- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.108
- 1.123
Yanlış yere takılıyorsunuz. Ruhunda romantizm olan adam 1. Sevgilisine de 18.Sevgilisine de yapar romantik şeyler. Belki adamın ruhunda yok nereden biliyorsunuz. Bu adam bir akşam sizin sevdiğiniz tatlıyı alıp gelmedi mi bu zamanda, ya da canınız bir şey istedi çıkıp yapmadı mı, bir kahve pişirmedi mi? Çiçekler notlar gül yaprakları çok bayatlamadı mı sizce de. Klişe bunlar, çalma fikirler, açıkçası yapsa bana çok komik gelir, karşılıklı özen kısmına bakmalısınız bence. Organizasyon şirketinden evlenme teklifi satın almak kadar basit. Çünkü fikir sizin değil bir defaaslında kastettiğim şuydu. Eşim çiçek alma konusunda hediye alma konusunda vs yetersiz olduğunu hiçbir şey yapmadığını biliyor farkında bunu dile getiriyor ben buna üzülüyorum. kendisi yaptıklarının yeterli olduğunu düşünse anlayacağım buda böyle birisi derim. bu sefer bende zamanında eski sevgilisine cok yapmış artık bana yapacak bir şeyi kalmamış gibi düşünüyorum.
Nasıl bir kompleks arkadaslar tamam elitsiniz sizsiniz sakin relaxx :)Elitizm bakanlığına bir başvur yinede belki bu yıl elitlik şartları değişmiştir
Kültürel şeylerinizin hiç olmadığı o kadar belli ki…Bide kültürel şeylerim hiç yoktur geleneksel şeyleri hiç sevmem
Yoooo dostum beyime asla romantik değil demem. İlk üç sene ay dönümü kutladı adam ben isyan edene kadar. Süpersonik romantik de karısı odun azıcık. Yonta yonta aldım romantizmini çok şükürKudracım, eşin gizli mesaj vermiş "Biz birlikte yeniden doğduk" diye.
Romantik değil diyorsun bi de adama cıks cıks cıks.
Son yıldönümümüzde kokoreççiye gidip yarımşar koko gömmüştük. (Ki önceki sene de aynısını yapmıştık, artık gelenekselleşiyor)
Bi itirazım yok, kokoreçe bayıldığımı çok iyi bilir, lahmacun da olabilirdi.
Eki Görüntüle 2893367
Elitlik buysa ben
cok şükür yokKültürel şeylerinizin hiç olmadığı o kadar belli ki…
Benim beklentimi karşılıyordu diyorsun yani açık açık hediye sürpriz beklentin var bu bana tuhaf geliyor saygı duyuyorum ama yanlış anlama. Tuhaf geliyor çünkü bir ilişki yaşarken o kadar çok beklentisi olur ki insanın. sevgi saygı aşk,birlikte iyi vakit geçirmek,benzer dünya görüşüne sahip olmak gibi daha sayamadığım bir sürü önemli beklenti arasında hediye beklentisi olması ciddi ciddi tuhaf. ki ben de hediye severim isterim ama hediye çetelesi tutmam. flörtken daha çoktu sevgiliyken azaldı falan diye bunlara takılmam. Şunu merak ettim sen acaba eşine eşinin sana aldığı kadar hediye alıyor musun? Ondan beklediklerini sen ona yapıyor musun.sevgiliyken yapıyordu evet sonra nişan düğün arası covid sebebiyle cok zorlu koşturmacalı geçti kapanmalar açılmalar sebebiyle onu düşünmeye vaktimiz bile olmuyordu o dönemlerde de beklemem haksızlık olurdu sevgiliykende yine cok cok yapan birisi değildi ama beklentimi karşılıyordu diyebilirim
Beni alıntılayıp sonra cvp vermekten vazgeçmişsin kırıldım. Elitliğine yakışmadı nys.cok şükür yok
Şaka yapıyorum. Elit ne ya saçma sapan. Elitizm denince aklıma gelen tek şey bahar candanNasıl bir kompleks arkadaslar tamam elitsiniz sizsiniz sakin relaxx :)
ya canım sen fazla komplekse girdin kıyamam tamam sensin öpüyorum seni :)Beni alıntılayıp sonra cvp vermekten vazgeçmişsin kırıldım. Elitliğine yakışmadı nys.
