- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
Uzun sureli birlikteliklerden sonra evlenen arkadaslarimiz var etrafimizda
Bilmiyorum neden aralarin da bir ask yok gibi bir veya iki ciftten bahsetmiyorum buarada
Bende 10 sene ciktigim biriyle evlenmezdim diye dusunuyorum ( 10 sene el ele muhalebiciye gittigimixi dusunemiyorum zaten ayrilirdik)
cuteee öle deme kızzzz
biz 9 sene cafelerde gezdik valla...ben üniv gittim sonra o gitti...ikimizde birbirimizi bekledim mesafeler var uzağız demeden..tam 9 sene geçti ama baksan sanki 2-3 sene
evlilik çok farklı birşey 9 sene birliktelikmiş 1 sene birliktelikmiş hikaye..evlilik olduğu anda sevgililik dönemini çöpe atacaksın...çok hayaller kurmyacaksın sevgililik döneminde..
şükür biz evleneli 10 ay oldu çok mutluyuz..
sevgili olalı 10 yıl oldu...daha nice 10 senelere inşşşş
evlilikte sabır çok önemli...birde erkeğin evini bilmesi ailesine mesafesini koyması kat kat önemli..
şuana kadar olanı söylweyim bayan için çok zor oluyor birde çalışıyorsan yandın yani eşim ev işlerinden anlamıyor yapmasını isteyince laf ediyor ama ben bitiğim şuan yani. cicim ayı yalan sadece 1 hafta balayında yaşıytorsun oda zaten yemek derdin vs yok.
şuan yemek temizlik ütü vs herşey bana yük. ki bende çalışoyorum eşim ile sabah çıkıp onla eve giriyorum ve akşamları bu saydıklarımı yapıyorum. yani kendimden çok ödün veriyorsun doğal olarak bizim kavga sebebimiz iş oluyor. yardımcı olmasını istediğim i,çin .
ama seviyorsan değiyor yinede
ya senı ben yakınan tanıdıgım ıcın senı bu kategorıden uzak tutacagımda 10 sene cıkılırmı ya 10 sene cıktıgın adamla evlenılırmı yahu :s ne heycan kalır ne ıstek ne ask ne huzur anasını satayım sonra yukarıda arkadasta yazmıs 10 sene cık 2 sene kavga gurultu gecsın ee ben ne anladım bu ısten 10 senede hıcmı tanıyamadı ınsanlar bırbırlerını o yuzden max 2 sene + düğün dıyorum
buarada ben 10 sene cıktıgım bırıyle evlenmezdım (hos ben o kadar uzun bırlıktelık surdurebılıyormuyum onu bıle bılmıyorum ilk evliliğim 3 senede bitmişti )
eviliğimin ilk 1 senesi zehir zemberek geçti çok ağladım çok sıkıntılar çektim oysa severek evlenmiştik eşimle hep kavga ettik ciddi sorunlar yaşadık nihayetinde 9 aylıık evliyken evi terkettim boşanmaya karar verdim eşyaları çekip aldım evden avukata verdim falan tam herşey bitti dedim, o özür dilemeyi bilmez geri adım atmaz burnu kaf dağında olan adam yalvarmaya ağlamaya başladı
resmen eridi bitti..
sözler verdi yeminler etti bir daha beni üzmeyeceğine dair sonuç olarak beni ikna etmeyi başardı..
tam 3 ay sonra evlilik yıldönümümüzde bir araya geldik..
hiç bişeyden anlamayan özel günlere bile saygı duymayan adam
çiçek yaptırmış hediyesini almış bir şekilde kapıya geldi o sıra annemlerdeyim tabi yemeğe çıktık ordan başka bir yere bütün gece beni çok sevdiğinden kaybetmek istemediğinden bahsetti..
sonra biraraya geldik 2 aydır yeniden kurduk yuvamızı başka bir semtte başka eşyalarla 2 aydır beraberiz herşey mükemmel
allaha şükür çok mutluyuz
iyiki eşimleyim iyi ki yuvamı yıkmamış bir şans daha vermişim kocama
evlilikte inişlerde olur çıkışlarda önemli olan hatada ısrarcı olmamak
allah herkesin yuvasına sağlık,huzur ve aşk versin...
Biz eşimle 1 Mart'ta tanıştık 21 Mart'ta evlenme teklif etti 23'nde sözlendik 14 Nisan'da nişanlandık 18 Nisan'da da nikahlandık... Düğünümüz 20 Haziran'da oldu... Evliliğin içinde birbirini tanımak normalden daha zor tabi ...
7 yıl görüştükten sonra evlendik eşimle.
ilk 2 ay gerçekten çok kötüydü.
daha sonra çok güzel oldu ve daha da güzel (Allaha çok şükür)
kavga ediuoruz ama hemen gider geri sırnaşırım, gıdıklarım konuşuruz,
onun da hoşuna gider bu yaptıgım, biz 7 yılda birbirimizi yetirince tanıdık ama illaki evlenince ufak tefek farklar oluyor.
mutluluğun ilk şartı ilk yıllarda ailelere çok sık gidip gelinmeyecek.
erkek evli olduğunun farkına varsın, koca olduğunu algılamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?