Evliliğin ilk ayları

Yanlış yere takılıyorsunuz. Ruhunda romantizm olan adam 1. Sevgilisine de 18.Sevgilisine de yapar romantik şeyler. Belki adamın ruhunda yok nereden biliyorsunuz. Bu adam bir akşam sizin sevdiğiniz tatlıyı alıp gelmedi mi bu zamanda, ya da canınız bir şey istedi çıkıp yapmadı mı, bir kahve pişirmedi mi? Çiçekler notlar gül yaprakları çok bayatlamadı mı sizce de. Klişe bunlar, çalma fikirler, açıkçası yapsa bana çok komik gelir, karşılıklı özen kısmına bakmalısınız bence. Organizasyon şirketinden evlenme teklifi satın almak kadar basit. Çünkü fikir sizin değil bir defa

Sen mutlu olmana bak sürprizleriyle mutlu oluyosan senin işin çok.

Yoooo dostum beyime asla romantik değil demem. İlk üç sene ay dönümü kutladı adam ben isyan edene kadar. Süpersonik romantik de karısı odun azıcık. Yonta yonta aldım romantizmini çok şükür

Benim beklentimi karşılıyordu diyorsun yani açık açık hediye sürpriz beklentin var bu bana tuhaf geliyor saygı duyuyorum ama yanlış anlama. Tuhaf geliyor çünkü bir ilişki yaşarken o kadar çok beklentisi olur ki insanın. sevgi saygı aşk,birlikte iyi vakit geçirmek,benzer dünya görüşüne sahip olmak gibi daha sayamadığım bir sürü önemli beklenti arasında hediye beklentisi olması ciddi ciddi tuhaf. ki ben de hediye severim isterim ama hediye çetelesi tutmam. flörtken daha çoktu sevgiliyken azaldı falan diye bunlara takılmam. Şunu merak ettim sen acaba eşine eşinin sana aldığı kadar hediye alıyor musun? Ondan beklediklerini sen ona yapıyor musun.

kesinlikle evet. cok daha fazlasını yaptım e tabi bende bıraktım artık ilişkinin erkeği ben gibi oldum :)

Hediye alip devamli surpriz yapiyorsa ama karsi tarafin beklentisi bu degilse o da olmaz ki.
Esim bana yapsa bir sure sonra bende stres faktoru olur, benden de bekliyordur off napicam simdi diye. Bir iki tamam guzel ama surekli surekli bence daha sıkıntı

Simdi mesela mum ışıklı, gül yaprakli, soft muzikli bir masa beni bayar. Ve yapmam. E adamin benden beklentisi buysa ve sık sık yapiyorsa ben en sonunda "elmali turtam şu yemek işini bir salsan da kebapciya mi gitsek" derim.

kesinlikle evet. cok daha fazlasını yaptım e tabi bende bıraktım artık ilişkinin erkeği ben gibi oldum :)
Yapman güzelmiş ama sevdiğini mutlu etmek erkeğin tekelinde olan bir şey mi sen yapınca neden ilişkinin erkeği oluyorsun ki bence aynen devam.

ya sürekli mi istiyorum diyorum siz iyi misiniz? henüz 1,5 aydır evliyim bunların hiçbirini yaşamadım diyorum her gün sürpriz bekliyorum demiyorum!

Sen onu boşver guzum beni takip et
Ben Antep’te yaşadığım için dün yuvalama yedim mesela. Maalesef kültürel ve geleneksel şeylerden kaçamıyorum. Biraz elitlik öğrenmeye ihtiyacım var. Adres verir misin Bibi?

Evliliği romantik komedi film zannetmekten hep bunlar.
Sevgiliyken romantik biri olmadığını mutlaka belli etmiştir e siz de buna önem veriyormuşsunuz,bu halini bilerek evlenmişsiniz.
İçten gelmeden, dayatmayla yapılan sürprizlerin tadı da olmaz zaten.
Tv karşısında uyuyup kalması iyi değil,bekarken alışmış muhtemelen.Siz bu duruma yoğunlaşın.
Oturup sohbet edebiliyor musunuz,saygı sevgi var mı tamam,gerisi teferruat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…