Evlilik yıldönümümde üzerinde “doğum günün kutlu olsun” yazan bir not olan çiçek geldi bana kocişimden. Hayır karıştırmadı, geyik yapıyor. Bizde romantizm bu kaa.. çiçek de kurudu zaten bir haftada#eşiminsürprizi #evliliktesekizinciyıl
https://giphy.com/yreGsw4GIFl4p517SP
Çocuğun sesini duydum görüntüden...#eşiminsürprizi #evliliktesekizinciyıl
https://giphy.com/yreGsw4GIFl4p517SP
Lise zamanlarında yapardı sevgililer birbirine böyle şeyleri. Ben o zamanda saçma bulurdum ama o yaşlar için kabul edilebilirdi. Yetişkin olunca hala böyle şeyler bekleyenler bence ergenlik zamanlarında yaşayamadıkları için şimdi istiyorlarYeminle eşim sürekli böyle saçma sapan şeylerle gelse “Öf ne bu böyle çocuk gibi, oyun mu oynuyoruz, niye gizem yaratıyorsun kendi kendine?” derim. Sevgiliyken yapmaya kalktı da ilkinde tembihledim bir daha yapma diye. Adamın işine geldi.
çiçek beklemek, hediye gelmek neden yetişkin insanların istemediği bir şey olsun anlayamadım.Lise zamanlarında yapardı sevgililer birbirine böyle şeyleri. Ben o zamanda saçma bulurdum ama o yaşlar için kabul edilebilirdi. Yetişkin olunca hala böyle şeyler bekleyenler bence ergenlik zamanlarında yaşayamadıkları için şimdi istiyorlar
Çiçek ve hediye değil sürpriz falan tarzı şeyler için dedim. Bir de bunu “evlendik ve ilk aylardayız o zaman sürprize hediyeye doyacağım” bakış açısıyla istemeniz bana biraz özenmişlik ve ergenlikte yaşayamamışlık gibi geldi... Ben böyle şeyleri samimiyetsiz bulduğum için böyle düşünüyor olabilirim tabi. Sevdiklerimin bana hediye alması çok hoşuma gider hediye beklerim ben de ama bunu başka çiftlere bakıp onlarda böyle bizde şöyle diye kıyaslamak pek yetişkin işi değil gibi.çiçek beklemek, hediye gelmek neden yetişkin insanların istemediği bir şey olsun anlayamadım.
aslında kastettiğim şuydu. Eşim çiçek alma konusunda hediye alma konusunda vs yetersiz olduğunu hiçbir şey yapmadığını biliyor farkında bunu dile getiriyor ben buna üzülüyorum. kendisi yaptıklarının yeterli olduğunu düşünse anlayacağım buda böyle birisi derim. bu sefer bende zamanında eski sevgilisine cok yapmış artık bana yapacak bir şeyi kalmamış gibi düşünüyorum.Çiçek ve hediye değil sürpriz falan tarzı şeyler için dedim. Bir de bunu “evlendik ve ilk aylardayız o zaman sürprize hediyeye doyacağım” bakış açısıyla istemeniz bana biraz özenmişlik ve ergenlikte yaşayamamışlık gibi geldi... Ben böyle şeyleri samimiyetsiz bulduğum için böyle düşünüyor olabilirim tabi.
Tamda benim söylediğim şeye geliyor aslında. Eşiniz eskiden yaşamış böye şeyleri ve bu tarz heveslerini yetişkinliğe taşımamış doğal olarak. Siz yaşayamadınız için içinizde kalmış.aslında kastettiğim şuydu. Eşim çiçek alma konusunda hediye alma konusunda vs yetersiz olduğunu hiçbir şey yapmadığını biliyor farkında bunu dile getiriyor ben buna üzülüyorum. kendisi yaptıklarının yeterli olduğunu düşünse anlayacağım buda böyle birisi derim. bu sefer bende zamanında eski sevgilisine cok yapmış artık bana yapacak bir şeyi kalmamış gibi düşünüyorum.
Evlilik yıldönümümde üzerinde “doğum günün kutlu olsun” yazan bir not olan çiçek geldi bana kocişimden. Hayır karıştırmadı, geyik yapıyor. Bizde romantizm bu kaa.. çiçek de kurudu zaten bir haftada
beni anlayan birinin çıkmasına çok sevindim. Diğer yorumlar biraz garip geldi ve üzdü açıkçası. 2-3 sene düşünmüyorum çocuk
sevgiliyken yapıyordu evet sonra nişan düğün arası covid sebebiyle cok zorlu koşturmacalı geçti kapanmalar açılmalar sebebiyle onu düşünmeye vaktimiz bile olmuyordu o dönemlerde de beklemem haksızlık olurdu sevgiliykende yine cok cok yapan birisi değildi ama beklentimi karşılıyordu diyebilirimEvlenmeden önce sürekli sürpriz yapan biri miydi? Evlendikten sonra mı değişti?
