evliliğimmm...şaşkın ördek gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum...

Seni cok iyi anliyorum. Ben2 de benzer seyleri cok yasadim kendimi okudum resmen. Benimki de yapar yapar uste çıkardı lafi da sertti sigara diye bi kez benimle oturmazdi hep balkonda mutfakta ayri icerdik. Olmadik seylerden kavga çıkarır bozar atar cocuk aglar sicrar ben iyice delirirm tabi
Bi gun bu cocugu senden kurtaricam dedim yavrumun o korkusu gitmedi gozumun önünden ve biraktim. Ona da gun dogdu. Davayi actim cocugu umursamiyo bile arada bi gorucem diyo. Gosteriyorum bazen tamam. Duzelmesi icin cok ugrastim olmadi terapiste gittik olmadı olmuyormuş allah yardimcin olsun.

Bende sigara içiyorum ve bazen eşimin ailesine sadece bu sebeple gitmek istemediğim oluyor. Bağımlısı için bi faktör bende eşimle oturup muhabbetmi edeyim yoksa çıkıp sigara mı içeyim desem, çıkıp sigara içeyim derim. Tabi aslımda mevzu bu değil ama fazla mı kuralcısınız sanki bazen hepimizde olan sinirden kaynaklı "benim dediğim olsun" atışmaları yapıyorsunuz eşinizle. Belki bi süre beklenti içinde olmamak işe yarar. Deneyecek gücünüz varsa deneyin telrar

ayy biz 3 haftalık evliyiz biz bile sohbet etmiyoruz canım ya, valla bu beklentileriniz beni öldürecek, siz sohbet etmek isterken oda sigara içmek istemiş ki bağımlı olmadığınız için anlamanız biraz zor olabilir ama sigara içen bir insan için öncelik o olur. keyif yapmak istemiş adam. bence karşılıklı anlayış lazım, karşılıklı zevklere saygı duymak, eşleri salmak lazım diye düşünüyorm.

Bu mesajiniza dayanarak soruyorum eşinizin sizin yanınızda sigara icmesini istemiyor musunuz
Ona göre yorum yapıcam

hayır sigara içmeden demedim, eşniz sigara içerken siz içmeseniz olmaz mı demek istedim, o içsin siz içmeyin ve yine kahvenizi çayınızı için.

hadi yaaa ... ne güzel beklentiniz olmaması. anlayış kısmına katılıyorum haklısınız

yani hayatta olmayınca omuyordur fazla zorlamakta insanı yıpratıyor kaç kez gelicez dünyaya hayırlısı o yüzden

hadi yaaa ... ne güzel beklentiniz olmaması. anlayış kısmına katılıyorum haklısınız

bazen çok güzel vakit geçirirsiniz bazen geçirmezsiniz kaç yıllık evlisiniz bunu öğrenmeniz gerekirdi. beklentilerim var tabii ki ama her eylemi benimle yapmasından keyif almasını beklemiyorum, mesela şunu biliyorum ki eşim akşam benimle tv izlemektense arkadaşıyla maç izlemeyi tercih eder, bunun gibi bir çok şey. bunlara alınmıyorum yada garipsemiyorum, beni sevmediği anlamına da gelmez. bilmiyorum ben eşime bu kadar anlayışlıyken o bile bunalıyor bazen, inan sizinkiler çok sabırlı

sanırım benimde sigara içmem gerekiyor eşimle muhabbet kurabilmem için :) tabiki asla içmem. ya aslında sigara içmesin benimle çay içsin muhabbeti değildi anlatmaya çalıştığım yemek yeriz hızlı hızlı yer çayını alır balkona gider artık bunlar normal geliyor bana ama hadi sigarasını içti keyfini aldı peki niye biz sigara içmediği zaman oturup muhabbet edip karşılıklı çay kahve içemiyruz

yanlız karşılıklı birşey var bizde oda minnoşlarıma takmış durumda akşam konuşuyoruz minnoşların diyor hala onlarla plan yapıyormuşum sürekli ki elimi ayağğımı çektim herşeye katılmıyorum artık eskisi gibi çünkü bunu o istedi ailemiz herşeyden önce gelsin diyerek. benim kızıdığım tamda burda başlıyor madem ailemiz öncelikli o zaman oda o şekilde davranacak birlikte daha fazla paylaşım yapıcaz dimi birbirimizle haberdar olarak hareket edicez mesela dün ben sigarayı bırakmaya çalıştığını bilseydim o şekil davranmazdım ben müneccim değilim benden sonra anlayış bekliyor (annesine o yüzden gitmiş paket almıyım 1 tane içip geliyim diye koştur koştur )

Kavga etme nedenleriniz somut seylerden degil . Anladigim kadariyla esin seninle Daha cok sey paylasmak istiyo. Mesela aksamlari cocugu uyuttuktan sonra süslenip onunlA ilgilenIyomusun? O sigarasini icerken yap ikinize kahve karsilikli oturup icin. Sohbet edin . Ona vakit ayir . Sen kendinde bitkisel sakinlestirici kullan derim . Herseye sinirlenip parlarsan Adam bikar. Erkekler evlerinde rAhat olmak isterler. Mutlu olmak isterler. Daima Güler yüzlü karsila onu. Sen kapidan cikarKen söyledikleri sacma tabi . O sekilde söylemesi yanlis. Allah yardimciniz olsun ins düzelir hersey

Sizde de eşinizde de sorun var
eşiniz ilgisiz , siz triplisiniz

işte sorun o karşılıklı sohbet etmek istiyorum ben de ama yapı olarak biraz farklı eşim kötü anlamda değil. hayal kurmaz mesela atıyorum evimizle ilgili şunu yapalım bunu yapalım dediğimde para gelsin bir dur hesap yapma der plan yapamazsın boşver zamanı gelince düşünürüz hiçbir plan tutmaz çünkü der nasıl br hayat yaşadı da böyle oldu bu adam bilmiyorum geleceği düşünmekten se bugünü yaşayalım der yasni ileri dönük konuşmazsın geriy de dönemezsin ne konuşucam gün içinde yaşadığım olayları anlatsam bakar öyle asla dahil olup yorum yapmaz '' ya bir şey söylesen'' derim'' dur bir düşünüp analiz edeyim der '' muhabbet etmesek mi biz .. ya bir olay yaşasam savunmaz tabiki savunmasına ihtiyacım yok ama bazen destek istiyor

Sen evle ilgili hayal kurdugunda o belli ki hemen gerceklestirme geregi hissediyo. Maddi durumu hemen müsade etmedigi icinde üzülüyodur belki o yüzden sevmiyodur

Esine kendini gostermeye gidiyorsun diyen bir adamla oturulur mu? Elbette bosan
Terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…