Evliliğin ilk 1 yılı ...

canım dün evlilik yıldönümümüzdü, benim 1 yılım süper geçti, rüya gibiydi, iyiki evlenmişim dedim, eşimle 9 sene flörtten sonra evlendik ve şark görevimiz için düğünden 3 gün sonra Batmana geldik, ailelerden uzak olmamız,her şeyden önce iki iyi arkadaş olmamız sorunları çabuk aşmamızı sağladı, birbirimizi dinlemeyi, birlikte zaman geçirmeyi seviyoruz,ufak sorunları büyütmüyoruz, haksızsak özür dileme konusunda ego yapmıyoruz, ev işlerinde de sosyal hayattada en büyük yardımcım desteğim eşim,benim hikayem böyle

Çok sevindim, iyiki şans vermişsiniz eşinize. Allah aranızı bozmaz bir daha inşallah, aşkla huzurla yaşlanın

öyle düşünürsen evliliğin 10.senesindede bi heyecan kalmaz, heyecan sürekli bi duygu değil ki, herşey tükenmeye mahkumdur çok severek aldığın yaptığın herşeyden elbet sıkılırsın eskir, önemli olan huzur bence,yoksa evlilik yapısı gereği rutin bişey heyecan ne olacak işe git gel yemek ye seviş çocuk yap kredi çek ev al onun borcunu öde vs

ama 10 sene sonra gelınen yer , bırde evlılıgın basında gırıstıgın sekıl
en azından 10 senede tukendı heycan dersın hanı okadarda surmezde 10 sene cıkan bırılerının cok heycan duyacaklarını sanmıyorum nedense

bilmem, bende durum farklı galiba, heyecan değil huzur istikrar arıyorum, belkide panik ataklı olduğum için, emrivakiler süprizler bana göre değil, onun dışında yatakta heyecan istek olsun gerisi zaten hayat gailesi

yalnız ben senı ayrı tuttum bak o yuzden bana kendınden ornek verme
benım cevremde cok cırft var aralarında heycan yok cok bellı ustleık yenı evlıler bızım gıbı baska turlu bır ılıskılerı var

buarada ben 10 seneye bakmamısıtm 1 seneye bakarak yorum yazıyorum :) cok at gozluguyle bakıyorum olaya
Dedıgım sudur kı 10 seneye uzayan bırlıktelıklerınde suyu cıkuıyor gıbı gelıyor bana bır arkadas grubunda 4 tanesı 10 sene cıkmıs dusununkı bunlar bızımle yasıt
gerı kalan 3 cıft bırıde bız kısa surede evlenmısız 1.5 sen eolarak aradakı en uzunda bızız bırı 2 ay bırıde 8 ayda evlendıler
herneyse uzun bırlıktelıkten sonra evlenenlerde farklıb ırsey var kotu demıyorum ama ben ıstemezdım
aman Allah pısman etmesın ınsallah

kısa süreli tanışıp evlenen insanlarda da şu oluyo, ya gereksiz trip ya sürekli mıç mıç mıç hali, arası yok, denge kurulmamış henüz, kişiyi tam tanımadığı için acaba onumu demek istedi ne demek istedi telaşı, yersiz kıskançlıklar, üstünlük yarışı, 10.senede haliyle o telaşlar olmuyo ne demek istediğini de çok iyi biliyosun bir sonraki cümleyi de, kimine göre bu sıkıcı bi durum ama iki insanın da aradığı buysa evlilik gerçekten rüya gibi oluyo, aileleri ekarte edebilmekte büyük bi pay

Ben kendı adıma aılelerı takmıyorum takmıyorum derken sallamıyorum demıyorum
Ikımızınde aılelerı ıyı bızde onlarla ugrasan kısıler degılız kadınlar kadar bazı erkeklerde kız aılesıyle ugrasıyor bılıyorsun

evet dogru dıyorsun esımde mesela bır trıp halı vardı evlendıgımızde ama ben daha rahatım acıkcası bız 10 aydır evlıyız evlı gıbı hıssetmıyorum cunku kapıdan gırdıgını gorunce heycanlanıyorum panık oluyorum ne aileler için olsun ne kendimiz için olsun ciddi hiç tartısmamız olmadı ha tartısma olmadımı oluyor ama abartılacak seyler degıl
Allah herkeze evlılıgını mutlu mesut surdurmeyı nasıp etsın

