Evliliğin 2. Ayı ve bosanma ..

Ciddi ruhsal sorunları olduğu çok açık. Siz kesinlikle iletişim kurmayın bundan sonra ve yanınızda birileri olmadan sakın yüzyüze gelmeyin. Boşanmayla ve altınların paylaşımıyla ilgili her türlü konu için avukatımla muhattap ol diyip uzak durun.

Size aşağıdaki tavsiyede bulunmuştum.
Eşiniz hasta ona cevap vermeyin daha kötü olacak diye. Neyse eğer devam ederseniz yüz göz olmayın tedavi olsun. Aksi durumda boşanın.

Altınlarını verme bir halt yapamaz bosa cene yorsun dursun.hersey bitecek gidecek oyle dusun er ya da gec toparlanacaksin ve iyiki kurtuldum diyeceksin ilerisi icin.adam cidden hastaymis 2 ay cok uzun bir surec degil hem.

Altınlar kadinindir. Yargıtayda bunu onadı.sen de asıl ben seni rezil edecem de ve önüne gelen herkese yaptıklarını anlatmaya başla. Saklama utanma.mahkemede görüşürüz de.
Altınlar sizin hesaptamiydi. Eşimde ilk evlendigimizde sinirle alırım onları demişti.bankada ben kasaya yatırmıştım. Yiyosa git al demistim .erkeklere asla güvenilmez.

Esinin ailesi ne diyor bi duruma onlarda yardimci olmuyorsa savciliga suc duyursunda bulunduğunu senin veya ailenin basina gelen en ufak olayda esinjn sorumlulugu tutulacagini soyle ki onlarda tedirgin olup ogullarina sahip çıksın

Altınları vermeyin sakin. Belden aşağı vuracaksa siz de aynı şeyle tehtid edin. Sizinle beraber olmadığını, cinsel tercihini farklı oldugunu falan. O zaman yola gelir. Herkese anladığı dilden cevap vermek lazım. Siz alttan aldıkça sizi bastirir yoksa. Normalde boyle tavsiyelerin olmaz ama karşınızdaki insan değil.

Tahminleriniz cok dogru . Ailemin namusuyla oynayacakmis. Tek.kurusunu yedirmeyecekmis bana güya.ben dusunmedeim maddiyati ama o uzerine basarak soyleyince madem para konusu onun icin onemli ben de onu ordan vurmayi dusunuyorum.

1- asla alttan alma
2-ne olursa olsun sakın altınları verme hukuken altınalr senin hakkın dava aç gerekrse elinden alırsa
3-bu adamın yzuunu erken grdugun icin sevin adak felan ada hatta cnku adam hasta gbi bsey

Allah rwzi olsun sagolun. Beni namusumdan vurdu iftiralar atti Allah sahit ona yanlis yapmadigima bende onun canini yakmak istiyorum sadece ve emin olun cok daha fazla seyler duydum ondan..

Yarisi ben de 25 bin civari birseyde kuyumcumuzda

Karşınızdaki normal birine benzemiyor, bir avukattan destek almalısınız. Ayrıca bu şekilde iftira atacağını vs size mesaj yoluyla yazıyor mu? Sadece sözlü mü söylüyor?
Kesinlikle hastalikli bir kisilik oldugunu anladigim da 1.5 aylik evliydim malesf ses kayitlari var tum bu kufurleri iftira ve tehditleri ederken

Ver altınları gitsin canım birde kurban kes sana ailene zarar verir falan ALLAH korusun

Canım bu tehtidleri sana mesajla da atmasını sağla. Adini çıkarırım rezil ederim gibi şeyleri.. ilerde boşanırken mahkemede delil olarak kullanabilirsin. Yeni yasaya göre zaten boşanınca altınlar sende kalıyor. Ama 2 aylık evli olduğunuz için nafaka bağlanmaz diye düşünüyorum çünkü o yasada degisti.. zaten tenezzül etme ona bosan ve altınları verme

Nafaka istemiyorum zaten kendi meslegim var cok sukur sadece beni boyle kullanip attigi icin vermek istemiyorum ama babam ver gitsin uzak dursun diyo

Onlarin taktiklarini ver.numarani degistir.mahkemede imza atmaya gelirim biter gider de gec kenara.

Ne altını vermesi. Sakın verme sakın. İftira atarsa da atsın Baktın durumlar çok çirkinleşti. Sende başlarsın gerçekleri anlatmaya. Hatta yerinde olsam eğer hakkımda kötü şeyler konuşursa o da gaydı hırsından yapıyor der susardım.

Mesajlar varsa sakın silmeyin. Gerekirse mahkemeden telefon görüşmelerini talep edin. Altınlarınızıda vermeyin. Korkmayın. Altınları verirseniz bu pislik size bu sefer, yediğin bir halt olmasa vermezdin der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…