- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
Herkes evliliğin ilk yılının çok zor geçtiğini söyler. Sizin hikayeleriniz neler ilk 1 yıla dair ?... Her şey çok mu güzeldi yoksa bir çok problemin üstesinden gelmek zorunda kaldınız mı ?... Kötü başlayıp iyiye dönen , çözüme kavuşan büyük sorunlarınız oldu mu ?... Yoksa ilk zamanlar nasıl başlarsa hep öyle mi devam eder ?...
bir değil bence ilk ıkı yıl cok zor gecıyor, ıkı yıllık evlı bırı olarak dıyebılırım kı, ılk yılımız berbattı.. yanı soyle soyleyeyım, ask ve tutku her zaman vardı ama anlasmazlıklar ılk yıl benı bıtırdı, ne bosanma planları, ne ayrı takılmalar aynı evın ıcınde... ıkıncı yıl daha kolaydı, ve sımdı dıyebılırım kı artık bırbırımızın huyunu suyunu aldık, basta herkes kendını kabul ettırmeye saydırmaya calısıyor, zaman gectıkce anlıyorsun kı herkesın bazı cızgılerı, bazı kuralları var, onları kabul edıyorsun, bazı hassas sınırlara yaklasmıyorsun, bır de ben artık sunu dıyorum 'ya ben ne kadar kavga da etsek bu adama asıgım, bırakamıyorum, barı bırbırımızı ne kadar az yıpratsak kardır'.. bu nedenle de cogu zaman kavgayı bıtıren , tartısmayı sonlandıran oluyorum.. o da uzerıme gelmıyor bellı konularda.. vs vs. ama sunu dıyebılırım kı, ben askın asla eksık oldugunu dusunmedım aramızda, hep tutku vardı, belkı de bu yuzden yurudu. ask sevgı eksık oldugu zaman degıl 2 sene, 10 sene de gecse duzelmıyor. bunu nasıl anladın dersenız, cok denedım kendımı, tartısmaların buyudugu zamanlarda aldım basımı ınzıvaya cekıldım, annemlerde kaldım 1 hafta fılan, dayanılmaz geldı o zamanlar, cok ozledım esımı. sanırım benım kıstasım buydu.. daha cok yenısın evlılıkte, dılerım sorunları asarsın, ıkı yabancı ınsanın aynı evde bı yasama baslaması cok zor, bellı yuklerı var, tasımaya degecegını dusunursen karsındakı ınsanın, evlılık cok guzel..
bende sana katılıyorum bende kocama aşıgım yoksa coktan basım alıp gitmiştim özellikle flört yaşayanlar için 1. yıl cok zor bunuydu diyosun ömrümü adadıgım insan tabi beklentinde cok oluyordaha hala 1 yıl 3 aylık evliğim inşlahh sorunlar aşılır
biz 9 sene flört ettik ne bileyim yaa ne o değişti ne ben, aynı evde yaşamıyoduk aynı evde yaşamaya başladık bide fatura ödüyoruz tek fark bu yani sevgililikten, haa bide cinsellik
maşallah size kuzum ben cok zorluk cektim cunku eşim özgür istediği zamn eve gelen haber vermeyen biri annesi hiç alıstırmamış evlerinde yemek pişmez sevgililkte bunun buyuk sorun oldugunu gözlerin görmüyor fakat başlı başına bir sorun
haa bak o konuda kayınvalideme minnettarım çünkü kendi işlerini kendileri yapar iki oğluda, temizliği titizliği benden iyi bilir, ütüsünü kendi yapar, tam bir yengeç burcu evcimen, anne faktörü önemli gerçekten
kesinlikle öle canım benimde yengec elinden yapsa gelir fakat alışmamış eline hiç alamamış evinde yemek bilmeyen insan ne yemeği biliyor ne marketi daha yeni market alısverişi yapıyorcok emek harcıyom bu evlilik için allah emklerimi bosa cıkarmaz insallh arasam nerdesin desem hayatta dayanamz bir konu actım kuzu yengec erkek eşi olan diye oraya yorumlarını
Allah Allah, canım Yengeç en duygusal burçtur, evcimendir kapıdan kov bacadan eve girer kapıyı tırmalar yani, eşime deki arkadaşlarla maç izlemeye mi gidersin yoksa evdeki bozuk vanayımı tamir edersin, vana der yani, inşallah emeklerinin karşılığını alırsın napıcaksın yontacaksın yola getireceksin sevdin diledin aldın yontmakta sana düşüyo tatlım
dogru sölüyon canım ama korkum emeklerim bosa cıkacak peki böle hep altan mı almak gerekir pohpohlanmayı ilgi görmeyi cok seviyolarda
haa bak o konuda kayınvalideme minnettarım çünkü kendi işlerini kendileri yapar iki oğluda, temizliği titizliği benden iyi bilir, ütüsünü kendi yapar, tam bir yengeç burcu evcimen, anne faktörü önemli gerçekten
yaklaşık 1 ay önce evliliğimizin 2. kavgasını ettik ve aynısını yapmak geldi içimden
kapıyı çarpıp çıkmayı , kafamı camdan çıkarıp bağırmayı içimdeki o anki nefreti boşaltmam lazımdı
boşaltamadım 1 ay geçti ertesi gün herşey normale dönmüştü ama o günki acı hala içimde geçmiyo bi türlü.......
bizde 1. yılımızı doldurduk ailelerden uzak olduğumuz için güzel geçen bi seneydi mutluydum
biz ilk kavgamızı 1. haftamızda ettik 2. kavgamızıda 1. yılımız bittiğinde ettik
ikiside ailelrden dolayıydı o sevdiğim adamın 10 dk içinde canavara dönüşüp sonra tekrar insan sıfatına dönmesini şaşkın bakışlarla izledim izlerken çenemde durmuyodu tabi:))))
söyledikelri hala kulaklarımda çınlıyo ve sürekli aklıma gelio .......(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?