evliliğimmm...şaşkın ördek gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum...

bence en son değil ilk başvuracağınız şey aile terapisti olmalı. boşanacak kadar büyük sebepler göremiyorum. sadece birbirini incitmekten çekinmeyen iki insan gördüm ben.
bu beni üzüyor işte. nasıl incitmekten korkmayız özen göstermemiz gerekirken.

başta da haklı gelmiyor bana belki bu kadar uzatmamalıydım

başta da haklı gelmiyor bana belki bu kadar uzatmamalıydım

sorunda bu zaten size haklı gelmemesi ama bana geldi ve muhtemelen eşinize göre de ortada sorun çıkartacak bir durum yoktu.. aynı şekilde düşünmediğiniz için kavga ediyorsunuz zaten.. ortak paydada buluşmayı öğrenmeniz lazım.. şimdi kalkıp banada bana göre sorun olmayan birşey yüzünden bıdı bıdı yapsanız bende tartışırım sizinle insanın doğası bu.. gerçi eşiniz söylememesi gereken şeyleri söylemiş evet onur kırıcı o konuda haklısınız.. ancak olayı bu noktaya getirmemeyi karşılıklı öğrenmeniz lazım.. dediğim gibi bence destek alın.. ortada kurtarılmayacak bir evlilik yok bence..

Allah aşkına zaten beraber oturup muhabbet etmişsiniz hiç etmemiş değilmişsiniz ki eşiniz tam anlamadım ama annesine geçip sigara içmek istemiş galiba siz de vay efendim niye bırakıp beni sigara içmeye gidiyorsun demişsiniz sigara içmek ne kadar zaman alır ki bunun zaman ayırmamakla ne ilgisi var evde bebeğiniz varmış belli ki evde içmek istememiş. Hele bir de bebeğin yemeği hazır kalkınca yedirirsin demek tavır koymak neden burada neden suç var onu anlayamadım her dk yapışık ikiz gibi mi olmak zorundasınız bir çıkıp sigara içmiş alt tarafı ve gönlünüzü de almaya çalışmış fevri davranan sizsiniz ilk başta iyi boşanın rahat edersiniz..

bebek 3 yaşında kendi de yemeğini yiyebiliyor artık ayrıca ben de çalışan bir anneyim her şeyi birlikte yapıyoruz çocuk ile ilgili diyorum ki zaten her gün birlikteyiz oturuyoruz, yiyoruz ,içiyoruz zaten ne gereği var ayrıyetten annesini masadan kaldırıp evine götürüp orda sigara içmeye??? eş ile yanlız muhabbet etmekten bahsediyorum ben yani bu benim beklentim her kişilik farklı size normal gelebilir

işte ben de onu diyorum sigara içmeden de bir şeyler içebiliriz ben eş olarak fazla bir şey istediğimi düşünmüyorum. düşündüren olaylar değilde sonucunda gelinen nokta

Bu mesajiniza dayanarak soruyorum eşinizin sizin yanınızda sigara icmesini istemiyor musunuz
Ona göre yorum yapıcam

Sen adama benim yanımda da sigara içebilirsin (balkonda, seni rahatsız etmeyecek şekilde) anlayışı gösteriyormusun peki, ondan sigara kahve keyfinden feragat etmesini bekliyosun?

Boşanmaktan ziyade kurtarmaya enerji harcamanız gereken bir durum var ortada

Sizin iletişim sorununuz var bunun yanında karşılıklı birbirinizi kırmaktanda çekinmiyorsunuz

Bu tarz tartışmalarınız sık sanırım yüzgöz olmuşsunuz iyice

İletişim problemi olması şöyle davran böyle konuş denebilir ama sizde işe yaramaz şuanda birlikte çift terapisine gitmelisiniz en azından yavrunuz için yapın bunu