6 yıl sevgililikten, ve öle gebere evlendikten sonra, evliliğimin tam 3. günü pılı pırtıyı toplamaya ve kaçmaya çalıştım,
Sevgilim aynı kişiydi ama anası çok çok daha beterdi, evliliğimin 1. yılı aileler yüzünden kavgayla geçti,
boşanmadık ama ramak kaldı çoğu kez.

şuanda 6 yıl oldu. kimseyi takmıyoruz, kim gülü neresine takarsa taksın biz kocamla keyfimize bakıyoruz....
İYİ Kİ BOŞANMAMIŞIM... İyi ki kocamla evlenmişim...

merhaba sevcan hanım
az once bır kac arkadas karsı cıktı , evlılıgınızde heycan varmı? Teşekkür ederim özel bir soru sorduysam hanımefendi

bizde eşimle 4 yıl çıktık
1 yılda nişanlı kaldık
yaklaşık 3 aylık evliyiz
aileler işin içerisine girmese hiç kavga etmemiş olabilirdik ama bizim de kavgalı günümüz mutlu günümüz kadar vardır
gerçekten erkekler evlendiklerini çabuk kabullenemiyor erkek ailesi sürekli baskı kurmaya çalışıyor bu da insanı mutsuz ediyor kavgaya sürüklüyor

aslında aılelerı takmayan atkmıyor ısyan nıcklı arkadasın burada konu olanlardan daha fazla sıkıntısı oldu sıkıntı derken daha buyutulecek seylerı oldu dugune bır kac gun kala
ısyan saygılaırnı yapıyor ama aslada umursamıyor uzulmuyor ugrasmıyor kayınvalıdesıyle
bırazda yapı kultur meselesı bence bu mesele

amann sallaaaaa...evlilik işteee hepsi aynı...bir arkadaş yazmış...düğün yap borç öde, seviş, yemek yap ye, ev al öde..bundan ibaret...salla heyecanıı yavrummmm

Aynen oyle
ve bence bir evlilik nasil baslarsa oyle gidiyor ...

Bize gelirsek biz de 7 yildan sonra evlendik
bizim 1'i de ayni 9,5 yili da :)

Yalniz bizim evdeki tripcan da benim :)

aman ne takcam beee...ben kocama keyfime bakarım...9 yıl sonra kavuşmuşum kocama...gerisi bana göre boşşş çok üzüldüm, ağladım ettim ne oldu...sonuç işte mutluyumm...kazanan ben oldum...iyikide ayrılmamışımm eşimdennn

Aynen oyle
ve bence bir evlilik nasil baslarsa oyle gidiyor ...

Bize gelirsek biz de 7 yildan sonra evlendik
bizim 1'i de ayni 9,5 yili da :)

Yalniz bizim evdeki tripcan da benim :)

yanı 7 yıldan sonra bıle trıp atılabılıyor :)

hem ınsan evlenınce bır trıbe baglıyor yahu etrafa karsıda kendıne karsıda

bende hıc unutmam ben evlendım dugunden kacmak ıstedım ne ısım var yahub urada benım oldum gelınlıgı fırlatıp kacabılırdım ınanınkı dugun degılde nıkah olsaydı

1 haftada agladım evlendım dıye degıl

mesela balayına gıdıyoruz bır yerde durmustu pısmanıye ıstıyormusun dedı
ay ben kendımı bır zavallı bır bagrı yanık caresız hıssettım orada agladım
ooo kac kere agladım boyle banab ırsey almaya kalktıgında

ha pısmanmıyım cok pısmanım keske aldırsaydım neden aglıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…