Evliliğin 2. Ayı ve bosanma ..

Böyle adamlar umarım akıllarındaki pislikleri yapamadan ölürler

Bana kufurler ettigi halde sustum hicbirsey demedim. Ses kayit programi var orada hepsi kayiyli

Insallah benim gozyaslarimda bogulur Rabbim biliyo benim ona olan sadikligimi. Tek istedigim bu ceksin acisini bilsinki o aci brnim ahimdan geldi.

Insanin akli almiyor. Severek evlendiginiz adam mi yapti bunlari .
Evet 3. Yilimizda evlendik. Hemde ne zorluklara gogus germistik beraber .dik durusuna sahiplenisine adamligina asik oldugum adam bana dedi bunlari .. inanamadim inanmam 15 gunumu aldi cok aci oldu. Ne yazikki herseyin farkina vardigim da baktimki 2 aylik evliyim

Ben hatırlıyorum sizi açtığınız konuyu.Sakın verme altınları, bölüşülecekse mahkemede bölüşülür.Bi kızın hayatını mahvet sonra altınların derdine düş. Sana takılmış onlar senin. Nişan atsan filan tabiki ver derdim ama bu evlilik hayatını alt üst etmiş adam.

Vermeyin sakın altınlarınızı.Düğün takıları kanunen de kadının hakkıdır.İstediği kadar konuşsun.Kadınları böyle böyle eziyorlar işte.Namusuna dil uzatıp,çocuğuyla korkutup daha olmadı dövüp.Aileniz arkanızdaymış dik durun.Anladığım kadarıyla devlet memuru o yüzden sizi rezil etmeye çalışırken kendi rezilliği ortaya çıkıverir.

Resmen kanima girmek icin evlenmis sonra brni kolesi yapmayi planlamis. Sirf buyuzden vermek istemiyorum. Brnim ailemin onuruyla gururyla oynadi

Kanunen kadinin oluuormus bende kanunla hepsini alicam altinlarin yarisi bende yarisi kuyumcuda hepsini alicam ondan mahkemeyle. Dahada cirkinlesirse mesleginden etmek icin de ugrasicam

Kanunen kadinin oluuormus bende kanunla hepsini alicam altinlarin yarisi bende yarisi kuyumcuda hepsini alicam ondan mahkemeyle. Dahada cirkinlesirse mesleginden etmek icin de ugrasicam
Sakın tehdit etmeyin.Telefonda ya da mesajla hakaret etmeyin!Tamamen iletişimi kesin.Kanunlar sizin tarafınızda.Elinizde hakaret içerikli mesaj kayıt varsa hepsini saklayın.

Sakın tehdit etmeyin.Telefonda ya da mesajla hakaret etmeyin!Tamamen iletişimi kesin.Kanunlar sizin tarafınızda.Elinizde hakaret içerikli mesaj kayıt varsa hepsini saklayın.
Hayir ben sakinligimi korudum. Arama kayit programimin oldugunu bildigi halde kendi tehdit etti senin canini alirimm ailenin namusuyla oynarim dedi. Yine ses cikarmadim. Mahkemede gorusuruz dedim

Resmen kanima girmek icin evlenmis sonra brni kolesi yapmayi planlamis. Sirf buyuzden vermek istemiyorum. Brnim ailemin onuruyla gururyla oynadi
Verme zaten. Ne güzel memleket.Bi insanın hayatını mahvet.Sonra hiç zararın olmadan sıyrıl işin içinden. altınları verirsende elinde koz olarak tehdit ettim kimse duymasın diye altınları verdi kim bilir ne sırları vardı der bu tip.

Kesinliklee bende sizin gibi dusundum. Ve suan ailemden beni vurmasi ve namusumla tehdit etmesi degistirdi herseyi
Kusura bakmayin ama cidden cok adiymiş,2 aylık degil 20 yıllik bir evlilik olsa bile boşanir dediggim gibi donuna kadarda alirdim...Pislik 2 ay ya nerden vuracagini da biliyor adi herif....Kurtuldunuz inanin bu hastalikli insan daha ne coraplar örerdi basiniza ruhunuz duymazdi...Herseyin bir adabı var çapsız...ben burda okurken sinirlendim ya Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi...hic umursamayın kim ne dedi diye...Aileniz yaninizda olsun kimse olmasada olur....

Yerinizde olsam altınlarını vericem ama tek celsede anlaşmalı boşanacaksın derdim ve bu beladan kurtulurdum çünkü bu adamda sizi tek kurşunla öldürüp namus cinayeti işledim diyebilecek bir potansiyel görüyorum ..

Hakkini yedirme asla.
Manyak bi hal almis olaylar.
Daha onceki konunuzda " uzaklarda gorev yapiyor kiskanmasi normal, suyuna gidin" demistim ama su an goruyorumki agzini baya bozmaya baslamis simdiden.
Isler baya baska bi hal almis.

Hakkini yedirme asla.
Manyak bi hal almis olaylar.
Daha onceki konunuzda " uzaklarda gorev yapiyor kiskanmasi normal, suyuna gidin" demistim ama su an goruyorumki agzini baya bozmaya baslamis simdiden.
Isler baya baska bi hal almis.
Evet oyle yazmistiniz. Bende oyle yaptim fuzgunce konustum sakince oda ozur diledi bunun karisliginda anlastik ama 3 gun gecmedi yine ayni kavgadan bu defa daha cok seyler duydum. Ve buda son oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…