Cips yenmez mi beBende kızartma yapmam aynen fırında yaparım ya da seramik tava da bir kaşık yağ ile kapağını kapatıp yaparım, kilomun tek sebebi abur cubur ,eşim de bir huy var ben diyete başlayınca envayi çeşit doldurur neymiş agresif oluyormuşum :) ekmek de aman aman yemem bir kahvaltıda, hani şöyle kallavi yemekler yesem içim yanmaz:) hain çikolatalar cipsler:)
Buna bir son vermem şart kk hatunları hep çıtırmış meğer :)
Hayır mevcut ilişki öncesi demek istedim. Bu arada zaman zaman isteksiz ya da pasif olabileceklerini biliyorum sadece "o doymuştur" yorumuna istinaden sordum. Yani doydu bundan sonra ihiyaç hissetmez mi artık diye.. Sevgiler:)Zaman zaman erkekler de cinsellik konusunda pasif duruma geçebilir. Bunda bazen fizyolojik bazen psikolojik sebepler rol oynar. Evet bir erkek doyuma ulaşıp bir müddet seks istemiyorum diyebilir. Evlilik öncesi cinsellikten mi bahsediyoruz öncesinde derken?
Katiliyorum:)bazen en guzel cevap,karsidakini yok saymaktir!!hiccc ilgilenle konu sahibesi:))burnun havalarda dolas soyllee endamli alimli,hicc umrunda olmasin...bak nasil 10 gune kadar pesinde dolanacak(yaw ne oldu bu kadina )vs ici icini yiyecek bak gorbende senin yaşadıklarına benzer yaşadım ilgi sevgi istesem biz artık evliyiz sevgili gibi olmaz diyordu şaka gibi her bka bi kılıfı vardı. oda top dur kahvedir bir oyanı bir bu yanı görende evde kapatma olarak yetiştirmişler sanır. evlenmeden önce böyle bişeyi yoktu.hiiiç sallama cehennemin dibine kadar yolu var. diğer insanların dediği gibi üzücü olsa da sanada ömür bir kere veriliyor.ömrünün sen kovaladıkça pipisi kıymete binene biri ile kafa yorarak mı geçireceksin. ona dedirteceksin. neden sadece tv izliyorsun benle ilgilenmiyorsun.aynen seksi seksi dolaş kilon seksi hissetmene engel değil.kocan kendini kıvanç tatlıtug filan mı zannediyor.sen kendini ne kadar seksi hissedersen o kadar seksi görünürsün.o dünyada bi tane de senden 10 tane mi var.bazı testler için gözlemle uzaktan. ayrıca sizin burçlar ne kuzum?
hepsi zamanla böyle oluyor, boşamak için yeterlideğilAblalarım,kardeslerim.. İşin içinden çıkamadığım bir konu hakkında fikrinizi almak istedim.8 aylık evliyim.Eşimle severek ve daha cocukluktan flört ederek genelde benim fedakarlıklarımla ( şimdi anlıyorum ki ) evlendik.Eşimi çok seviyorum.Ama sanırım bitmenin eşiğine geldik.
Evlendikten sonra epey kilo aldım. Sürekli benim cok kilo aldığımı,bu sekilde cirkin gözüktüğümü ve acık acık olmasa da artık beğenmediğini dolaylı yollarla dile getirdi.Suan diyet yapıyorum birkaç kilo verdim,diyete devam ediyorum
Ama sorun şu ki evlendiğimizden yaklasık 2 hafta sonrasından beri eşim eve geliyor sadece tv izliyor, konusmazsam konusmuyor. Aşktan sevgiden samimiyetten bir haber. Afedersiniz ama cinsel anlamda da ben yanasmadan asla yanasmıyor. Yeni evli olmamıza ragmen 10 günde bir ben yanasmazsam o da pek oralı değil. Cevremde yeni evli cok fazla,buradan da okuduğum kadarıyla normal değil. Yürüyüş yapalım,birlikte birşeyler yapalım diyorum,sıkılıyorum diyor.Haftasonu da hep arkadaşlarımızla plan yapıyor ikimiz bişeyler yapamıyoruz. Sanırım yalnız kalmak istemiyor. Defalarca konuştum,kavga da ettim. Boşanmayı da dile getirdim.Seviyorum diyor.Cinsel problemi de dile getirdim.Söyledikten ertesi gün sonra güya istiyormus gibi yanasıyor ben konustum diye sonra yine aynı. Her yolu denedim aynı tas aynı hamam.Uzun oldu ama hakkınızı helal edin kusura bakmayın.Artık cok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum
hepsi zamanla böyle oluyor, boşamak için yeterlideğil
aşk biten bişi, hepsi öküzleşiyo zamanla.tabi biz de değişiyoruz.ben de evliliği sevemedim...Bende hep burda takılıyorum işte, gerçekten hepsi zamanla böyle mi oluyor? İyisi yok mu bu koca milletinin
canım benim de senin gibi yetenekli arkadaşlarım var, ha ha eşim de diyor onlara gidelim diye, çakal işte.
