Evliliğin ilk ayları

Yapman güzelmiş ama sevdiğini mutlu etmek erkeğin tekelinde olan bir şey mi sen yapınca neden ilişkinin erkeği oluyorsun ki bence aynen devam.
ya burada her gün sürpriz bekliyormuşum gibi algı oluştu şuan inanamıyorum gerçekten evliliğin ilk ayında hiçbir şey görmedim diyorum. her gün bir şey bekliyorum demiyorum.

Canım seni çok iyi anlıyorum ama evlilikten anladığım kadarıyla cicim ayı hikayesi yalan ilk zamanları atlattıktan sonra güzel günler sizi bekliyor diyebilirim sabırlı olun

Ben Antep’te yaşadığım için dün yuvalama yedim mesela. Maalesef kültürel ve geleneksel şeylerden kaçamıyorum. Biraz elitlik öğrenmeye ihtiyacım var. Adres verir misin Bibi?
Tabiki İzmir Karşıyaka
Ben Antep’te yaşadığım için dün yuvalama yedim mesela. Maalesef kültürel ve geleneksel şeylerden kaçamıyorum. Biraz elitlik öğrenmeye ihtiyacım var. Adres verir misin Bibi?
İzmir Karşıyaka buyurun gelin :)

Onu böyle hissettiren kişi siz olmayasınız?
Mirseeeayy gençsiniz ve görünen o ki eşinizi farkında olmadan bu konuda bir miktar manipüle ediyorsunuz kurduğunuz baskı ile. Kendisini yetersiz buluyor çünkü sizi seviyor ve yeterince mutlu edemediğini düşünüyor. :) Bu biraz narsist bir dinamiğe benzemiyor mu? Onun açısından düşünseniz mi biraz da?

Sizin gibi arkadaş ortamı kıyaslamalarına girmemekle birlikte, hediyeleşme-özel günler üzerine yeterince özenli davranmadığı konusunda evliliğimizin ilk seneleri eşime yüklendiğim bir dönem olduğu için söylüyorum; bu düşünceyi tavırlarınızla ona aşılayan sizsiniz ve eşinizin kıymetini bilin ki alttan almayı bilen, kendini sorgulayabilen, sizi seven ve nazınızı hoş karşılayan bir adammış.

hiç bu açıdan düşünmemiştim. Cok teşekkür ederim.

ya burada her gün sürpriz bekliyormuşum gibi algı oluştu şuan inanamıyorum gerçekten evliliğin ilk ayında hiçbir şey görmedim diyorum. her gün bir şey bekliyorum demiyorum.

Normal değil mi o algı?
Evlilik yıldönümünüzde birşey görmemiş gibi yazmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…