- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
Canım şimdi durumunu nasıl ben de daha 3 aylık evliyim bende boşanmak üzereyim bütün kıyafetlerimi aldım çıktım benimkininde burnu havada nasıl oldu da pişman oldu sizinki merak ettimeviliğimin ilk 1 senesi zehir zemberek geçti çok ağladım çok sıkıntılar çektim oysa severek evlenmiştik eşimle hep kavga ettik ciddi sorunlar yaşadık nihayetinde 9 aylıık evliyken evi terkettim boşanmaya karar verdim eşyaları çekip aldım evden avukata verdim falan tam herşey bitti dedim, o özür dilemeyi bilmez geri adım atmaz burnu kaf dağında olan adam yalvarmaya ağlamaya başladı
resmen eridi bitti..
sözler verdi yeminler etti bir daha beni üzmeyeceğine dair sonuç olarak beni ikna etmeyi başardı..
tam 3 ay sonra evlilik yıldönümümüzde bir araya geldik..
hiç bişeyden anlamayan özel günlere bile saygı duymayan adam
çiçek yaptırmış hediyesini almış bir şekilde kapıya geldi o sıra annemlerdeyim tabi yemeğe çıktık ordan başka bir yere bütün gece beni çok sevdiğinden kaybetmek istemediğinden bahsetti..
sonra biraraya geldik 2 aydır yeniden kurduk yuvamızı başka bir semtte başka eşyalarla 2 aydır beraberiz herşey mükemmel
allaha şükür çok mutluyuz
iyiki eşimleyim iyi ki yuvamı yıkmamış bir şans daha vermişim kocama
evlilikte inişlerde olur çıkışlarda önemli olan hatada ısrarcı olmamak
allah herkesin yuvasına sağlık,huzur ve aşk versin...
Yeni konu acsan daha iyi olur.. Burda pek yorum alamazsinCanım şimdi durumunu nasıl ben de daha 3 aylık evliyim bende boşanmak üzereyim bütün kıyafetlerimi aldım çıktım benimkininde burnu havada nasıl oldu da pişman oldu sizinki merak ettim
oo evlılık yıldonunde hedıyeler gelmıstır:))Tam benlik bi konu olmus bu bugun.. 1. yilini bugun doldurmus biri olarak soylemem gerekirse zor gecti evet, ve korkarimki oylede devam edecek....
Eski konu arkadaşlar
hortlatmayın yahu !
Herkes evliliğin ilk yılının çok zor geçtiğini söyler. Sizin hikayeleriniz neler ilk 1 yıla dair ?... Her şey çok mu güzeldi yoksa bir çok problemin üstesinden gelmek zorunda kaldınız mı ?... Kötü başlayıp iyiye dönen , çözüme kavuşan büyük sorunlarınız oldu mu ?... Yoksa ilk zamanlar nasıl başlarsa hep öyle mi devam eder ?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?