Evliliğin 2. Ayı ve bosanma ..

Her turlu iftirada buluncak ama en azindan onunda cani yansin. Bana diyo onlarin hepsini ben alin terimle kazandim aldim sana yedirmem

Bi b*k yapamaz boyle konustur al sesini kaysa pos herifler..bitanede benm basimda var benmki de uzaktaydi..ben neler neler cektim resmen telefonla yasamaya baslamistim ama zamanla bunu sabredip seni tanisikca asiyolar diyecektimki sonlara geldigimde yazsigin yazinin sinirlerim zipladi..zamaninda kim seni boynuzlamis nasil bir hayatin olmuski sen bana o...diyebiliyosun diyeceksin..al sesini kayda bosanmada isine yarar ve saha fazlasini bile.alirsin sonra soran herkese de dinlet asil ben seni ve aileni rezil ederlm de sakin korkma uste cik

Ben kendimi biliyorum Rabbimde. Onu da kendi pisliginde bogulmasi icin birakiyorum. Ama oyle koly kurtulamiycak. Sagolun yazdiklariniz bana daha da cedaret veriyor. Okadar ozguvenim kirilmiski guc aldim sizlerden

Ben kendimi biliyorum Rabbimde. Onu da kendi pisliginde bogulmasi icin birakiyorum. Ama oyle koly kurtulamiycak. Sagolun yazdiklariniz bana daha da cedaret veriyor. Okadar ozguvenim kirilmiski guc aldim sizlerden
yok ya havlayan kopek isirmaz merak etme bu tur canlilar korkak olurlar sadece korkmadiginj gorsun sadece hakliyken haksiz konuma dusecegin isler ve soylemlerde bulunma ona malzeme verme avukata vekalet ver o muhataop olsun sen konsma hatta

Allah yardımcın olsun büyük ihtimalle şizofren bi eşin var araştırsan belki tedavi görmüşlüğü bile vardır. Anormal davranışları çünkü. Bence hakkın olanı al Öyle ayrıl.

Ben olsaydım altınları verirdim. Anlaşmalı boşanırdım. Tüm bağlarımı kopartırdım.

O karaktersiz adamı hayatımdan çıkartırdım.

24 yaşında boşandım. Bir süre ruhsal çöküntü oluyor. Sonra toparlanıyorsunuz.

Zaman herşeyin ilacı.

Allah çaresi olacak dertler versin. Sağlık versin.

Tahminleriniz cok dogru . Ailemin namusuyla oynayacakmis. Tek.kurusunu yedirmeyecekmis bana güya.ben dusunmedeim maddiyati ama o uzerine basarak soyleyince madem para konusu onun icin onemli ben de onu ordan vurmayi dusunuyorum.
Kesinlikle sinme, yılma.. Ne yapsan da konuşacak muhtemelen dedik ya hani, aman susayim rezillik cikmasin diye dusunme, haklarini al sonuna kadar..
Boyle bi rezilden kurtuldugun icin de şükret..

Yalniz, sen dik durunca geri adım atip yalvarma turlari atabilir, lutfen inanma degisecegine..

Zaten beni aileme edecgi kadar etti rezil. Geriside onemli degil cok sukur bu aşamaya geldim gördum yaptiklarini birdahada baslangc olmayacak. Cok sagolun

Nikah iptali isteyin ruh sağlığı bozuk kandırılmışsınız

mahkeme ne derse herşeyi o şekilde paylaşın şimdiden hiçbirşey verme. Üzülme hatta kurtulduğunda şükret.

Aynen bencede verme anltinlari sana lazim olabilir sonucta onun yüzünden ayriliyorsunuz. Böyle konusan böyle tehdit eden adam öylede böylede yapar yapacagini cevreniz sizi biliyorsa bence aldiris etmeyin... hem adinizi cikarmis nolcak siz kendinizi biliyonuz ve bilenlerde biliyor... annengil arkandaysa gerisi bos cnm Allah yardimcin olssun sabir versin sana

Ne kadarlık altın.altın kanunen senin hakkın.ben olsam vermezdim.hem beni 2 ayda bu duruma getirecek hemde altın isteyecek.senden gidenleri o geri verebilecek mi.bi avukatla görüş.geçenki konunu da hatırlıyorum eşin ruh hastası.sakın geri dönme.çünkü böylesi asla düzelmez.

Allah razi olsun saholin

50 60 bin civarlarinda altin var. Kanun bana verdigi icin vermiycem aksi durumda onunla yuz goz olmak istemezdim.

Iyi para oldugu icin pesine dusuyoe zaten. Suan 30 bin civari bende taki olarak. Diger kalani da kuyumcuya vermistik. Ceyrek falandi onlar bozdurmamistik. Onlarida alabiliyormuyum peki. Gerci o tilki onlari belki coktan aldirtmistir bile kuyumcudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…