Evliliğin 2. Ayı ve bosanma ..

Wp mesaj kayıtları da çıkarttırılıyor. Bir de yerinde olsam uzaklaştırma ve koruma talep ederdim.

Maddi durumunuz iyiyse yani duzenli bi isiniz varsa verin altinlari gozune soksun.hic muhatap olmayin al altinlarini senden kurtulmamin sadakasi olsun diyin

Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Bu söylediklerine dair elinizde kanıt var mı? Kendinizi savunabilecek misiniz? Altınları vermeyin. Sosyal medya hesaplarınız varsa kapatın. Telefon numaranızı değiştirin. Size avukatınız aracılığıyla ulaşabilsin. Koruma kararı aldırın. Psikolojik destek ve psikolojik şiddete uğradığınıza dair rapor alın. Onun hakkında kötü konuşmayın WhatsAppta özellikle. Sabredin, sizin öcünüzü allah ondan alır inşallah

Alamaz senin hakkın hiçbir hakim ona vermez zaten hem tazminat hakkın bile var
Adam olsaydı da karısının namuna dil uzatmasaydı
Böylesinin adamlığı erkekliği yerin dibine batsın
Hakkında hayırlısı olsun hiç üzülme değmez gençsin daha önünde uzun zaman var bundan sonraki hayatında inşallah doğru düzgün biri çıkar karşına da bu yaşadıklarını unutup güzel bi aile olursun
Dua et ki çocuğun yok

cok tuaf genelde kadinlar kiskanir keske geri donusu olsa duzeltseniz araniDakileri

Sizin için zor bir süreç olacak ama pes etmeyin.Altınlarınızı vermeyin onlar sizin hakkınız şu anda gözünüz altın falan görmüyordur ama ileride pişman olabilirsiniz.Öyle kolay değil daha yirmibes yaşında ve yeni evlisiniz size bunları yaşatmaya hakkı yok.İnanin zaman herşeyin ilacı İNŞALLAH sizi hakettiginiz gibi seven biri çıkar karsiniza.Hersey güzel olacak daha çok gençsiniz..

Hic bisey verme zırnık koklatma. Evinden de cikma uzaklastirma aldir once tehdit ediliyorum diye. Elinde mesaj ses kaydı vs varsa git hemen davani da ac. Anlasmali bosanmayi da kabul etme donuna kadar al cunku haketmis fazlasiyla. Her hakkini talep et yaptiginin bedelini odesin.

Kesinlikle hastalikli bir kisilik oldugunu anladigim da 1.5 aylik evliydim malesf ses kayitlari var tum bu kufurleri iftira ve tehditleri ederken
Ses kayıtları varsa çok iyi, asla kaybetmeyin. Boşanma konusunda avukatla görüşürken bu tehditler konusundan da bahsedin. Sizi yönlendirecektir

Allahın pisliği.
Yıllarını bi beyinsize vermeden boşancağın için yat kalk şükür namazı kıl.
Daha yaşın çok genç.
Zamanla herşey güzel olacak.
Herşey yeni daha oyüzden çıkmazda gibi hissediosun ama inan bana geçmeyen acı yok

Inan sana degil kastım, cahille sohbeti kestim de ve yalnizca avukatın aracılığıyla iletişime geç. Bu şahısla konuştukça psikolojin bozulacak.

Dinen bile altınlar kadınındır sakın vermeyin kudursun. Gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun ama psikolojik destek alın kesinlikle kendiniz aşmaya çalışmayın bunu

Altinlari verme. Boyle biriyle 2 ay degil 2 sene evli kalsan kafayi yerdin bosver hakkinda hayitlisi olmus bildiğin paranoyak. hasta .

Asla rezil etmesinden korkup altınlarını verme. Canı yansın. Sende rezil edecek ağız varsa bendede var de dik dur.
Ohh valla sıfır zararla çıkacak işin içinden. Boşanman için hiç bir şey demiyorum Rabbim çocuk olmadan kurtarmış seni şükür et

altınları sakın verme mahkeme yoluyla alırsın zaten sana hakaret ettiği iftira attığı mesajlar varsa hepsini sakla ve tazminat davası aç geçmiş olsun canım üzülme erken kurtulmuşsun sevinmen lazım

Ben aynen böyle psikoz yüzde yüz oranda şizofren tanısı konmuş bi adamla iki sene nişanlı 12 sene evli kaldım. Nisanliyken farkettim ama ailem ayarlama izin vermedi. Üniversiteyi bıraktım evlendim. Iki çocuğum oldu. Siz cabuk kurtulmuşsunuz. Ben kurtulamadım hala boşanma davası açtım yurt dışına kaçtı. Başta böyle başlıyor bir sene sonra da sürekli kriz haline girip beni öldürmeye çalışırdı. En son da beni ve annemi öldürmeye çalıştı kafamızdan akan kanlarla hastanede karakolda dolaştık darp raporum da var . Nafaka da vermek istemiyor. Yurt dışından emekli 12 sene sabrettim düzelecek ümidiyle. Böyle hastalar düzelmiyor malesef ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…