- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
işte artık kavgalarımızın sınırı yok sesler gürültüler belkide apartmana da rezil olduk bilemiyorum düşündükçe çıkamıyorumBosanin.
Esin edepsizin , tutarsiz adamin teki.
Hem babani ariyorum seni alsin diyor, bosanmaktan bahsedince de yan ciziyor.
Evliligi lackalastiracak ki zaten olan olmus simdiye kadar
işte biryerde konu unutuluyor kırıcı sözler kalıyor geriyene kadar sacma konulardan tartısıyorsunuz
Bekarken eve girmezler ana babalarını insan yerine koymazlar evlenince kıymete bindirirler. Herşeyleri gösteriş! Baaaak biz ailecek ne kadar da mutluyuzzz birbirimizi çok seviyoruz çok bağlıyız msjı vermeye çalışıyorlar akılları sıra. Hayır yani senin böyle saçma sapan davranıp çıldırttığın kişi senin hayat arkadaşın, herkes gidecek yanında bu kadın kalacak ama nerdeee erkeklerde bu zeka!tam anlamışssınız yazdıklarımı.. aynen bizde olan insanı kalk size gidiyoruz niye der insan .. hata ben de aslında
canım...konu hakkında yardımcı olacak mısın; yoksa noktaya, virgüle, soru işaretine mi takılacaksın????(tamam takılma demiyorum ama iş yerindeyim çok dikkat edemiyorum ))Çok karışık anlatıyorsunuz. İmladan, noktalama işaretlerinden haberiniz yok mu sizin?@gulguzeli_89
canım...konu hakkında yardımcı olacak mısın; yoksa noktaya, virgüle, soru işaretine mi takılacaksın????(tamam takılma demiyorum ama iş yerindeyim çok dikkat edemiyorum ))
Boşanmak bu kadar kolay mı kızlar ya
çok yanlışım bu aralar çıkamıyorum işin içinden olmuyor mu yapamıyor muyuzz derdimiz ney bilemiyorum ama düzeltemiyoruz herşey batıyor boşanmak da ağır geliyor ya inik kızım bağrışımızı duyunca korkuyor bizi sakinleştirmee çalışıyor. hak mı bu ona bilemiyorum doğrulamıyorum yardımcı olunnnn ....
uuzn süredir iyiydik ben biraz sinirliyim hatta birazdan fazla ama diğer türlü de aileler arasına ayrımcılık sokmam her şeye katılmaya çalışırım vs . huysuz değilimdir başka konularda da, ama bazı şeyler iyice delirtmeye yetiyor beni ... aileyim ben çekirdek ailem var benim dün önceki gün, ondan önceki gün ailesiyleydik tabi benim ailemle de kendi sıkıntı çıkarmaz . dün kek yapmışım işlerimizi bitirdik beraber otururz yeriz dedim annem leri çağıralım mı dedi tamam dedim .geldiler oturduk muhabbet ettik olabilir ne var bunda ama sonrasında birden hadi hadi kalkın annemle kahve içicem dedi kaldırdı annesinin evine geçip sigara içecekmiş ne alaka ben de kahve içiyorum al siaranı gel içelim annemler burda ya dedim (kvdemler yakındır bize) neyse gitti. kızdım köpürdüm... o sigara içiyor ben içmiyorum bu yüzden ne oturur kahve içeriz ne birlikte çay beyfendi birkez feragat etmez sigara içmiyimde oturayımda eşimle iki laf edeyim çayımı öyle içeyim demez çay içecekse sigara içecek illa . bunlar benim bekentilerim tabi ben bunları aklıma getirerek köpürdüm de köpürdüm geldi surat aastım konuşmaya çalıştı konuşmadım vs sonra bu vazgeçti konuşmaktan işlerimiz vardı dışarıya çaıkacatık baktım yatmış çocuk uyuyor uyanınca yemeği hazır yedirirsin ben çıkıyorum dedim bundan sonrası koptu gitti işte minnoşlarım beklermiş plan yapmışım da ondan huzursuzluk çıkarıyormuşum ençok ağrıma giden iki lafı oldu 1.''ben senin ciğerini biliyorum bencilsin sen kendinden başka kimseyi düşünmüyorsun '' dedi . o zaman benimle niye evlisin dedim'' bilmiyorum '' dedi. bilmiyormuş!!! 