Evliliğin ilk ayları

iyide bunun özel olduğunu söyleyen de oydu :) hiçbir şey yapmayan da o tezatlıklardan yakınıyorum ya zaten

Yapmayın dürüst olun çocuğa hiç bu konuda alttan mesaj vermediniz mi?
Evlendiğinizde ilk ayımız vs vs gibi konuşmalarınız olmadı mı?
Bir erkeğin kendi başına evliliğin 1.ayının özelliği olduğuna inanacağını sanmıyorum.
Ben çocuğu sevdim ama siz söyleyince çiçek alıp gelmiş. Biraz daha beklentinizi düşürürseniz mutsuz olmazsınız.

Çok sevdiğim bir laf: "Fazla beklenti, her zaman mutsuzluk yaratır. "

Anlıyorum sizi, bende önümüzdeki ay 2 senelik evli olucam, her erkek farklıdır, tıpkı her kadın gibi.. arkadaşlarınızın eşi de eminim ki böyle değildir. Kimse kimseye her dk sürpriz yapmaz. Ve TV karşısında uyuma konusuna gelirsek, benimde eşim öyleydi ki bazen hala öyle, ama takılıyorum adam 30 sene odasinda tv karsisinda uyumus alışkanlık bu. Ben uykusu hemen gelen biriyim gidip yatıyorum, o da sonra geliyor yanima yatiyor. Arkadaslar, aile, çevre instagram vs. Bunlara çok takılmamak gerekiyor. Her evlilik birbirinden farklı, mutlu ve huzurlu olun, eşinize de evi zindan etmeyin bosverin.

gerçekten söylemedim imada etmedim hiçbir şey söylemedim o gün 1. ayımıza denk gelen başka bir plan vardı o gün kutlayamayacağız 1-2 gün erken bir şeyler yapalım özel bir an dedi hiçbir şey yapmadı :)

Evlilik böyle sandıgınız gibi birşey değil. Ben de siz gibiydim ama gercekten evlilik böyle degil. Zaten bu dedikleriniz maksimum iki sene üc sene sürer . Zamanla göreceksiniz kendinize birşey aldıgınızda dogum günü hediyem olsun diyerek bizzat siz alcaksınız. Ya da o size süpriz yapmak yerine siz birşey begendiğinizde al madem benim hediyem olsun diyecek :) ama ne olursa olsun sevgi saygı oldukca evlilik her türlü güzel

Arkadaşlarınızın yanında ikinizin arasındaki problemleri mi konuşuyorsunuz??? Yanlış anlamadım değil mi? Eşinize o soruyu yönelten çift terapisi yapan psikolog değilde arkadaşınız mı

Ama neticede sizi tanıyor. Birde bunlar arkadaş çevrenizde de konuşuluyor anladığım. Çocuk birşey yapması gerektiğini düşünmüş( gereklilik) önceden yapamayınca gün geçincede bir rahatlık çökmüş üstüne nasıl olsa geçti diye. Oh kurtuldum bile demiş olabilir içinden ben olsam derdim çünkü
Siz ota böceğe değilde size nasıl davrandığına odaklanın çocuk öküze evreilmediği sürece sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…