- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.183
- 1.123
Kesinlikle çok güzel yöntem .Asla verme altınları.
Seni herkese rezil edeceğim diyorsa muhtemelen belden aşağı vuracak.
Bana belden aşağı vuracak adamın cinsel kimliğiyle alakali oyle bir belden aşağı vurmayla tehdit ederim ki felegi saşar
Bende bunları yaşadım. Çok iyi anlıyorum inan. O şuan uzakta ve seni kıskanıyor ve bu öfke yapıyor onda. Eğer sonradan yanlış olduğunu anlıyorsa kıskançlık nöbetlerini sakin geçirmesini sağla. Ben böyle biri değilim, benden bunu mu bekliyor, namusuma nasıl laf söyler düşüncelerine takılma. Ona odaklan. Ben sadece yara büyümesin diye tavsiye veriyorum. Onu nöbet geçiren hasta gibi düşün. Ama tabi tedavi görmeli. Ben boşanma aşamasındayım saygıyı bitirdik zamanla.
Esinin ailesi ne diyor bi duruma onlarda yardimci olmuyorsa savciliga suc duyursunda bulunduğunu senin veya ailenin basina gelen en ufak olayda esinjn sorumlulugu tutulacagini soyle ki onlarda tedirgin olup ogullarina sahip çıksınMerhaba daha once acmistim derdimi sizee eşimin guvensizliginden bahsetmistim tek bu yukun altindan kalkamiyorum ailememi anlatsam demistim. Sonra sizlerden aldigim fikirlerle yapmadim anlatmadim sabredip yola getireyim belki duzelir dedim.. sadece 15 gun gecti ve isler daha da cikilmaz oldu esim daha da cok kiskancliga guvensizlige basladi cevremdeki herkesle beni yakistirmaya basladi fazla bisekilde sanki bu hastaligi daha da cok tum vucudunu kaplamis gibi. Bana ulasamayinca annemi aradi kizina ulasamiyorum falan diyince anneme herseyi anlattim. Bana guvenmedigini kiskandigini iftira attigini dedim. ( esim farkli sehirde gorev yapiyor ben farkli sehirde calisiyorum. Es durumun sonucunu bekliyorduk.bu surecte wp ye girmemden tutunda kardeslerimin kocalarindan bile kiskandi kisknmakla kalmadida kafasinda bicok seyi kurguladi.bjnun gibi bi cok sey ve en sonki tartismamizda sen or.. dedi bana.) Ailem arkamda kesinlikle dönüş yok benim icin artik . Simdi soylemek istedigim sey 2 aylik evliligim husranla bitti. Uzuluyorum hemde cok. Benim uzuldugum bazi seyleri gorememem kör olmam ama onun derdi dugunde takilan takilar bana kavga aninda hepsini bana vericeksin hicbirini sana yedirmem ailene yedirmem seno rezil ederim adini cikartir ailenin basini yere egerim dedi. Evet bana bunu 2 ay once mutlu mesut evlendigim adam dedi.Oysa benim ailem ne bilerzik istediler nede lafini ettiler. Tek bi para lafini etmedim aslada etmem. Okadar canim yaniyorli daha 25 yasindayim ama kendimi okadar yasli hissediyorumki yasama dair hicbi umudum yok gibi. Nasil atlaticam ben bu sureci hic bilmiyorum.sizce neyapmam lazim tum altinlari verip benden uzak durmu demeliyim yoksa sonuna kadar savasmalimiyim.
Tahminleriniz cok dogru . Ailemin namusuyla oynayacakmis. Tek.kurusunu yedirmeyecekmis bana güya.ben dusunmedeim maddiyati ama o uzerine basarak soyleyince madem para konusu onun icin onemli ben de onu ordan vurmayi dusunuyorum.Bu pislik herif her türlü konuşur gibi geldi bana.. Korkma hic..
Nişanda, düğünde takilan her şey kadının hakkı kanunen.. Harcanmis olsa bile o miktari odemek zorunda sana..
Bir de manevi tazminat davasi ac namusuna dil uzattigi icin..
Mesele para degil, yapip edip kolayca siyrilmasina izin verme, sonra cok pisman olursun..
Allah yardimcin olsun..
