hepimiz konuşuyoruz onlarda anlatıyor bizde. karşı gözle yorum yapıyoruz bunlar özel meseleler değil herkesim yanında konuşabilecek basit konular diyeyim. her detay her konu değil.Arkadaşlarınızın yanında ikinizin arasındaki problemleri mi konuşuyorsunuz??? Yanlış anlamadım değil mi? Eşinize o soruyu yönelten çift terapisi yapan psikolog değilde arkadaşınız mı
Ben de öyleymişim. Gelinliğim ve olmayan topuzumla kesinlikle emin oldum. Gideyim de kocama ne kadar elit karı bulmuşsun diyeyim. Pardon kadın, elitler kadın der.Aaa ben de elit ve havalıymışım. Çok mutlu oldum. Neyse sizin insteğreminizi görmeme gerek kalmadı. Gidip kendiminkine bakayım
İzmir karşıyakalı değilsen saymıyoruz. İstanbul nişantaşını belki sayabiliriz.Ben de öyleymişim. Gelinliğim ve olmayan topuzumla kesinlikle emin oldum. Gideyim de kocama ne kadar elit karı bulmuşsun diyeyim. Pardon kadın, elitler kadın der.
Yine mi olmadı ya?İzmir karşıyakalı değilsen saymıyoruz. İstanbul nişantaşını belki sayabiliriz.
Ayrıca kadın değil bağyan.
Beklentiye girmeyin basta yapmayan sonda hic yapmaz ..sizi anlıyorumHerkese merhaba,
Ben henüz 1,5 aylık evliyim. Eşimle 1,5 senedir tanışıyoruz. ben 25 yasındayım o 28. Onun kendi firması var bende iyi bir şirkette çalışıyorum.
Ben cok duygusal duygularını çok yoğun yaşayan bir insanım. Romantik sürprizleri ansızın özel bir gün değilken gelen çiçekleri, görünce aklıma sen geldin hediyelerine yani ansızın gelen sürpizlere bayılırım. Özel günlerede cok anlam yüklerim. Sevgilimin doğum gününe 1 ay önceden hazırlanırım öyle söyleyeyim her şey alacağıma kadar nerede nasıl yapacağıma kadar ayarlarım. Neyse. Evlendik. Çevremde geçen sene bu sene falan cok evlenen arkadaşım oldu ve ilk aylarında eşlerinden gelen sürprizleri vs anlatıyorlardı herkes birbirine yakın sürprizlerden bahsediyordu aslında eve gelirken ilk zamanlar sık sık çiçek almalar yemekler kahvaltılar hazırlamalar kapıya sürpriz kücük kücük çiçekler notlar bırakmalar hediyeler vs vs bende sevinirdim ooo evliliğin ilk zamanları çiçeğe romantikliğe doyacağım o zaman diye fakat hiççç böyle olmadı . Hatta balayından döndüğümüzde ilk haftalarda baktım hiçbir şey yok ne çiçek ne sürpriz vs. telefonda bir imada bulundum herkes böyle böyle yapıyormus sende hiçbir şey yok diye akşamına buket çiçekle gelmiş... bende de böyle olunca anlamı kalmıyor. Sürekli televizyonun karşısında sürekli uyuya kalıyor uykusu var görüyorum hadi gel yatalım diyorum sen git bende hemen geliyorum diyor bir bakıyorum uyuya kalmıs tv karsısında. Zar zor uyandırıp yatağa götürüyorum bir gece hiç dokunmadım bilerek sabah 5te yanıma geldi. Böyle böyle değişik hiç ruhuma dokunulmayan 1 ay geçiriyorum... Defalarca rahatsız oldugumu anlattım ama anlamıyor. Çok sevecen biridir eşim kavga gürültü olmaz pek. Bu konuyu arkadaşlarımızın yanında da açtık. Çiftler olarak ilişkilerimizde ki problemleri tartışıyorduk bende bunlardan bahsettim arkadaşım eşime şöyle bir soru sordu: yeterince sürpriz yaptığını yeterince romantik olduğunu duygusal olarak yeterince tatmin ettiğini düşünüyor musun tarzında bir soru sordu. Oda net olarak düşünmüyorum ama benim aklıma cok fazla şey gelmiyor gibi gibi cümleler kullandı.
Kendimi yeni değilde 10 senelik evli gibi hissediyorum. Ben mi çok hassasım anlamadım. İlk zamanlar erkekler eşlerinin dibinden ayrılmazmış asla yatağa yanlız yollamazlarmış falan ben bunlara bile çok takılıyorum. Bazen benden 1 bucuk sene önce 4 senelik ilişkisi bitmiş onda her şeyi yaşayıp bitirdiğini bana hiçbir şey kalmadığını düşünüyorumben mi abartıyorum çok duygusal bir gün geçiriyorum
Çevremde bir sürü yeni evli var ve ben hiç duymadım bu kadar sürprizler notlar vs . Bakın bu yeterli gelmeyen şeyleri kendi istekleriniz mi önce onu belirleyin. İlk mesajlarinizda çizdiğiniz profil elin kocaları neler yapıyordu. Hepimiz çoğu şeyi biliyoruz ama yapmıyoruz , şu anda sizin konunuz yerine açıp kitap okumalıyım mesela :) bunun önceden çok yapmış olmasıyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum belki yaşlardasiniz artık , notlar vs kalmadı . Siz yeteri kadar değerli hissetmiyorsunuz bunun üzerine düşünün , konuşun ortak noktalar bulun ama bunu başkasının yanında yapmayınhayır elitim demedim ki zaten pembik gelin imasına karşılık bunu söyledim yani gözünüzde canlandırdığınız o kişi değilim. Benim demek istediğim şuydu eşim hiçbir şey yapmadığının yeterli gelmediğinin farkında bunu dile getiriyor. dese ki daha ne yapayım ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum vs anlarım derim ona göre bu yeterli yapacak bir şey yok. ama yapmadığının farkında olup yapmaması bende daha önce ki ilişkisinde fazlaca yapmış o yüzden bana bir şey kalmamış gibi hissettiyor demek istedim.
Mesela neden çiçek isteniyor gercekten merak ediyorum, solup gidecek ve gereksiz masraf çiçek romantik diye kim dedi ilk merak ediyorumçiçek beklemek, hediye gelmek neden yetişkin insanların istemediği bir şey olsun anlayamadım.
1. Ayın özel olduğunu ilk kez duydum niye özel olsun ki , siz ne yaptınız eşinize ?dürüst olmak gerekirse ondan da görmeyeceğimi düşünüyorum. 1.ay özeldir diyip hiçbir şey yapmadı da
Sen elit değilsin ki... Sen beni cildirtmak mii istiyorsun. Sen elit de ğil siiiin....Yoksa elitmiyimde belli etmiyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?