Kınayla bitirmişsin işi bu saatten sonra zorBen kına yapmıştım elit değilim öyleyse
Ama bende fotoların altına uzun cümleler yazmıyorum sadece emoji koyuyorum ucundan da olsa elit olma ihtimalim var mıdır hala
Şunu 30 kez falan yazdınız sanırım. İnsanların tek bir kişiyi sevme ya da tek bir ilişkiyi dolu dolu yaşama kotası mı var?aslında kastettiğim şuydu. Eşim çiçek alma konusunda hediye alma konusunda vs yetersiz olduğunu hiçbir şey yapmadığını biliyor farkında bunu dile getiriyor ben buna üzülüyorum. kendisi yaptıklarının yeterli olduğunu düşünse anlayacağım buda böyle birisi derim. bu sefer bende zamanında eski sevgilisine cok yapmış artık bana yapacak bir şeyi kalmamış gibi düşünüyorum.
Elitlik buysa ben almıyım zaten aman amanKınayla bitirmişsin işi bu saatten sonra zor
hayır. herkese derdimi anlatmaya çalışıyorum çünkü herkes özet okuyup yorum yazıyor. İstersem 50 kere yazarım. Takip etmeyin.Şunu 30 kez falan yazdınız sanırım. İnsanların tek bir kişiyi sevme ya da tek bir ilişkiyi dolu dolu yaşama kotası mı var?
Elitizm bakanlığına bir başvur yinede belki bu yıl elitlik şartları değişmiştirElitlik buysa ben almıyım zaten aman aman
Ask surekli gul cicek vermek değil canim. Başkalarina ozenme. Tamam hepimiz hediye severiz ama bir hayata adim atmişsiniz. Ev arkadaşi, yatak arkadaşi en onemlisi de hayat arkadaşi olmuşsunuz karşinizda koskocaman omur var. Birbirinizi yipratmayin. Sen surpriz yap mesela. Bir gun guzel mumlar cicekler guzel sofra kur. Guzel de giyin. Eşini oyle karşila. Renk kat. Tv karwisinda uyumasi evet rahatsiz edici durum. O zaman siz de kanapede yanina girin sarilin tv seyredin. Şimdiden biktim gibi tavirlarla hem kendini yorarsin hem eşini. Hem herkes o kadar hediyelere takilmayi sevmez ama bu evliliginizin kotu olduğu anlamina gelmez.Herkese merhaba,
Ben henüz 1,5 aylık evliyim. Eşimle 1,5 senedir tanışıyoruz. ben 25 yasındayım o 28. Onun kendi firması var bende iyi bir şirkette çalışıyorum.
Ben cok duygusal duygularını çok yoğun yaşayan bir insanım. Romantik sürprizleri ansızın özel bir gün değilken gelen çiçekleri, görünce aklıma sen geldin hediyelerine yani ansızın gelen sürpizlere bayılırım. Özel günlerede cok anlam yüklerim. Sevgilimin doğum gününe 1 ay önceden hazırlanırım öyle söyleyeyim her şey alacağıma kadar nerede nasıl yapacağıma kadar ayarlarım. Neyse. Evlendik. Çevremde geçen sene bu sene falan cok evlenen arkadaşım oldu ve ilk aylarında eşlerinden gelen sürprizleri vs anlatıyorlardı herkes birbirine yakın sürprizlerden bahsediyordu aslında eve gelirken ilk zamanlar sık sık çiçek almalar yemekler kahvaltılar hazırlamalar kapıya sürpriz kücük kücük çiçekler notlar bırakmalar hediyeler vs vs bende sevinirdim ooo evliliğin ilk zamanları çiçeğe romantikliğe doyacağım o zaman diye fakat hiççç böyle olmadı . Hatta balayından döndüğümüzde ilk haftalarda baktım hiçbir şey yok ne çiçek ne sürpriz vs. telefonda bir imada bulundum herkes böyle böyle yapıyormus sende hiçbir şey yok diye akşamına buket çiçekle gelmiş... bende de böyle olunca anlamı kalmıyor. Sürekli televizyonun karşısında sürekli uyuya kalıyor uykusu var görüyorum hadi gel yatalım diyorum sen git bende hemen geliyorum diyor bir bakıyorum uyuya kalmıs tv karsısında. Zar zor uyandırıp yatağa götürüyorum bir gece hiç dokunmadım bilerek sabah 5te yanıma geldi. Böyle böyle değişik hiç ruhuma dokunulmayan 1 ay geçiriyorum... Defalarca rahatsız oldugumu anlattım ama anlamıyor. Çok sevecen biridir eşim kavga gürültü olmaz pek. Bu konuyu arkadaşlarımızın yanında da açtık. Çiftler olarak ilişkilerimizde ki problemleri tartışıyorduk bende bunlardan bahsettim arkadaşım eşime şöyle bir soru sordu: yeterince sürpriz yaptığını yeterince romantik olduğunu duygusal olarak yeterince tatmin ettiğini düşünüyor musun tarzında bir soru sordu. Oda net olarak düşünmüyorum ama benim aklıma cok fazla şey gelmiyor gibi gibi cümleler kullandı.
Kendimi yeni değilde 10 senelik evli gibi hissediyorum. Ben mi çok hassasım anlamadım. İlk zamanlar erkekler eşlerinin dibinden ayrılmazmış asla yatağa yanlız yollamazlarmış falan ben bunlara bile çok takılıyorum. Bazen benden 1 bucuk sene önce 4 senelik ilişkisi bitmiş onda her şeyi yaşayıp bitirdiğini bana hiçbir şey kalmadığını düşünüyorumben mi abartıyorum çok duygusal bir gün geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?