1- asla alttan almaMerhaba daha once acmistim derdimi sizee eşimin guvensizliginden bahsetmistim tek bu yukun altindan kalkamiyorum ailememi anlatsam demistim. Sonra sizlerden aldigim fikirlerle yapmadim anlatmadim sabredip yola getireyim belki duzelir dedim.. sadece 15 gun gecti ve isler daha da cikilmaz oldu esim daha da cok kiskancliga guvensizlige basladi cevremdeki herkesle beni yakistirmaya basladi fazla bisekilde sanki bu hastaligi daha da cok tum vucudunu kaplamis gibi. Bana ulasamayinca annemi aradi kizina ulasamiyorum falan diyince anneme herseyi anlattim. Bana guvenmedigini kiskandigini iftira attigini dedim. ( esim farkli sehirde gorev yapiyor ben farkli sehirde calisiyorum. Es durumun sonucunu bekliyorduk.bu surecte wp ye girmemden tutunda kardeslerimin kocalarindan bile kiskandi kisknmakla kalmadida kafasinda bicok seyi kurguladi.bjnun gibi bi cok sey ve en sonki tartismamizda sen or.. dedi bana.) Ailem arkamda kesinlikle dönüş yok benim icin artik . Simdi soylemek istedigim sey 2 aylik evliligim husranla bitti. Uzuluyorum hemde cok. Benim uzuldugum bazi seyleri gorememem kör olmam ama onun derdi dugunde takilan takilar bana kavga aninda hepsini bana vericeksin hicbirini sana yedirmem ailene yedirmem seno rezil ederim adini cikartir ailenin basini yere egerim dedi. Evet bana bunu 2 ay once mutlu mesut evlendigim adam dedi.Oysa benim ailem ne bilerzik istediler nede lafini ettiler. Tek bi para lafini etmedim aslada etmem. Okadar canim yaniyorli daha 25 yasindayim ama kendimi okadar yasli hissediyorumki yasama dair hicbi umudum yok gibi. Nasil atlaticam ben bu sureci hic bilmiyorum.sizce neyapmam lazim tum altinlari verip benden uzak durmu demeliyim yoksa sonuna kadar savasmalimiyim.
Allah rwzi olsun sagolun. Beni namusumdan vurdu iftiralar atti Allah sahit ona yanlis yapmadigima bende onun canini yakmak istiyorum sadece ve emin olun cok daha fazla seyler duydum ondan..Bence bu altın mevzusu biraz insanın içine fenalık veren bir mevzu ve kocanız takıntilı paranoyak biri. Onların aldıklarını verin, düğünde takılanlar ise kimin ailesi ne takmıs konuşulup paylaşılsın. Adınıza çok üzüldüm bu arada, umarım iyi insanlar çıkar karşınıza.
Yarisi ben de 25 bin civari birseyde kuyumcumuzdaAltınlar kadinindir. Yargıtayda bunu onadı.sen de asıl ben seni rezil edecem de ve önüne gelen herkese yaptıklarını anlatmaya başla. Saklama utanma.mahkemede görüşürüz de.
Altınlar sizin hesaptamiydi. Eşimde ilk evlendigimizde sinirle alırım onları demişti.bankada ben kasaya yatırmıştım. Yiyosa git al demistim .erkeklere asla güvenilmez.
Kesinlikle hastalikli bir kisilik oldugunu anladigim da 1.5 aylik evliydim malesf ses kayitlari var tum bu kufurleri iftira ve tehditleri ederkenKarşınızdaki normal birine benzemiyor, bir avukattan destek almalısınız. Ayrıca bu şekilde iftira atacağını vs size mesaj yoluyla yazıyor mu? Sadece sözlü mü söylüyor?
En uzucu kismida bu ya. 2 yilimi verdim ama boyle ruh hastasi oldugunu anlayamadim cunku gostermedi hicbizaman. Altinlar 50bin civari toplamdaAltinlar ne kadar var?
Severek mi evlendiniz?
Nafaka istemiyorum zaten kendi meslegim var cok sukur sadece beni boyle kullanip attigi icin vermek istemiyorum ama babam ver gitsin uzak dursun diyoCanım bu tehtidleri sana mesajla da atmasını sağla. Adini çıkarırım rezil ederim gibi şeyleri.. ilerde boşanırken mahkemede delil olarak kullanabilirsin. Yeni yasaya göre zaten boşanınca altınlar sende kalıyor. Ama 2 aylık evli olduğunuz için nafaka bağlanmaz diye düşünüyorum çünkü o yasada degisti.. zaten tenezzül etme ona bosan ve altınları verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?