evliliğimmm...şaşkın ördek gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum...

Bosanin.
Esin edepsizin , tutarsiz adamin teki.
Hem babani ariyorum seni alsin diyor, bosanmaktan bahsedince de yan ciziyor.
Evliligi lackalastiracak ki zaten olan olmus simdiye kadar
işte artık kavgalarımızın sınırı yok sesler gürültüler belkide apartmana da rezil olduk bilemiyorum düşündükçe çıkamıyorum

tam anlamışssınız yazdıklarımı.. aynen bizde olan insanı kalk size gidiyoruz niye der insan .. hata ben de aslında
Bekarken eve girmezler ana babalarını insan yerine koymazlar evlenince kıymete bindirirler. Herşeyleri gösteriş! Baaaak biz ailecek ne kadar da mutluyuzzz birbirimizi çok seviyoruz çok bağlıyız msjı vermeye çalışıyorlar akılları sıra. Hayır yani senin böyle saçma sapan davranıp çıldırttığın kişi senin hayat arkadaşın, herkes gidecek yanında bu kadın kalacak ama nerdeee erkeklerde bu zeka!

Çok karışık anlatıyorsunuz. İmladan, noktalama işaretlerinden haberiniz yok mu sizin? @gulguzeli_89
canım...konu hakkında yardımcı olacak mısın; yoksa noktaya, virgüle, soru işaretine mi takılacaksın????(tamam takılma demiyorum ama iş yerindeyim çok dikkat edemiyorum ))

Arkadaşlar ne bu hemen boşan yorumları.Aldatıp dayak atınca da boşan,üfürükten bir sebepten tartışıncada boşan.Canım eşin hatalı ama zaman zaman olur böyle gereksiz şeyler.Sende biraz sinirini kontrol etmeye çalış.O da sana karşı saygılı davransın.Bence aile terapistine gitmelisiniz.Sanki öyle olursa toparlarsınız gibi geldi bana.Mümkün oldukça kızına yansıtmayın,yanında sabırlı davranın.Gün gelir düzene girer herşey ama o unutamaz.

canım...konu hakkında yardımcı olacak mısın; yoksa noktaya, virgüle, soru işaretine mi takılacaksın????(tamam takılma demiyorum ama iş yerindeyim çok dikkat edemiyorum ))

'Canım' konun hakkında zaten en işe yarar tavsiyeyi verdiğimi düşünüyorum sana. Konun hakkında tercümede bulunmaya bile çalıştım.

Tamam Türkçe öğretmeni değilsin noktasına virgülüne kadar girecek değilim ama okunacak bir yazı, özne yüklemli bir cümle lazım.

Beynim yandı

Boşanmak bu kadar kolay mı kızlar ya

ayy evet bende böyle diyenlere tilt oluyorum, ya insan sevgilisinden bile ayrılmıyor kocayı mı boşayacak kadın şu olay yüzünden. sinirle oluyor bunlar, boşanacak bir şey yok karşılıklı birirbinizi anlamıyorsunuz. sakin olun. o ağır konuştuysa siz de konuşmuşsunnuz, laflara çok anlam yüklemeyin.bide sigara içmeden de eşinizle çay içebilirsiniz anlamadım o içerken siz içmeyin, yine de kahvede çayda ona eşlik edin ne var ki bunda.

Ben içerim sigara eşim içmez. Çocuklar yatınca akşam çay faslımız var bizim. İlk çayımızı alır balkona çıkarım. Yorgun değilse yanıma gelir değilse diğer çaylarımı yanında içerim.
Bana çay kahve sigara bahane gibi geldi. Altında farklı nedenler olmalı

yarısında bıraktım.okuyup cevap vereyım dıye ıskence cektım.

işte ben bunu anlatamıyorum elbet onlar ailemiz ama biz aile olduk yanlız kalamıyor muyuz biz ne yetmiyor??niye biz karşılıklı çay içemiyoruz muhabbet edemiyoruz??? ben annemden babamdan böyle gördüm mesela babam annem çayı demliyecek oturacak ayak ucuna muhabbet edecekler kimse ellemeyecek onları en büyük mutluluğu o onun tamam o onların ilişkisi aynı olmasını beklemiyorum ama bir paylaşım istiyorum sakince oturup birbirimizi dinlemeyi , hayattan beklentilerimizi, amaçlarımızı, çocuğumuzla ilgili konuşmayı . yani asıl kızdığım o da değil gelsinler başım üstüne ama fazlası beni sıkıyor

benimde beynim yanık emin ol düzeltmeye çalıştım.

işte ben de onu diyorum sigara içmeden de bir şeyler içebiliriz ben eş olarak fazla bir şey istediğimi düşünmüyorum. düşündüren olaylar değilde sonucunda gelinen nokta

işte asıl korkum kızım ...

başta adam haklıydı ancak haklıyken kendini haksız duruma düşürmeyi başarmış..
tartışma esnasında ağzından çıkanı kulağı duymayan insanları hiç sevmem..
birlikte terapi alın.. birbirinizi körüklüyorsunuz tartışırken..

Sakince konuşup çözmeye çalışmalısınız meseleyi. Seviyorsanız denemeye değer. Boşanmayın bence. Terapiste gidebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…