2. ''makyaj yapıyormuşum kendimi göstermeye gidiyormuşum'' nasıl bir koca karısına bu yakıştırmayı yaparki !!! ben gidiyorum dedim bana ''hiç bir yere gitmiyorsun '' dedi ben de ''senden izin almıyorum'' dedim elini masaya vurdu...'' babanı arıyorum gelsin alsın seni '' dedi tehtit ediyor .. pardonda nerde kaldı senin kafa kim kimi alıyor baba evine dönmem ki ayrılsam da zaten aradığın an yarın mahkemeye giderim dedim telefonu aldım fırlattım sonra '' başladın mahkeme lafına dedi'' allah aşkına babamı aramayı çıkartan kim çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorummmm yavrum canımın içi de üzülüyor herşeyi anlıyor o uyunca oldu bunlar ama çocuk anlıyor sonrasını sarılma yok öpme yok o bizi yakınlaştırmaya çalışıyor vs vs vs sinirler o kadar yıpranıyor ki başım zonkluyor şuan ölü gibiyim ayrılsam daha mı iyi olur ayrılmasak daha mı iyi kızımızda baba faktörüde baya var anne faktörüde ama çocuk bunlara şahit olarak daha mı mutlu olacak yarın birgün çıkıp beni bunlara şahit bıraktınız keşke zaanında beni düşünerek ayrılsaydınız derse ne dicem kafam çok karışık ... çünkü kendmi biliyorum ben bu söylenen kelimleri klay kolay hazmademicem
işte ben bunu anlatamıyorum elbet onlar ailemiz ama biz aile olduk yanlız kalamıyor muyuz biz ne yetmiyor??niye biz karşılıklı çay içemiyoruz muhabbet edemiyoruz??? ben annemden babamdan böyle gördüm mesela babam annem çayı demliyecek oturacak ayak ucuna muhabbet edecekler kimse ellemeyecek onları en büyük mutluluğu o onun tamam o onların ilişkisi aynı olmasını beklemiyorum ama bir paylaşım istiyorum sakince oturup birbirimizi dinlemeyi , hayattan beklentilerimizi, amaçlarımızı, çocuğumuzla ilgili konuşmayı . yani asıl kızdığım o da değil gelsinler başım üstüne ama fazlası beni sıkıyorBekarken eve girmezler ana babalarını insan yerine koymazlar evlenince kıymete bindirirler. Herşeyleri gösteriş! Baaaak biz ailecek ne kadar da mutluyuzzz birbirimizi çok seviyoruz çok bağlıyız msjı vermeye çalışıyorlar akılları sıra. Hayır yani senin böyle saçma sapan davranıp çıldırttığın kişi senin hayat arkadaşın, herkes gidecek yanında bu kadın kalacak ama nerdeee erkeklerde bu zeka!
düzeltmeye çalıştımyarısında bıraktım.okuyup cevap vereyım dıye ıskence cektım.
'Canım' konun hakkında zaten en işe yarar tavsiyeyi verdiğimi düşünüyorum sana. Konun hakkında tercümede bulunmaya bile çalıştım.
Tamam Türkçe öğretmeni değilsin noktasına virgülüne kadar girecek değilim ama okunacak bir yazı, özne yüklemli bir cümle lazım.
Beynim yandı
işte ben de onu diyorum sigara içmeden de bir şeyler içebiliriz ben eş olarak fazla bir şey istediğimi düşünmüyorum. düşündüren olaylar değilde sonucunda gelinen noktaayy evet bende böyle diyenlere tilt oluyorum, ya insan sevgilisinden bile ayrılmıyor kocayı mı boşayacak kadın şu olay yüzünden. sinirle oluyor bunlar, boşanacak bir şey yok karşılıklı birirbinizi anlamıyorsunuz. sakin olun. o ağır konuştuysa siz de konuşmuşsunnuz, laflara çok anlam yüklemeyin.bide sigara içmeden de eşinizle çay içebilirsiniz anlamadım o içerken siz içmeyin, yine de kahvede çayda ona eşlik edin ne var ki bunda.
işte asıl korkum kızım ...Arkadaşlar ne bu hemen boşan yorumları.Aldatıp dayak atınca da boşan,üfürükten bir sebepten tartışıncada boşan.Canım eşin hatalı ama zaman zaman olur böyle gereksiz şeyler.Sende biraz sinirini kontrol etmeye çalış.O da sana karşı saygılı davransın.Bence aile terapistine gitmelisiniz.Sanki öyle olursa toparlarsınız gibi geldi bana.Mümkün oldukça kızına yansıtmayın,yanında sabırlı davranın.Gün gelir düzene girer herşey ama o unutamaz.
bence en son değil ilk başvuracağınız şey aile terapisti olmalı. boşanacak kadar büyük sebepler göremiyorum. sadece birbirini incitmekten çekinmeyen iki insan gördüm ben.aklımızda var en son başvurucaz ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?