- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
bu beni üzüyor işte. nasıl incitmekten korkmayız özen göstermemiz gerekirken.bence en son değil ilk başvuracağınız şey aile terapisti olmalı. boşanacak kadar büyük sebepler göremiyorum. sadece birbirini incitmekten çekinmeyen iki insan gördüm ben.
başta da haklı gelmiyor bana belki bu kadar uzatmamalıydımbaşta adam haklıydı ancak haklıyken kendini haksız duruma düşürmeyi başarmış..
tartışma esnasında ağzından çıkanı kulağı duymayan insanları hiç sevmem..
birlikte terapi alın.. birbirinizi körüklüyorsunuz tartışırken..
başta da haklı gelmiyor bana belki bu kadar uzatmamalıydım
bebek 3 yaşında kendi de yemeğini yiyebiliyor artık ayrıca ben de çalışan bir anneyim her şeyi birlikte yapıyoruz çocuk ile ilgili diyorum ki zaten her gün birlikteyiz oturuyoruz, yiyoruz ,içiyoruz zaten ne gereği var ayrıyetten annesini masadan kaldırıp evine götürüp orda sigara içmeye??? eş ile yanlız muhabbet etmekten bahsediyorum ben yani bu benim beklentim her kişilik farklı size normal gelebilirAllah aşkına zaten beraber oturup muhabbet etmişsiniz hiç etmemiş değilmişsiniz ki eşiniz tam anlamadım ama annesine geçip sigara içmek istemiş galiba siz de vay efendim niye bırakıp beni sigara içmeye gidiyorsun demişsiniz sigara içmek ne kadar zaman alır ki bunun zaman ayırmamakla ne ilgisi var evde bebeğiniz varmış belli ki evde içmek istememiş. Hele bir de bebeğin yemeği hazır kalkınca yedirirsin demek tavır koymak neden burada neden suç var onu anlayamadım her dk yapışık ikiz gibi mi olmak zorundasınız bir çıkıp sigara içmiş alt tarafı ve gönlünüzü de almaya çalışmış fevri davranan sizsiniz ilk başta iyi boşanın rahat edersiniz..
işte ben de onu diyorum sigara içmeden de bir şeyler içebiliriz ben eş olarak fazla bir şey istediğimi düşünmüyorum. düşündüren olaylar değilde sonucunda gelinen nokta
hayır ama balkondayken açık hava oluyor zaten sorun olmuyorBu mesajiniza dayanarak soruyorum eşinizin sizin yanınızda sigara icmesini istemiyor musunuz
Ona göre yorum yapıcam
Sizin halledilmeyecek bir sorununuz yok canım.bu aralar çıkamıyorum işin içinden olmuyor mu, yapamıyor muyuzz, derdimiz ney bilemiyorum. ilişkimizi düzeltemiyoruz herşey batıyor boşanmak da ağır geliyor.minik kızım bağrışımızı duyunca korkuyor bizi sakinleştirmee çalışıyor. bu yaptığımız hak mı bilemiyorum hiçbir şeyi düzeltemiyorum yardımcı olunnnn ....
uuzn süredir iyiydik eşimle, ben yapı olarak biraz sinirliyim hatta birazdan fazla ama iyi yanımda aileler arasına ayrımcılık sokmam her şeye katılmaya çalışırım vs . huysuz değilimdir, ama bazı şeyler iyice delirtmeye yetiyor beni ... aileyim ben çekirdek ailem var benim yani ben öyle düşünüyorum. dün ve önceki gün hatta ondan önceki gün ailesiyleydik tabi benim ailemle de kendi sıkıntı çıkarmaz eşimde aynı şekilde . dün kek yapmışım işlerimizi bitirdik ''beraber otururz yeriz'' dedim ''annem leri çağıralım mı '' dedi eşim ben de tamam dedim .geldiler oturduk muhabbet ettik olabilir ne var bunda ama sonrasında birden hadi hadi kalkın annemle kahve içicem gelirim ben dedi kaldırdı ailesini .annesinin evine geçip sigara içecekmiş ''ne alaka ben de kahve içiyorum al siaranı gel içelim annemler burda ya'' dedim (kvdemler yakındır bize) neyse gitti. kızdım köpürdüm... o sigara içiyor ben içmiyorum bu yüzden ne oturur kahve içeriz ne birlikte çay ..yani öyle oturup birlikte karşılıklı içmeyiz ve beyfendi birkez feragat etmez sigara içmiyimde oturayımda eşimle iki laf edeyim çayımı öyle içeyim demez çay içecekse sigara içecek illa . bunlar