Evliliğin ilk 1 yılı ...

13 yıllık evlilik konuşuyor

bazı arkadaşlar yardım ediyor etmiyora girmiş benim için huzur olsun yeter çünkü mutsuzsam ben kalkıp yatağı bile toplayamam

evliliğin ilkyılları sakin sesiz duygusal biriydim15 günlük evli 15 günlük hamileydim hamileliğim şimdiki gibi aşırı duygusallaştırmıştı benim eşime demişlerki yüz verme disiplinini koru k, hep senin dediğin olsun sağolsun ilk yıl uyguladı kayınvaldem uzakta ama senenin 6 ayı bende kaldılar kavgalar ağlamalar doğum yaptım ağlaya ağlaya ben mutluluktan değil bana kader olan eşime ağşladım en sonunda oğlum 6 aylıktı evden kaçarak piskiyatriye gittim tabi dışarı çıkmak yasak ya bu kabus bitsin bana ilaç verin rahatlayayım 3 yıl ilaç kullandım sorun kayınvalem ve oğlu ilacı kullanan ben garib ama öyle ayrılamazdım bazı engeller vardı
3 yl boyunca senenein 6 ay kayınvaldembende kaldı dediki senin rahat ettirmeyeceğim açık açık söyledi
sonraki yıllar 4 aya sonra azaldı şimdi ise senede 1 kere geliyor 1ay kalıyor ben ise 15 gün gidiyorum

huylu hyundan vaz geçmez eskide hep oğluu doldururdu şimdide öyle ama okadr sıkıntı çkince ve şimdi bir aya düşünce insan alışıyor aldırmıyor

eşimle isie eskidende ailemi sevmez hep tartışmalar senin ailen benim ailem diye çıkardı şimdide öyle sayısı az......

ama gelen ler bana nekadar rahat mutlusun diyor mutlumuyum garib okadar emekten sonra emek vermeden olmuyor
nemi kazandım yaşadıklarımdan

çokkkkkk şey olgunlaştım insana güvenim azaldı , canım yanmıyor eskisi gibi,dagıtmıyorum kendimi,bencil oldum ,eşimi ne çok seviyorum nede sevmiyorum ortada bir yerdeyim evlatlarımın değeri daha fazla karnımdaki bile tutku ile bağlyım ,kendimi geliştiriyorum yarım kalmış lise ve ünüversteyi bitirdim ayrılırsam ortada kalmayayım diye..... bendiplomayı aldım arkamı döndümki kayınvalde bana alışmış ben onlara ailemi sevmeselerde umrumda değil ben onların kızıyım ve onları seviyorum .....

insanlardan çok şey beklememek lazım

garib ama gerçek eşim beni çok seviyor benim gibi sabredenini bende severdim

Canım şimdi durumunu nasıl ben de daha 3 aylık evliyim bende boşanmak üzereyim bütün kıyafetlerimi aldım çıktım benimkininde burnu havada nasıl oldu da pişman oldu sizinki merak ettim

Eski konuymuş ama yine de yazmak istedim.

Evliliğimin ilk yılı kabus gibiydi. Flört dönemindeki rolleri değişmiştik fiziksel anlamda ben erkek o kadın gibiydi. Ben çok çalışıyor yoruluyordum eşim rahattı. Bir de duygusal yönden aç kalmıştım. Yeniden hatırlamak istemiyorum.

Şimdi ikinci yılın içindeyiz, daha iyi gibiyiz. Ama bir ömür sürecek miyiz birlikte hala emin değilim. Gariptir bu düşünce beni acıtmıyor aksine güçlü hissettiriyor. Her durumda planlarım hazır çünkü, bir de Allaha sığınıyorum tabi.

Eşim de ben de değiştik. Ben sertleştim o yumuşadı. Bazen bitsin istiyorum çok öfkeleniyorum güvnemiyorum ona ama evde peşimde tin tin dolandığında, ay sonunda paramız azaldığında kendine 20 tl ayırıp kalan tüm paramızı cüzdanıma koyduğunda, ben yorgunken çamaşırları bulaşıkları yıkadığında içime bir sıcaklık akıyor.

Ah be adam dengemi bozdun benim var ya.

5 yıllık birliktelikten sonra evlendik sonunda alışması zordu aynı evde başka biriyle bi düzen oturtmak cicim aylamız çok olmadı 5 yılın ardından pek cicim ayı olmuyor ama çok mutlu ve huzurluyduk çok şükür ama ilk yılımızın 8.ayında nedeni söylemek istemediğim bi sebepten dolayı ayrı düştük 1.5 yıl boyunca çok zor günlerimiz oldu çok özledik çok üzüldük ağladık yanlız kaldık çok zorlandık onun için çok yollar teptim karda kışta çok yollar yürüdüm ama çok şükür kavuştuk 2. yılımız bitti 3. yılımızdayız çok şükür her günüm ilk günüm gibi eğlenceli huzurlu arada çekişmeler olsada olur.
Ben onda şefkati o bende çocukluğunu buldu ay çok duygulandım normalde çok odunumdur ,ağliyciiiiiiiiiiiiiim şimdi

3.5 yıl flörtten sonra evlendik . Neblym ilk zamanlar ailenle akldığın ev hala senn evin gibi kendi evin de kendi evin değil gibi geliyor eşim içinde öyleydi ama sonra ailenle kaldığın ev başka ev kendi evin kendi evin gibi oluyo en çok kendi evinde rahat ediyosun artık benim evim diyosun . Eşimlede sanki 3.5 yıl flört etmemişgibi sanki yeniden tanışıyo gibi bi değişik soğukluk girmişti aramıza ortam ve çevrenin değişikliğyle ama sonra benimsedikçe bu durum düzeldi . Birbirimizi çok sevdiğimz ve evlenmek için çok fazla acılar çektiğimz ve çok çaba sarf ettiiğimz birbirimizden hiç vazgeçmedğimz için mutluyuz .Evliliğin ilk zamanları bizde sürekli kavga ettik . Evde kırılan vazolar havalarda uçtu :)
Ama 6 7 ay sonra durum düzeldi ve çok iyi anlaşıyoruz baen yine tartışıyoruz ama aramz gayet iyi artık hç kavga etmyrz biz genel olarak mutluyuz :)

5-6 aylık evliyim çok güzel gidiyo.şuana kadar 2-3 kez tartıştık 1 saat içinde de hiç tartışmamış gibi davranabiliyoruz unutulup gidiyo.tabi daha çok yeniyiniz inşallah böyle devam eder :)

Bizim ilkyilimiz guzeldi hatta ilk uc yil harika.

Ilk tartismamiz balayinda ve sonraki bes kavgamiz annesi yuzundendi. Uc saatte bir beni arayin, surekli para verin paraa diyen vsvs sacma bos belesci bir kadin hala oyle ama mesafeliyiz

Kocam filmlerdeki gibi yasam sundu bana Allahim diyordum ben olucem herhalde bu kulum cok cekti guzel vakit gecirsin canini aliriz. O derece yani.

Sonra pespese uc cocuk. Bakicilar ananeler hep kalabalik bir ev. Surekli calismak gerektiren islerimiz. Vsvs siradan hep ayni tabi sukur yaradana saglikli bir yasam.

Ha ben ilk gunku gibi asikmiyim. Kesinlikle hayir. Ask yok.ihtiras tutku yok bende. Saygi sevgi merhamet var

Ama agliyorum bazen yastiga kapanip bagira bagira ozluyorum eskiyi beyaz arabali prensimi ☺

evliliğimin birinci yılındayım . ama boşanıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…