Evliliğin ilk 1 yılı ...

psikopatinkarisi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
521
5
16
Ankara
Herkes evliliğin ilk yılının çok zor geçtiğini söyler. Sizin hikayeleriniz neler ilk 1 yıla dair ?... Her şey çok mu güzeldi yoksa bir çok problemin üstesinden gelmek zorunda kaldınız mı ?... Kötü başlayıp iyiye dönen , çözüme kavuşan büyük sorunlarınız oldu mu ?... Yoksa ilk zamanlar nasıl başlarsa hep öyle mi devam eder ?...

offf offf bir ben bilirim birde allah bilir cok zordu ilk iki yil ama su an dort yil oldu cooooookkkk iyiyiz cok sukurler olsun tabi ilk bi yilda cevre faktorude cok etkili oluyu..
oftardan sora anlatirim cnm az kaldi bi zı m burda iftara

ilk 5 ay kavga gürültü bosanma düşüncesiyle geçti..sonra şehir değiştirdik..1 yıl aynı sorunlardan devam etti kavgalar ama sayısı azaldı.. 2 yıl bitti..evlilik oturdu sayılır..yine tartısıoruz ama çok sorunu aştk..artık mutluyum diyebiliyorum...
zannederdim ki ilk aylar cicim ayları..koca bir yalan..asıl cicim ayları ilk ayları yılları atlattıktan sonra.

Bizim icin guzel daha taze olunca cok guzel oluyo insan birbirine bakmaya kiyamiyor
Ama bunu ileriki yillara evliligi omur boyu surdurmekte marifet Allah herkezin evliligini mutlu huzurlu nasip etsin
Surtmusmeye gelince ben buyuten biri degilim ustun koru geciyorum umarim gozden bisey kacirmiyorumdur
Esimin bir kusme huyu vardi artik epey az.onuda ckk basarili birsskilde alt ettim artik adi tripcan
Oyle yani

Biz eşimle 1 Mart'ta tanıştık 21 Mart'ta evlenme teklif etti 23'nde sözlendik 14 Nisan'da nişanlandık 18 Nisan'da da nikahlandık... Düğünümüz 20 Haziran'da oldu... Evliliğin içinde birbirini tanımak normalden daha zor tabi ...

Evliliğimin ilk yılı!Offfff... Berbat tek kelimeyle berbattı. Daha balayında başladı kavgalar. Sonra döndük eve, ki kayınvalidemler biz balayından döndüğümüzde bizdeydiler. 10 gün sonra filan gittiler. Kavgaların devamı geldi nitekim...Kıskançlık en önemli husustu. Zaten düğün sürecinden gelen gerginliklerle başlamıştı evliliğimiz. Derken daha 4-5 aylık evli iken kayınvalde ve kpeder geldiler 1 haftalığına, ve tam 2,5 ay kaldılar:) Onlar varken daha da berbatlaştı, iletişim iyice sorunlu hale geldi aramızda...ardından çok büyük kavgalar ve kazara hamilelik (korunuyordum)....derken kanamalar ve düşük...velhasıl tam anlamıyla berbat bir ilk yıldı.

şu an 4. yıl, değişen tek şey kavga konuları...bazıları sabit konular kıskançlık gibi, diğerleri değişiyor zamana ve mekana göre:))

Şu dört yılda hiç mi güzel şey yaşanmadı? tabi ki evet yaşandı. Ama mutsuz geçen gün sayısı mutlu geçen gün sayısından fazla.

Sonuç: Güldüğüme bakmayın, boşanma davası açılmıştır.

Görüldüğü üzere benimkinde maalesef nasıl başladıysa öyle gitti.

Ailelerle sorun yoksa sanirim daha kolay evlilik
Bizde 16 aylik sevgiliyken evlendik dugunumuz oldu ama bu benim 2.evliligim 10 ayi gectik Rabbim birbirimizden ayri dusmeyi nasip etmesin kotu yazilar yazmasin bize de 3 seneyi gecmeden basari olarak goremem

7 yıl görüştükten sonra evlendik eşimle.
ilk 2 ay gerçekten çok kötüydü.
daha sonra çok güzel oldu ve daha da güzel (Allaha çok şükür)
kavga ediuoruz ama hemen gider geri sırnaşırım, gıdıklarım konuşuruz,
onun da hoşuna gider bu yaptıgım, biz 7 yılda birbirimizi yetirince tanıdık ama illaki evlenince ufak tefek farklar oluyor.
mutluluğun ilk şartı ilk yıllarda ailelere çok sık gidip gelinmeyecek.
erkek evli olduğunun farkına varsın, koca olduğunu algılamalı.

aradann çokkk zaman geçti ama ben hala o ilk yıllarımızı unutamıyorum mutluluk dolu günler geçirdik eşimin ailesi uzkta zaten hiç birşeyede karışmadılar yani ne faydaları oldu nede zararları bu arada görücü usulu evlendik çok şükür şimdide iyiyiz tabi tartışmalarımzıda oluyor ama artık alıştık herşeye

hastalıklarda yataklarda geçti eşim beni ölümcül hastalıklara bulaştırdı.
sinir stres herşeyim mahvoldu ben farketmeden.
bir yıl dolalı cok olmamışken boşanıyoruz .

Nasil olumcul hastalik ,yazilarina cok denk geldim fakat neden ayrildiginizi surecin nasil gelistigini okumadim

Bene en zor yıl ilk yıl..
Evde bi düzen oturtmak çok zor..
Bakalım 2-3-4 ve daha fazlasını atlatabilecek miyiz..
Hakkımızda hayırlısı
Şu an çok karamsarım objektif bi yorum yazamayacağım sanırım :S

Guzeldi...
Her bir olayi doya doya yasadik:)
Kavga, macera, gezme,eglence ehh birde bebek icin can kuvvet ugrasma:)

Guzeldi yani:))

yazın kızlar, takipteyiz. özellikle uzun süre sevgili olmuş ya da uzun mesafeli ilişkisi olup sonra evlenmiş olanlar yazsın lütfen.
ona göre evlencem ya da terkedicem

Herseye ragmen guzeldııı ..

Tartısmalar oluyor sonra gonul almalar

Surprızler , gezmeekk , bırlıkte kıtap okumanın tadıı

Masajlarrr (Her aksam maksımum yarım saat)

Onu cok sevıyorumm

8 Temmuz evlılık yıldonumumuzdu bu arada 1 yıl 9 gun olmusss

Nıce senelere hep beraberr herkese mutluluklar dılıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…