- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
çok yanlışım bu aralar çıkamıyorum işin içinden olmuyor mu yapamıyor muyuzz derdimiz ney bilemiyorum ama düzeltemiyoruz herşey batıyor boşanmak da ağır geliyor ya inik kızım bağrışımızı duyunca korkuyor bize sakinleştirmee çalışıyor hak mı bu ona bilemiyorum doğrulamıyorum yardımcı olunnnn .... uuzn süredir iyiydik ben biraz sinirliyim hatta birazdan fazla ama diğer türlü de aileler arasına ayrımcılık sokmam her şeye katılmaya çalışırım vs . huysuz değilimdir başka konularda da ama bazı şeyler iyice delirtmeye yetiyor beni ... aileyim ben çekirdek ailem var benim dün önceki gün ondan önceki gün ailesiyleydik tabi benim ailemle de kendi sıkıntı çıkarmaz . dün kek yapmışım işlerimizi bitirdik beraber otururz yeriz dedim annem leri çağıralım mı dedi tamam dedim geldiler oturduk muhabbet ettik olabilir ne var bunda ama sonrasında birden hadi hadi kalkın annemle kahve içicem dedi kaldırdı sigara içecekmiş ne alaka ben de kahve içiyorum al siaranı gel içelim annemler burda ya dedim neyse gitti kızdım köpürdüm o sigara içiyor ben içmiyorum bu yüzden ne oturur kahve içeriz ne birlikte çay beyfendi birkez feragat etmez siagar içmden oturayımda eşimle iki laf edeyim karşılıkl kahve içelim demez bunlar benim bekentilerim tabi ben bunları aklıma getirerek köpürdüm de köpürdüm geldi surat aastım konuşmaya çalıştı konuşmadım vs sonra bu vazgeçti konuşmaktan işlerimiz vardı dışarıya çaıkacatık baktım yatmış çcuk uyuyor uyanınca yemeği hazır yedirirsin ben çıkıyorum dedim bundan sonrası koptu gitti işte minnoşlasırm beklermiş plan yapmışım da ondan huzursuzluk çıkarıyormuşum n kötü ağrıma giden iki lafı oldu 1.''ben senin ciğerini biliyorum bencilsin sen kendinden başka kimseyi düşünmüyorsun '' dedi . o zaman benimle niye evlisin dedim'' bilmiyorum '' dedi. bilmiyormuş!!! 2. ''makyaj yapıyormuşum kendimi göstermeye gidiyormuşum'' nasıl bir koca karısına bu yakıştırmayı yaparki !!! ben gidiyorum dedim bana ''hiç bir yere gitmiyorsun '' dedi ben de ''senden izin almıyorum'' dedim elini masaya vurdu...'' babanı arıyorum gelsin alsın seni '' dedi tehtt ediyor .. pardonda nerde kaldı senin kafa kim kimi alıyor baba evine dönmem kia yrılsam da zaten aradığın an yarın mahkemeye giderim dedim telefonu aldım fırlattım sonra '' başladın mahkeme lafına dedi'' allah aşkına babamı aramayı çıkartan kim çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorummmm yavrum canımın içi de üzülüyor herşeyi anlıyor o uyunca oldu bunlar ama çocuk anlıyor sonrasını sarılma yok öpme yok o bizi yakınlaştırmaya çalışıyor vs vs vs sinirler o kadar yıpranıyor ki başım zonkluyor şuan ölü gibiyim ayrılsam daha mı iyi olur ayrılmasak daha mı iyi kızımızda baba faktörüde baya var anne faktörüde ama çocuk bunlara şahit olarak daha mı mutlu olacak yarın birgün çıkıp beni bunlara şahit bıraktınız keşke zaanında beni düşünerek ayrılsaydınız derse ne dicem kafam çok karışık ... çünkü kendmi biliyorum ben bu söylenen kelimleri klay kolay hazmademicem
Kısaca; konu sahibesi, eşinin kendisini anlamadığını düşünüyor.Tartısmanızın sebebi ne anlamadım
düzeltmeye çalıştım kusura bakmayın.Tam okuyamadım ama cevabım :
Boşan.
çokta sebep olması gerekmiyor minicik bir şey yetebiliyor işi buraya getirmeye asıl sorun söylenen sözlerTartısmanızın sebebi ne anlamadım
aklımızda var en son başvurucaz onaAile terapisine gitmeyi deneyin. Çok büyük halledilemeyecek bi sıkıntı değil anlattıklarınız.
Eşiniz sizi anlamıyor siz de eşinizi. İkinizin de empati kurmaya ihtiyacı var.
tam anlamışssınız yazdıklarımı.. aynen bizde olan insanı kalk size gidiyoruz niye der insan .. hata ben de aslındaEşinde sorun var, anlattığımız durumlara kim olsa kızar surat asar, çok afedersin b.k mu var hergün anasıgille görüşecek bir de size gelen insankarı da alıp onlara gitmek ne oluyor? İşte böyle az yüz verince astarını istiyorlar.
Makyaj yapmana verdiği tepki iğrenç! Bir de sadece bizim kültürümüzde var galiba karıyla kavga edince babanı arayacam seni gelsin alsın demek! Sanki fabrika çıkışında hata var da iade edecek! İğreniyorum bu egolardan
balkonda oturduk zaten olmaz mı var da işte anlayamadığım kahve içmeyi sevdiğim halde annesi gil de bizdeyken orya gidip orda kahve içmek ne anlamadım ailesinin yanında ben de kahve içiyorum niye gidiyorsun ki anlamadım dedim annesi gönderirirm kızım dedi yok anne yok dedim gitmiş içmiş gelmiş ona rağmenBen de hepsini okuyamadim ama sigara icmek icin neden kayinvalidenize gidiyor ki?
Balkonunuz fln yok mu ciksin balkonda icsin iste
aynen işte bunları unutabilir miyim bilemiyorum makyajı filan birilerini kendimi göstermek olarak ifade etmesi çok çirkin ... belki uzatmayabilirdim ama alındığım şeyi anlattım anlayabilirdi beni dışarı çıksam rahatlayacaktım belkideBaban gelsin alsın...
Ne kadar onur kırıcı...
geç içeri demedi sigaradan rahatsız olurum diye der düşünürüm öyle olsa annesini kaldırıp onlara gidip orda kahve içip gelecekmiş .. bizde oturan insanları kaldır götür senKısaca; konu sahibesi, eşinin kendisini anlamadığını düşünüyor.
Mesela kvyi misafirliğe çağırmışlar. Eşi sigara içiyor kendi içmiyormuş. Eşi 'annemle oturucam sen içeri geç' demiş.
Sonra dışarı çıkcakken eşi bi ton laf etmiş yok süsleniyorsun yok bencilsin. Ordan laf boşanmaya kadar gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?