- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
ah canım benim evlimisin bekar mısın bilmiyorum ama sana hitaben burdan tüm bekarlara sesleniyorum...
BUNA BENZER ŞEYLERİ LÜTFEN EVLENMEDEN ÖNCE EŞİNİZ OLACAK KİŞİYLE MUTLAKA KONUŞUN.
aklınıza ne geliyorsa konuşun, aman şu da kalsın ayıp olur demeyin. çünkü bunu da konuşmak ayıp olur dediğiniz şeyler, ya da evlenince düzelir dediğiniz şeyler, ya da ne bileyim aklınızın ucuna dahi gelmeyen şeyler gelip bigün sorun olarak karşınıza çıkıyor.
(Ya hızlı yemek yemek sorun olur mu ya?! Ya da eşiniz limon sevmiyor diye salataya limon sıkmamak, ama kendiniz için bir tabağa ayırıp limon sıkarak yemek. Bunlar bile sorun oldu. Ben hızlı yemek yiyince o da hızlı yiyormuş refleks olarak ve kilo alıyormuş. Ayrı tabağa salata koymak da neymiş ev arkadaşı mıymışız... Akıl almaz şeyler...)
KONUŞUN, İYİ ÖLÇÜP BİÇİN. LÜTFEN.
daha 1 yılı doldurmadık 10 aylık evliyiz ama çok şükür herşey çok güzel. bazı sıkıntılarımız var ama oda maddi birbirimize destek olarak geçirmeye çalışıyoruz
Maddi sıkıntıyı atlatırsınız bir oldunuzmu , önemli olan aranızdaki dialog.. O da ins hep simdiki gb devam eder:)
Sağol canım benimseni kitap okuma kulübünden tanıyorum prenses.
üzüldüm şimdi.
inşallah atlatır ve mutlu günlere kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?