Evliliğin ilk ayları

1,5 aylık evlilik çok yenisiniz hiç takılmayın böyle şeylere ilişkinizi yıpratmayın derim.

Evliliğe alışma süreci olarak düşünün eşimde tv karşısında uyumayı sever oda biraz zorlanmıştı sanki.

Eşim bana göre daha romantik sevgisini daha çok belli eder bu yüzden canımı sıktığı zamanlar oldu sanki beni önceden tanımıyormuş gibi.

Evlendikten sonra değişmemiştir heralde zaten öncedende böyledir diye düşünüyorum.

Lise zamanlarında yapardı sevgililer birbirine böyle şeyleri. Ben o zamanda saçma bulurdum ama o yaşlar için kabul edilebilirdi. Yetişkin olunca hala böyle şeyler bekleyenler bence ergenlik zamanlarında yaşayamadıkları için şimdi istiyorlar

çiçek beklemek, hediye gelmek neden yetişkin insanların istemediği bir şey olsun anlayamadım.

çiçek beklemek, hediye gelmek neden yetişkin insanların istemediği bir şey olsun anlayamadım.
Çiçek ve hediye değil sürpriz falan tarzı şeyler için dedim. Bir de bunu “evlendik ve ilk aylardayız o zaman sürprize hediyeye doyacağım” bakış açısıyla istemeniz bana biraz özenmişlik ve ergenlikte yaşayamamışlık gibi geldi... Ben böyle şeyleri samimiyetsiz bulduğum için böyle düşünüyor olabilirim tabi. Sevdiklerimin bana hediye alması çok hoşuma gider hediye beklerim ben de ama bunu başka çiftlere bakıp onlarda böyle bizde şöyle diye kıyaslamak pek yetişkin işi değil gibi.

ya bak işte ben de yapılan sürprizi sabote etmeye çalışırım
Özel günlerde de alınacak hediye bellidir ima falan etmem
Ahanda bu bunu istiyorum ama tabi küçük tatlılıklarla

tatlılık yapmazsan yüzsüz olursun

aslında kastettiğim şuydu. Eşim çiçek alma konusunda hediye alma konusunda vs yetersiz olduğunu hiçbir şey yapmadığını biliyor farkında bunu dile getiriyor ben buna üzülüyorum. kendisi yaptıklarının yeterli olduğunu düşünse anlayacağım buda böyle birisi derim. bu sefer bende zamanında eski sevgilisine cok yapmış artık bana yapacak bir şeyi kalmamış gibi düşünüyorum.

Tamda benim söylediğim şeye geliyor aslında. Eşiniz eskiden yaşamış böye şeyleri ve bu tarz heveslerini yetişkinliğe taşımamış doğal olarak. Siz yaşayamadınız için içinizde kalmış.

Kudracım, eşin gizli mesaj vermiş "Biz birlikte yeniden doğduk" diye.
Romantik değil diyorsun bi de adama cıks cıks cıks.

Son yıldönümümüzde kokoreççiye gidip yarımşar koko gömmüştük. (Ki önceki sene de aynısını yapmıştık, artık gelenekselleşiyor)
Bi itirazım yok, kokoreçe bayıldığımı çok iyi bilir, lahmacun da olabilirdi.

Evlenmeden önce sürekli sürpriz yapan biri miydi? Evlendikten sonra mı değişti?
sevgiliyken yapıyordu evet sonra nişan düğün arası covid sebebiyle cok zorlu koşturmacalı geçti kapanmalar açılmalar sebebiyle onu düşünmeye vaktimiz bile olmuyordu o dönemlerde de beklemem haksızlık olurdu sevgiliykende yine cok cok yapan birisi değildi ama beklentimi karşılıyordu diyebilirim

Şunu 30 kez falan yazdınız sanırım. İnsanların tek bir kişiyi sevme ya da tek bir ilişkiyi dolu dolu yaşama kotası mı var?

Ask surekli gul cicek vermek değil canim. Başkalarina ozenme. Tamam hepimiz hediye severiz ama bir hayata adim atmişsiniz. Ev arkadaşi, yatak arkadaşi en onemlisi de hayat arkadaşi olmuşsunuz karşinizda koskocaman omur var. Birbirinizi yipratmayin. Sen surpriz yap mesela. Bir gun guzel mumlar cicekler guzel sofra kur. Guzel de giyin. Eşini oyle karşila. Renk kat. Tv karwisinda uyumasi evet rahatsiz edici durum. O zaman siz de kanapede yanina girin sarilin tv seyredin. Şimdiden biktim gibi tavirlarla hem kendini yorarsin hem eşini. Hem herkes o kadar hediyelere takilmayi sevmez ama bu evliliginizin kotu olduğu anlamina gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…