- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
Katiloyorumm+10000000
benim gururumla onurumla oynadi . Bunun bedeli maddi olarak asla odenmez biliyorum ama onun cani maddiyattan yanacagi icin vermeme kararindayim50 binmi? Sakın vermeyin. 3-5 bin olsa verin derdim ama o kadar altin verilmez.
Bana kufurler ettigi halde sustum hicbirsey demedim. Ses kayit programi var orada hepsi kayiyliÇok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Bu söylediklerine dair elinizde kanıt var mı? Kendinizi savunabilecek misiniz? Altınları vermeyin. Sosyal medya hesaplarınız varsa kapatın. Telefon numaranızı değiştirin. Size avukatınız aracılığıyla ulaşabilsin. Koruma kararı aldırın. Psikolojik destek ve psikolojik şiddete uğradığınıza dair rapor alın. Onun hakkında kötü konuşmayın WhatsAppta özellikle. Sabredin, sizin öcünüzü allah ondan alır inşallah
Insallah benim gozyaslarimda bogulur Rabbim biliyo benim ona olan sadikligimi. Tek istedigim bu ceksin acisini bilsinki o aci brnim ahimdan geldi.Alamaz senin hakkın hiçbir hakim ona vermez zaten hem tazminat hakkın bile var
Adam olsaydı da karısının namuna dil uzatmasaydı
Böylesinin adamlığı erkekliği yerin dibine batsın
Hakkında hayırlısı olsun hiç üzülme değmez gençsin daha önünde uzun zaman var bundan sonraki hayatında inşallah doğru düzgün biri çıkar karşına da bu yaşadıklarını unutup güzel bi aile olursun
Dua et ki çocuğun yok
Evet 3. Yilimizda evlendik. Hemde ne zorluklara gogus germistik beraber .dik durusuna sahiplenisine adamligina asik oldugum adam bana dedi bunlari .. inanamadim inanmam 15 gunumu aldi cok aci oldu. Ne yazikki herseyin farkina vardigim da baktimki 2 aylik evliyimInsanin akli almiyor. Severek evlendiginiz adam mi yapti bunlari .
Resmen kanima girmek icin evlenmis sonra brni kolesi yapmayi planlamis. Sirf buyuzden vermek istemiyorum. Brnim ailemin onuruyla gururyla oynadiBen hatırlıyorum sizi açtığınız konuyu.Sakın verme altınları, bölüşülecekse mahkemede bölüşülür.Bi kızın hayatını mahvet sonra altınların derdine düş. Sana takılmış onlar senin. Nişan atsan filan tabiki ver derdim ama bu evlilik hayatını alt üst etmiş adam.
Kanunen kadinin oluuormus bende kanunla hepsini alicam altinlarin yarisi bende yarisi kuyumcuda hepsini alicam ondan mahkemeyle. Dahada cirkinlesirse mesleginden etmek icin de ugrasicamVermeyin sakın altınlarınızı.Düğün takıları kanunen de kadının hakkıdır.İstediği kadar konuşsun.Kadınları böyle böyle eziyorlar işte.Namusuna dil uzatıp,çocuğuyla korkutup daha olmadı dövüp.Aileniz arkanızdaymış dik durun.Anladığım kadarıyla devlet memuru o yüzden sizi rezil etmeye çalışırken kendi rezilliği ortaya çıkıverir.
Sakın tehdit etmeyin.Telefonda ya da mesajla hakaret etmeyin!Tamamen iletişimi kesin.Kanunlar sizin tarafınızda.Elinizde hakaret içerikli mesaj kayıt varsa hepsini saklayın.Kanunen kadinin oluuormus bende kanunla hepsini alicam altinlarin yarisi bende yarisi kuyumcuda hepsini alicam ondan mahkemeyle. Dahada cirkinlesirse mesleginden etmek icin de ugrasicam
Hayir ben sakinligimi korudum. Arama kayit programimin oldugunu bildigi halde kendi tehdit etti senin canini alirimm ailenin namusuyla oynarim dedi. Yine ses cikarmadim. Mahkemede gorusuruz dedimSakın tehdit etmeyin.Telefonda ya da mesajla hakaret etmeyin!Tamamen iletişimi kesin.Kanunlar sizin tarafınızda.Elinizde hakaret içerikli mesaj kayıt varsa hepsini saklayın.
