Görümce de girmiş sıraya. Önce anne babamın evi garantileyelim sonra da ben biraz yolayım demiş. O nasıl bir ev düşünüyor, çocuk varsa ona da bahçeli ev alın.
Evlenmeden önce maaşınızı kayyumlar mı yönetiyordu, bütçenizi gelirinizi giderinizi başkaları mı yapıyordu? Siz evlenmemişsiniz avlanmışsınız. Anası babası kardeşi kendi sırtlan sürüsü gibi yatırmışlar sizi yere kemiriyorlar. Bunun yüksek ve garanti maaşı var. Kulağına iki üç aşk sözcüğü fısıldayayım, nikahı basayım, önce düğün borcunu bitirsin, sonra da acındırıp anama babama ev aldırayım, bir kaç sene yüksek krediyi ödesin, kredi hafifleyince de artık biz öderiz basarım tekmeyi demiş. Aşk, sevgi, değer verme, koruma kollama yok çünkü. Aileniz bile bitir boşan diyormuş ama bence de siz o bahçeli büyük ev için krediyi çeker gerekirse işe yürüyerek gider gelirsiniz, evden ekmek arası götürür yersiniz. Kocanıza sakın karşı koymayın sen yettin artık demeyin.
Adam her ay sizin maaşınızdan ailesine kardeşine düzenli para yollamıyorsa, altın vs birikim yaptırmıyorsa ben hiç bir şey bilmiyorum. Evdeki koltuğa kanepeye çul çaputa üzülmeye devam edin siz. Onun babası yaşlı, artık çalışmasın ama sizin babanız genç delikanlı değil mi? Millet sayfalarca yazmış, hala yok vicdanım yok iyi niyetim, yok ben çok pasifim... Hesap şifrelerinizi değiştirin para falan yollamayın ve ev konusunu kapatmazsan boşanma davasını açıyorum diyin. Ya da ev alınacaksa önce benim aileme alınacak diyin de görün olacakları.