayrilmadan bir iliskiye baslamamsen ne yapmayı planlamıştın ki.
eski sevgilin seninle kaçak göcek bir ilişki yaşama derdinde anladığım kadarıyla.
boşanmayacağım demiş en başından.
ya aslında böyle bir soruyu sorabildiğine göre cidden büyük boşluktasın.
zira oldukça ağır bir durum bu sorduğun.
evliyken ilişki yaşayayım mı diyosun kısaca.
yapma arkadaşım.
eşinin seni aldatmış olması sana senin de onu aldatma hakkını vermez.
buradan tutturup vicdanen bir sebep yaratıyo gibisin.
eşin haysiyetsiz davrandıysa sen yapma.
sen onurunu çiğneme.
mutsuz evliliklerini çözümü bu değil.
üçüzlerim var diyodun.
nasıl bakacaksın yüzlerine.
sakın sakın diyeyim.
irtibatını kes o adamla.
yarın bir gün eşinin aldatmaları unutulur, eşin seni yakalar bişekilde çocukları bile alır elinden.
bişey yapmaya kalkarken etraflıca bi düşünün.
kaldı ki şu sorduğun soru ne düşünülecek ne yapılacak şey değil.
aklını başına topla.
evliliğini düzeltme imkanın yoksa da ayrılmak için çözümler ara.
ailen yok mu.
eğitim durumun ne.
çalışabilirmisin.
Evli ve çocuklu ve de aldatılmanın acısını yaşamış bir kadın olarak,ne yapman gerektiğini kendin çok iyi bilmen gerekiyor.Mutsuz oldugum bir evlilige cocuklarim icin senelerdir devam ediyorum. Birkac kez aldatilmama ragmen ayrilmadim cocuklarim icin affettim hep ama icimde hersey kirildi bitti
Guven yok
Her neyse lise caglarimdaki sevgilim beni sosyal medyadan bulmus
Oda evli cocuklu mutsuz
Beni hala sevdigini unutamadigini soyluyo
Hergun ariyo konusuyoruz
Napmaliyim sizce bir akil verin siz olsaniz napardiniz??
Onla evlenme niyeti tasimiyorum sadce o da bosanirsa sevgili kaliriz okadar
Resmen aldatıyosunuz işte, niye dillendirmiyosunuzki.Z
zaten esimden ayrilmadan bir iliskiye baslamam
Suan sdce telefonda dertlesme gibi
Ikimizde benzer asamalardan geciyoruz birbirimizi anliyoruz diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?