Kesinliklee bende sizin gibi dusundum. Ve suan ailemden beni vurmasi ve namusumla tehdit etmesi degistirdi herseyiBir valizle arkama bakmadan çıkmıştım ama eger bana iftira atacagini soyleyip tehdit etseydi donuna kadar alirdim...
Verme zaten. Ne güzel memleket.Bi insanın hayatını mahvet.Sonra hiç zararın olmadan sıyrıl işin içinden. altınları verirsende elinde koz olarak tehdit ettim kimse duymasın diye altınları verdi kim bilir ne sırları vardı der bu tip.Resmen kanima girmek icin evlenmis sonra brni kolesi yapmayi planlamis. Sirf buyuzden vermek istemiyorum. Brnim ailemin onuruyla gururyla oynadi
Kusura bakmayin ama cidden cok adiymiş,2 aylık degil 20 yıllik bir evlilik olsa bile boşanir dediggim gibi donuna kadarda alirdim...Pislik 2 ay ya nerden vuracagini da biliyor adi herif....Kurtuldunuz inanin bu hastalikli insan daha ne coraplar örerdi basiniza ruhunuz duymazdi...Herseyin bir adabı var çapsız...ben burda okurken sinirlendim ya Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi...hic umursamayın kim ne dedi diye...Aileniz yaninizda olsun kimse olmasada olur....Kesinliklee bende sizin gibi dusundum. Ve suan ailemden beni vurmasi ve namusumla tehdit etmesi degistirdi herseyi
Merhaba daha once acmistim derdimi sizee eşimin guvensizliginden bahsetmistim tek bu yukun altindan kalkamiyorum ailememi anlatsam demistim. Sonra sizlerden aldigim fikirlerle yapmadim anlatmadim sabredip yola getireyim belki duzelir dedim.. sadece 15 gun gecti ve isler daha da cikilmaz oldu esim daha da cok kiskancliga guvensizlige basladi cevremdeki herkesle beni yakistirmaya basladi fazla bisekilde sanki bu hastaligi daha da cok tum vucudunu kaplamis gibi. Bana ulasamayinca annemi aradi kizina ulasamiyorum falan diyince anneme herseyi anlattim. Bana guvenmedigini kiskandigini iftira attigini dedim. ( esim farkli sehirde gorev yapiyor ben farkli sehirde calisiyorum. Es durumun sonucunu bekliyorduk.bu surecte wp ye girmemden tutunda kardeslerimin kocalarindan bile kiskandi kisknmakla kalmadida kafasinda bicok seyi kurguladi.bjnun gibi bi cok sey ve en sonki tartismamizda sen or.. dedi bana.) Ailem arkamda kesinlikle dönüş yok benim icin artik . Simdi soylemek istedigim sey 2 aylik evliligim husranla bitti. Uzuluyorum hemde cok. Benim uzuldugum bazi seyleri gorememem kör olmam ama onun derdi dugunde takilan takilar bana kavga aninda hepsini bana vericeksin hicbirini sana yedirmem ailene yedirmem seno rezil ederim adini cikartir ailenin basini yere egerim dedi. Evet bana bunu 2 ay once mutlu mesut evlendigim adam dedi.Oysa benim ailem ne bilerzik istediler nede lafini ettiler. Tek bi para lafini etmedim aslada etmem. Okadar canim yaniyorli daha 25 yasindayim ama kendimi okadar yasli hissediyorumki yasama dair hicbi umudum yok gibi. Nasil atlaticam ben bu sureci hic bilmiyorum.sizce neyapmam lazim tum altinlari verip benden uzak durmu demeliyim yoksa sonuna kadar savasmalimiyim.
Evet oyle yazmistiniz. Bende oyle yaptim fuzgunce konustum sakince oda ozur diledi bunun karisliginda anlastik ama 3 gun gecmedi yine ayni kavgadan bu defa daha cok seyler duydum. Ve buda son oldu.Hakkini yedirme asla.
Manyak bi hal almis olaylar.
Daha onceki konunuzda " uzaklarda gorev yapiyor kiskanmasi normal, suyuna gidin" demistim ama su an goruyorumki agzini baya bozmaya baslamis simdiden.
Isler baya baska bi hal almis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?