ama ben çok utanıyorum ya, keşke yapmasanız, çünkü bu işler hem istek hem de biraz yetenek işi, o kişiler benim evime geldiğinde ben o kadar çeşit yapmak yana dursun, bazen ev yapımı bir şey bile ikram edemiyorum. o yüzden benim gibi misafirlerinize yapmayın bence, hem sizin açınızdan kendinizi boşa uğraşıyor hissetmezsiniz, hem de benim gibi biri ise karşıdaki mahçub olmaz.
Bende hep burda takılıyorum işte, gerçekten hepsi zamanla böyle mi oluyor? İyisi yok mu bu koca milletinin
ne güzel. Allah daim etsin.zamanla ne olacak bilemiyorum.
5 yılı dolduracağız yakında, iyi yönde oldu tüm değişimler...
Siz olsaydınız?
Malesef bende sekersiz cay kahve icemiyorumhımm sizin gibi olan arkadaşlar için de tavsiyem var :)
sizin daha kısa vadeli planlar yapmanız lazım, yani şöyle kendinize bir ay vereceksiniz, o bir ayda hep sağlıklı beslenme, bir tek kaçak bile yok, kendinize diyeceksiniz ki "bir aycık dayan, bir ay sonra istediğini yiyeceksin söz",
sonra bir ay sonra tartılacaksın, ve sürpriz mutlu eden bir rakam.
sonra zaten kendin isteyeceksin devam etmek, istemesen de sorun değil, dediğim gibi kendine ödülünü ver,
verdiğin kiloları geri bile alsan bu deney sana istersen kilo verebileceğini gösterecek.
ki genelde bir ay sonra insanda yeme alışkanlıkları da değişir.
bir ay hiç şeker kullanmayan kişi, daha sonra çayına aynı oranda şeker atamaz, çok tatlı gelir, otomatik düşürür oranı.
Nisanliyken her fırsatta sıkıştırmaya calisiyordu evlenmeye az kaldi diye o zaman da ben kaçıyordumevlenmeden önce nasıldı?
adam asosyal mi acaba? evli değilken de evden çıkmaz mıydı ?
cinsel hayat konusunda da belki kendini bastırmak için sizi beğenmediğini söylüyor olabilir mi?
Teklif edecegim kendisine.Dediginiz gibi kisiden kisiye degisir.HaklisinizBoşanma sebebi herkese göre değişir, arkadaş bunu demeye çalışmış, benim için benle ilgilenmemesi, 2 çift güzel söz söylememesi boşanma sebebidir, aşk evliliği yaptım çok sevdim aynı sevgiyi aşkı göremezsem soğurum, başka bir kadın zamanla düzelebilecek birşey deyip evliliğe devam eder.
Bana göre saydığınız tüm sebepler birleşince ayrılma sebebi, fakat buradan size ayrıl diyemeyiz, 8 aylık evlisiniz, zaman tanısaydım, evliliğin rayına oturması için şans verseydim diyebilirsiniz.
Diyetinizin yanısıra birde evlilik terapistine gitsenize eşinizle birlikte, belki bir çözüm yolu bulunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?