- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
eviliğimin ilk 1 senesi zehir zemberek geçti çok ağladım çok sıkıntılar çektim oysa severek evlenmiştik eşimle hep kavga ettik ciddi sorunlar yaşadık nihayetinde 9 aylıık evliyken evi terkettim boşanmaya karar verdim eşyaları çekip aldım evden avukata verdim falan tam herşey bitti dedim, o özür dilemeyi bilmez geri adım atmaz burnu kaf dağında olan adam yalvarmaya ağlamaya başladı
resmen eridi bitti..
sözler verdi yeminler etti bir daha beni üzmeyeceğine dair sonuç olarak beni ikna etmeyi başardı..
tam 3 ay sonra evlilik yıldönümümüzde bir araya geldik..
hiç bişeyden anlamayan özel günlere bile saygı duymayan adam
çiçek yaptırmış hediyesini almış bir şekilde kapıya geldi o sıra annemlerdeyim tabi yemeğe çıktık ordan başka bir yere bütün gece beni çok sevdiğinden kaybetmek istemediğinden bahsetti..
sonra biraraya geldik 2 aydır yeniden kurduk yuvamızı başka bir semtte başka eşyalarla 2 aydır beraberiz herşey mükemmel
allaha şükür çok mutluyuz
iyiki eşimleyim iyi ki yuvamı yıkmamış bir şans daha vermişim kocama
evlilikte inişlerde olur çıkışlarda önemli olan hatada ısrarcı olmamak
allah herkesin yuvasına sağlık,huzur ve aşk versin...
ya senı ben yakınan tanıdıgım ıcın senı bu kategorıden uzak tutacagımda 10 sene cıkılırmı ya 10 sene cıktıgın adamla evlenılırmı yahu :s ne heycan kalır ne ıstek ne ask ne huzur anasını satayım sonra yukarıda arkadasta yazmıs 10 sene cık 2 sene kavga gurultu gecsın ee ben ne anladım bu ısten 10 senede hıcmı tanıyamadı ınsanlar bırbırlerını o yuzden max 2 sene + düğün dıyorum
buarada ben 10 sene cıktıgım bırıyle evlenmezdım (hos ben o kadar uzun bırlıktelık surdurebılıyormuyum onu bıle bılmıyorum ilk evliliğim 3 senede bitmişti )
öyle düşünürsen evliliğin 10.senesindede bi heyecan kalmaz, heyecan sürekli bi duygu değil ki, herşey tükenmeye mahkumdur çok severek aldığın yaptığın herşeyden elbet sıkılırsın eskir, önemli olan huzur bence,yoksa evlilik yapısı gereği rutin bişey heyecan ne olacak işe git gel yemek ye seviş çocuk yap kredi çek ev al onun borcunu öde vs
bu ne hızzzzzBiz eşimle 1 Mart'ta tanıştık 21 Mart'ta evlenme teklif etti 23'nde sözlendik 14 Nisan'da nişanlandık 18 Nisan'da da nikahlandık... Düğünümüz 20 Haziran'da oldu... Evliliğin içinde birbirini tanımak normalden daha zor tabi ...
ben baya istikrarlı çıkmışımm heee...
sen uzun ilişkilerin adamı değilsinn yavrummmm
şaka bir yana ama katılmıorum kuzum yaa..biz dün iftara gittik dışarı yemeğe sanki daha yeni sevgililer gibiydikk...bence önemli olan heyecanı kaybetmemek...
1 yıl çıkarsın evlenirsin ama o heyecanı yakalayamazsın birde bu tarafı var işteeekarışık işler bunlarrrr
kısa süreli tanışıp evlenen insanlarda da şu oluyo, ya gereksiz trip ya sürekli mıç mıç mıç hali, arası yok, denge kurulmamış henüz, kişiyi tam tanımadığı için acaba onumu demek istedi ne demek istedi telaşı, yersiz kıskançlıklar, üstünlük yarışı, 10.senede haliyle o telaşlar olmuyo ne demek istediğini de çok iyi biliyosun bir sonraki cümleyi de, kimine göre bu sıkıcı bi durum ama iki insanın da aradığı buysa evlilik gerçekten rüya gibi oluyo, aileleri ekarte edebilmekte büyük bi pay
6 yıl sevgililikten, ve öle gebereevlendikten sonra, evliliğimin tam 3. günü pılı pırtıyı toplamaya ve kaçmaya çalıştım,
Sevgilim aynı kişiydi ama anası çok çok daha beterdi, evliliğimin 1. yılı aileler yüzünden kavgayla geçti,
boşanmadık ama ramak kaldı çoğu kez.
şuanda 6 yıl oldu. kimseyi takmıyoruz, kim gülü neresine takarsa taksın biz kocamla keyfimize bakıyoruz....
İYİ Kİ BOŞANMAMIŞIM... İyi ki kocamla evlenmişim...
bizde eşimle 4 yıl çıktık
1 yılda nişanlı kaldık
yaklaşık 3 aylık evliyiz
aileler işin içerisine girmese hiç kavga etmemiş olabilirdik ama bizim de kavgalı günümüz mutlu günümüz kadar vardır
gerçekten erkekler evlendiklerini çabuk kabullenemiyor erkek ailesi sürekli baskı kurmaya çalışıyor bu da insanı mutsuz ediyor kavgaya sürüklüyor
yalnız ben senı ayrı tuttum bak o yuzden bana kendınden ornek verme
benım cevremde cok cırft var aralarında heycan yok cok bellı ustleık yenı evlıler bızım gıbı baska turlu bır ılıskılerı var
kısa süreli tanışıp evlenen insanlarda da şu oluyo, ya gereksiz trip ya sürekli mıç mıç mıç hali, arası yok, denge kurulmamış henüz, kişiyi tam tanımadığı için acaba onumu demek istedi ne demek istedi telaşı, yersiz kıskançlıklar, üstünlük yarışı, 10.senede haliyle o telaşlar olmuyo ne demek istediğini de çok iyi biliyosun bir sonraki cümleyi de, kimine göre bu sıkıcı bi durum ama iki insanın da aradığı buysa evlilik gerçekten rüya gibi oluyo, aileleri ekarte edebilmekte büyük bi pay
aslında aılelerı takmayan atkmıyor ısyan nıcklı arkadasın burada konu olanlardan daha fazla sıkıntısı oldu sıkıntı derken daha buyutulecek seylerı oldu dugune bır kac gun kala
ısyan saygılaırnı yapıyor ama aslada umursamıyor uzulmuyor ugrasmıyor kayınvalıdesıyle
bırazda yapı kultur meselesı bence bu mesele
amann sallaaaaa...evlilik işteee hepsi aynı...bir arkadaş yazmış...düğün yap borç öde, seviş, yemek yap ye, ev al öde..bundan ibaret...salla heyecanıı yavrummmm
Aynen oyle
ve bence bir evlilik nasil baslarsa oyle gidiyor ...
Bize gelirsek biz de 7 yildan sonra evlendik
bizim 1'i de ayni 9,5 yili da :)
Yalniz bizim evdeki tripcan da benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?