kesinlikle evet. cok daha fazlasını yaptım e tabi bende bıraktım artık ilişkinin erkeği ben gibi oldum :)Benim beklentimi karşılıyordu diyorsun yani açık açık hediye sürpriz beklentin var bu bana tuhaf geliyor saygı duyuyorum ama yanlış anlama. Tuhaf geliyor çünkü bir ilişki yaşarken o kadar çok beklentisi olur ki insanın. sevgi saygı aşk,birlikte iyi vakit geçirmek,benzer dünya görüşüne sahip olmak gibi daha sayamadığım bir sürü önemli beklenti arasında hediye beklentisi olması ciddi ciddi tuhaf. ki ben de hediye severim isterim ama hediye çetelesi tutmam. flörtken daha çoktu sevgiliyken azaldı falan diye bunlara takılmam. Şunu merak ettim sen acaba eşine eşinin sana aldığı kadar hediye alıyor musun? Ondan beklediklerini sen ona yapıyor musun.
Sen onu boşver guzum beni takip etVirsene gözümüz havalı ve elit bir bağyan görsün
Hediye alip devamli surpriz yapiyorsa ama karsi tarafin beklentisi bu degilse o da olmaz ki.Benim beklentimi karşılıyordu diyorsun yani açık açık hediye sürpriz beklentin var bu bana tuhaf geliyor saygı duyuyorum ama yanlış anlama. Tuhaf geliyor çünkü bir ilişki yaşarken o kadar çok beklentisi olur ki insanın. sevgi saygı aşk,birlikte iyi vakit geçirmek,benzer dünya görüşüne sahip olmak gibi daha sayamadığım bir sürü önemli beklenti arasında hediye beklentisi olması ciddi ciddi tuhaf. ki ben de hediye severim isterim ama hediye çetelesi tutmam. flörtken daha çoktu sevgiliyken azaldı falan diye bunlara takılmam. Şunu merak ettim sen acaba eşine eşinin sana aldığı kadar hediye alıyor musun? Ondan beklediklerini sen ona yapıyor musun.
valla nickinizde ne olduğunuzu direkt yazmışsınız çokta şey yapmayınKınamadım 2 oğlum var vallah billah kınamadım
Belki adam da bundan baymistir. Yani kendisi oyle bir adam olmadigi icin siz devamli cok daha fazlasini yapinca darlanmis komple salmistir.kesinlikle evet. cok daha fazlasını yaptım e tabi bende bıraktım artık ilişkinin erkeği ben gibi oldum :)
Yapman güzelmiş ama sevdiğini mutlu etmek erkeğin tekelinde olan bir şey mi sen yapınca neden ilişkinin erkeği oluyorsun ki bence aynen devam.kesinlikle evet. cok daha fazlasını yaptım e tabi bende bıraktım artık ilişkinin erkeği ben gibi oldum :)
ya sürekli mi istiyorum diyorum siz iyi misiniz? henüz 1,5 aydır evliyim bunların hiçbirini yaşamadım diyorum her gün sürpriz bekliyorum demiyorum!Hediye alip devamli surpriz yapiyorsa ama karsi tarafin beklentisi bu degilse o da olmaz ki.
Esim bana yapsa bir sure sonra bende stres faktoru olur, benden de bekliyordur off napicam simdi diye. Bir iki tamam guzel ama surekli surekli bence daha sıkıntı
Simdi mesela mum ışıklı, gül yaprakli, soft muzikli bir masa beni bayar. Ve yapmam. E adamin benden beklentisi buysa ve sık sık yapiyorsa ben en sonunda "elmali turtam şu yemek işini bir salsan da kebapciya mi gitsek" derim.
Ben Antep’te yaşadığım için dün yuvalama yedim mesela. Maalesef kültürel ve geleneksel şeylerden kaçamıyorum. Biraz elitlik öğrenmeye ihtiyacım var. Adres verir misin Bibi?Sen onu boşver guzum beni takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?