benim bekentilerim tabi ben bunları aklıma getirerek köpürdüm de köpürdüm geldi surat aastım, konuşmaya çalıştı konuşmadım vs sonra bu vazgeçti konuşmaktan işlerimiz vardı dışarıya çaıkacatık baktım yatmış çocuk uyuyordu'' uyanınca yemeği hazır yedirirsin. ben çıkıyorum.'' dedim bundan sonrası koptu gitti işte minnoşlarım beklermiş, plan yapmışım da ondan huzursuzluk çıkarıyormuşum ençok ağrıma giden iki lafı oldu 1.''ben senin ciğerini biliyorum bencilsin sen kendinden başka kimseyi düşünmüyorsun '' dedi . o zaman benimle niye evlisin dedim'' bilmiyorum '' dedi. bilmiyormuş!!! 2. ''makyaj yapıyormuşum kendimi göstermeye gidiyormuşum'' nasıl bir koca karısına bu yakıştırmayı yaparki !!! ''ben gidiyorum'' dedim bana ''hiç bir yere gitmiyorsun '' dedi ben de ''senden izin almıyorum'' dedim. elini masaya vurdu!!...'' babanı arıyorum gelsin alsın seni '' dedi. tehtit ediyor .. ''pardonda nerde kaldı senin kafa kim kimi alıyor??? baba evine dönmem ki ayrılsam da zaten aradığın an yarın mahkemeye giderim''dedim telefonu aldım fırlattım sonra '' başladın mahkeme lafına dedi'' allah aşkına babamı aramayı çıkartan kim çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorummmm yavrum canımın içi de üzülüyor herşeyi anlıyor o uyunca oldu bunlar ama çocuk anlıyor sonrasını sarılma yok, öpme yok o bizi yakınlaştırmaya çalışıyor vs vs vs sinirler o kadar yıpranıyor ki başım zonkluyor şuan ölü gibiyim. ayrılsam daha mı iyi olur ayrılmasak daha mı iyi??? kızımızda baba faktörü de baya var, anne faktörü de ama çocuk bunlara şahit olarak daha mı mutlu olacak??? yarın birgün çıkıp beni bunlara şahit bıraktınız keşke zaanında beni düşünerek ayrılsaydınız derse ne dicem ya da niye benim için çabalamadınız derse?? kafam çok karışık ...kendmi biliyorum ben bu söylenen kelimleri kolay kolay hazmademicem.
ben zeki bir kadınmıyım bilmemde sen çok tatlı dilli ve zeki birine benziyorsunn :)Sizin halledilmeyecek bir sorununuz yok canım.
Sadece öfkelenince birbirinizin canını gereksiz sözler ve tehditlerle yakıyorsunuz o kadar.
Normal zaman da bizde de aynıdır eşim sigara içmez ben içerim ama eşim bana hadi çay yap aşkım içelim der ben balkona sigara içmeye çıkarım eşimde gelir yanımda oturur.Eşinize sigara konusunda içmeseniz de balkonda iştirak edin evinde sigarasını rahatça ve keyifle içmesini sağlayın ve asla sigarayı bırakın demeyin.
Makyaj konusuna gelince eşiniz sizi çok seviyor ve kıskanıyor.Belli ki makyaj yapınca daha da güzel oluyorsunuzve eşinize karşı olan dominant ve unursamaz davranışlarınız eşinizin erkeklik egosunu şaha kaldırdığı için sizi baba evine göndermekle tehdit ediyor Oysa eşiniz sizin ne kadar güçlü bir karakter olduğunuzu farkın da fakat BABA demek saygıdır ya hani sizi babanızı aramakla tehdit ediyor tabi yersen
Sizin sorun dediğiniz şeyleri millet hergün evliliğin de leblebi gibi yiyor ve geçinip gidiyor.
Siz belli ki akıllı bir kadınsınız isteseniz eşinizi çok güzel idare edersiniz ama biraz sabırsızsınız onuda hallederseniz hiç sorun kalmaz gibime geliyor.
ben içmesin demedim zaten ,denedim oturmayı tabiki içeriye geçiyor değişik bir zevk ondaki heraldeBence ortalama kabahat. Sizde de var eşte de. Sigara içen birisi bağımlıdır. İçmezse titrer ister. Bu konuda haksız buldum sizi. Balkonda içsin oturun yanında siz de. Açık havadann çıksın. Neden hiç oturmuyorsunuz.
Çok teşekkür ederim benim için zekiden çok tecrübeli desek daha doğru.ben zeki bir kadınmıyım bilmemde sen çok tatlı dilli ve zeki birine benziyorsunn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?