Sizin halledilmeyecek bir sorununuz yok canım.
Sadece öfkelenince birbirinizin canını gereksiz sözler ve tehditlerle yakıyorsunuz o kadar.
Normal zaman da bizde de aynıdır eşim sigara içmez ben içerim ama eşim bana hadi çay yap aşkım içelim der ben balkona sigara içmeye çıkarım eşimde gelir yanımda oturur.Eşinize sigara konusunda içmeseniz de balkonda iştirak edin evinde sigarasını rahatça ve keyifle içmesini sağlayın ve asla sigarayı bırakın demeyin.
Makyaj konusuna gelince eşiniz sizi çok seviyor ve kıskanıyor.Belli ki makyaj yapınca daha da güzel oluyorsunuz ve eşinize karşı olan dominant ve unursamaz davranışlarınız eşinizin erkeklik egosunu şaha kaldırdığı için sizi baba evine göndermekle tehdit ediyor Oysa eşiniz sizin ne kadar güçlü bir karakter olduğunuzu farkın da fakat BABA demek saygıdır ya hani sizi babanızı aramakla tehdit ediyor tabi yersen
Sizin sorun dediğiniz şeyleri millet hergün evliliğin de leblebi gibi yiyor ve geçinip gidiyor.
Siz belli ki akıllı bir kadınsınız isteseniz eşinizi çok güzel idare edersiniz ama biraz sabırsızsınız onuda hallederseniz hiç sorun kalmaz gibime geliyor.

Bence ortalama kabahat. Sizde de var eşte de. Sigara içen birisi bağımlıdır. İçmezse titrer ister. Bu konuda haksız buldum sizi. Balkonda içsin oturun yanında siz de. Açık havadann çıksın. Neden hiç oturmuyorsunuz.

Niye karsilikli cay felan icmediginizi anlamadim. Balkonda karsilikli icin cayinizi kahvenizi. Buyuk bi probleminiz yok gibi. Biraz kafa dinlememiz lazim.

ben zeki bir kadınmıyım bilmemde sen çok tatlı dilli ve zeki birine benziyorsunn :)

ben içmesin demedim zaten ,denedim oturmayı tabiki içeriye geçiyor değişik bir zevk ondaki heralde

ben zeki bir kadınmıyım bilmemde sen çok tatlı dilli ve zeki birine benziyorsunn :)
Çok teşekkür ederim benim için zekiden çok tecrübeli desek daha doğru.
Tatlı dil konusuna gelince kişiden kişiye değişiyor yani tamamen algı meselesi
Müzeyyen Senar'ın şarkısı vardır bilirmisiniz? "Huysuz ve tatlı kadın" işte o benim
Sizin gibi hem sinirli ,anlayışlı , idareci huysuz hemde tatlı
En sonu TATLIYLA bitince öteki huyların pek hükmü kalmıyor
Not; Kocanız sizi çok seviyor kıskanıyor ve sizin beceriniz ve aklınız karşısında aşırı derece de ezildiği için size böyle yapıyor (Bizim evde de var aynısından tam yanımda oturuyor şu anda bu satırları yazarken yan yan yüzüne bakıp yaramaz çocuklar gibi şeytani bir gülüş attım )
Eşinle sorunlarını hallet ve mutlu ol
Haaa eşinden kendi kendine değişmesini beklersen daha çooook beklersin ona göre.

Hemen boşan diyemeyeceğim dayak aldatma veya daha kötü şeyler olmadığı için. Burada hemen boşan diyenler ya bekar ya da çok mutlular zorluk nedir bilmiyorlar sabır nedir bilmiyorlar sanki neyse...
Bence aile terapisi deneyin sorun anlaşamamanız çünkü.
Bunlar belki aşılabilir umutsuz bakmayın olaya eminim kolay değildir ailelerinizden yardım isteyin..
Eşinizin farkındalığını arttırın ve sizde sakin olmaya çalışın onda değişmesi gereken şeyler varsa sizde de mutlaka vardır
Umarım her şey düzelir.

Bence sıkıntı tamamen sizde.Ne var adam sigara keyfi yapıyosa sigara icmeyen bunu anlayamaz.Sizle konusmaya calısmıs sız surat asmıssınız benım dsuncem sızın abartıılı bırı oldugunuz yönünde. Zaten evlilikler dört dörtlük değil Allah aşkına...
Benim babam beni koltuga oturttururdu karsımda annemi döverdi linç ederdi seninki de sıkıntı mı böyle saçma şeylere boşanma lafını geçirmelerinize ben de köpürüyorum azcık dirayetli olun yönetmeyı bılın kadınlar bu yuzden kaybedıyo işte tamam diyip geçsen nnolucak zıkkımlansın sonra gelcek yanına allah askına kafanızı toplayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…