Hanımefendi şunu unutmayın çevrenizdeki ler eğer ki evliliğimiz öyle çok iyi böyle çok iyi diyorlarsa emin olun öyle değildir. İçinizi ferah tutun ve daha yeni evlisiniz iki yetişkin insan biraraya gelmişsiniz biraz zaman verin herşey yol alır ama siz şimdiden beklenti içine girerseniz ve bunu başkalarının yanında ifade ederseniz karşınizdakini hem yorarsınız hem uzaklaştırırsınız herkesin fıtratı bir olmadığı gibi evlilik hayatıda bir olmaz Rabbim can sağlığı versin mutluyken neden mutsuz oluyorsunuz olsun siz yapın zamanla oda yapar yapmasa da ne olur aranızdaki saygıyı yitirmeyin herşey yol alır eşinizin huyu iyiymiş belki o çevrenizdeki insanların eşlerinin huyu iyi değildir nerden biliyorsunuz aynı evde mi yaşıyorsunuz sadece anlatılanlar ve anlık gördükleriniz ya gerisini biliyormusunuz. Hiç kimse için ve maddi değer için huzurunuzu ağzınızın tadını bozmayınHerkese merhaba,
Ben henüz 1,5 aylık evliyim. Eşimle 1,5 senedir tanışıyoruz. ben 25 yasındayım o 28. Onun kendi firması var bende iyi bir şirkette çalışıyorum.
Ben cok duygusal duygularını çok yoğun yaşayan bir insanım. Romantik sürprizleri ansızın özel bir gün değilken gelen çiçekleri, görünce aklıma sen geldin hediyelerine yani ansızın gelen sürpizlere bayılırım. Özel günlerede cok anlam yüklerim. Sevgilimin doğum gününe 1 ay önceden hazırlanırım öyle söyleyeyim her şey alacağıma kadar nerede nasıl yapacağıma kadar ayarlarım. Neyse. Evlendik. Çevremde geçen sene bu sene falan cok evlenen arkadaşım oldu ve ilk aylarında eşlerinden gelen sürprizleri vs anlatıyorlardı herkes birbirine yakın sürprizlerden bahsediyordu aslında eve gelirken ilk zamanlar sık sık çiçek almalar yemekler kahvaltılar hazırlamalar kapıya sürpriz kücük kücük çiçekler notlar bırakmalar hediyeler vs vs bende sevinirdim ooo evliliğin ilk zamanları çiçeğe romantikliğe doyacağım o zaman diye fakat hiççç böyle olmadı . Hatta balayından döndüğümüzde ilk haftalarda baktım hiçbir şey yok ne çiçek ne sürpriz vs. telefonda bir imada bulundum herkes böyle böyle yapıyormus sende hiçbir şey yok diye akşamına buket çiçekle gelmiş... bende de böyle olunca anlamı kalmıyor. Sürekli televizyonun karşısında sürekli uyuya kalıyor uykusu var görüyorum hadi gel yatalım diyorum sen git bende hemen geliyorum diyor bir bakıyorum uyuya kalmıs tv karsısında. Zar zor uyandırıp yatağa götürüyorum bir gece hiç dokunmadım bilerek sabah 5te yanıma geldi. Böyle böyle değişik hiç ruhuma dokunulmayan 1 ay geçiriyorum... Defalarca rahatsız oldugumu anlattım ama anlamıyor. Çok sevecen biridir eşim kavga gürültü olmaz pek. Bu konuyu arkadaşlarımızın yanında da açtık. Çiftler olarak ilişkilerimizde ki problemleri tartışıyorduk bende bunlardan bahsettim arkadaşım eşime şöyle bir soru sordu: yeterince sürpriz yaptığını yeterince romantik olduğunu duygusal olarak yeterince tatmin ettiğini düşünüyor musun tarzında bir soru sordu. Oda net olarak düşünmüyorum ama benim aklıma cok fazla şey gelmiyor gibi gibi cümleler kullandı.
Kendimi yeni değilde 10 senelik evli gibi hissediyorum. Ben mi çok hassasım anlamadım. İlk zamanlar erkekler eşlerinin dibinden ayrılmazmış asla yatağa yanlız yollamazlarmış falan ben bunlara bile çok takılıyorum. Bazen benden 1 bucuk sene önce 4 senelik ilişkisi bitmiş onda her şeyi yaşayıp bitirdiğini bana hiçbir şey kalmadığını düşünüyorumben mi abartıyorum çok duygusal bir gün geçiriyorum
Kendinizi kimseyle kıyaslamayın mutsuz olursunuzsosyal medyadan bahsetmiyorum ki. Bizzat sürekli görüştüğümüz benimde süprizlerine yardım ettiğim arkadaşlarımın eşlerinden bahsediyorum.
Bizim instagram coluk çocuk fotosu dolu, ne kadar avamiz :)Havalı ve elit demek. Peki.
Resmen içim bayılıyorKonuyu okuyunca sosyal medyada ictiği kahveye kadar kocişkom şunu yaptı, bunu yaptı diye paylaşım yapan yeni ve pemdik gelinler geldi aklıma
Ayy kafam topuzdu gelinliğim de kabarıkhayır şöyle söyleyeyim hani eşi yemek yapar kocamın ellerinden yazar fotoğraf paylaşırlar kahve yapar paylaşırlar genelde. hiç öyle şeylerim yoktur mesela instagramda fotoğraf altlarına sayfalarca yazı yazarlar tek emoji bile koymam nadiren kalp o kadar. Bide kültürel şeylerim hiç yoktur geleneksel şeyleri hiç sevmem mesela kına vb organizasyonları hiç yapmadım hiçte sevmem küçük küçük örnekler vererek anlatmaya çalışıyorum. çevremdekilere de biraz garip geldiği için bazı düşüncelerim yaptıklarım vs sen cok elitsin biz normaliz vs derler o yüzden öyle yazdım kendimi öyle gördüğümden değil. mesela benim gelinliğim bile çevremdekilerden cok farklıydı cok sadedeydi öyle kafası topuzlu kabarık gelinlik giyen bir gelin olmadım. gibi gibi gibi … buradan ne kadar anlatabilirim ki kendimi.
Çünkü siz sevildiginizi fark ediyorsunuz genelde sevildiğini fark edemeyen hep sevgi isteyen insanlar böyle beklentilere giriyor maalesef bende böyleyim. Allah'tan yaşadığım şeyin mantıksız olduğunu biliyorum da ara da bu saçma duygusal isteklerine ket vuruyorumben kadın olmadığımdan şüpheleniyorum.
benim için karşımdakinin beni sevmesi hayatımı ne kadar kolaylaştırdığı ile alakalıdır.
arabamın bakıma gitmesi lazımdı tatil öncesi, erkek arkadaşım kendi arabasıyla iş yerime geldi, arabamı aldı, ustaya götürdü, adamın çalışacağı aralıkta ordan taksi ile geri geldi, onun arabasıyla geri gidip benim arabamı aldık.
üzerine evine gittik en sevdiğim pizzadan sipariş etti :)
bu adam bana 3 sene çiçek almasa bugün verdiği mutluluk yeter.
Çünkü siz sevildiginizi fark ediyorsunuz genelde sevildiğini fark edemeyen hep sevgi isteyen insanlar böyle beklentilere giriyor maalesef bende böyleyim. Allah'tan yaşadığım şeyin mantıksız olduğunu biliyorum da ara da bu saçma duygusal isteklerine ket vuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?