- 1 Aralık 2021
- 14.818
- 53.862
- 548
- 35
- Konu Sahibi Nane Limon Kabugu
-
Geleneğin var olması dışında bunu devam ettiren zihniyette birilerinin varlığının halen olmasıBöyle iğrenç bir gelenek var ancak kadınlar buna izin vermemeli. Bir erkek de böyle bir şeye izin vermemeli tabi, inşallah sonu gelir
le
Kaynanada sanki kadın değil,sanki kendisine yapılmamış gibi o iğrençlikler,gururla göğüs kabartarak yapıyorlar. Akıl var mantık var hiç öyle işten hayır gelir mi? Nasıl başlarsa öyle gider denilmiyor mu? Büyük konuşup yanlış şeyler yazmak istemiyorum ama insanın zoruna gidiyor ya. Sırf bu tarz konularda kendime hakim olamayıp bir şeyler yazarım diye ne bdv okuyorum ne de cinsellik. Şey... Başıma gelir diye korkuyorum daZaten hep kadınlar ezilmeli itaat etmeli
Kv de ilk defa duyuyorum daha neler duyacağımAha bak bilmişim. Bir de bunun kaynana versiyonu var. Kaynana da geline vuruyormuş güya gelin kaynanaya karşı gelemezmiş,onun lafı sözü emirmiş bilmem ne.
Bu duyduklarımız,bir de duymadıklarımız var.Kv de ilk defa duyuyorum daha neler duyacağım
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın...Kaynanada sanki kadın değil,sanki kendisine yapılmamış gibi o iğrençlikler,gururla göğüs kabartarak yapıyorlar. Akıl var mantık var hiç öyle işten hayır gelir mi? Nasıl başlarsa öyle gider denilmiyor mu? Büyük konuşup yanlış şeyler yazmak istemiyorum ama insanın zoruna gidiyor ya. Sırf bu tarz konularda kendime hakim olamayıp bir şeyler yazarım diye ne bdv okuyorum ne de cinsellik. Şey... Başıma gelir diye korkuyorum da
Annesi şu halini bilse daha çok üzülür. Madem başka sorunlar da var yormasın kendini, zararın neresinden dönülse kârdır. Erkek tarafı da efsane gelenekleriyle başbaşa kalsın. Aynı evde nereye kadar küs duracak. Kızın içi almaz adam bir süre sonra huysuzlanıp sert ters davranmaya başlar. Daha kötü olur. İki gün sonra "sen de amma uzattın haaaa" diye bağırmaya başlarsa hiç şaşırmam.Evet boşanma durumu şu an annesini üzer diye ertelemiş bi kaç farklı sorunları da vardı kıskançlık la ilgili buda üstüne tuz biber oldu
Nöbet usulü çalışıyor akşam evde kalmıyor gündüz de yengemle ilgileniyor huysuz bir tavrı yokmuş eşinin sanki evlenip boşanmak istiyormuş gibi adamın tavrıAnnesi şu halini bilse daha çok üzülür. Madem başka sorunlar da var yormasın kendini, zararın neresinden dönülse kârdır. Erkek tarafı da efsane gelenekleriyle başbaşa kalsın. Aynı evde nereye kadar küs duracak. Kızın içi almaz adam bir süre sonra huysuzlanıp sert ters davranmaya başlar. Daha kötü olur. İki gün sonra "sen de amma uzattın haaaa" diye bağırmaya başlarsa hiç şaşırmam.
Annesi şu halini bilse daha çok üzülür. Madem başka sorunlar da var yormasın kendini, zararın neresinden dönülse kârdır. Erkek tarafı da efsane gelenekleriyle başbaşa kalsın. Aynı evde nereye kadar küs duracak. Kızın içi almaz adam bir süre sonra huysuzlanıp sert ters davranmaya başlar. Daha kötü olur. İki gün sonra "sen de amma uzattın haaaa" diye bağırmaya başlarsa hiç şaşırmam.
Nöbet usulü çalışıyor akşam evde kalmıyor gündüz de yengemle ilgileniyor huysuz bir tavrı yokmuş eşinin sanki evlenip boşanmak istiyormuş gibi adamın tavrı
Yazdım mı bilmiyorum ama ilk günden annesini de arayıp kavgayı anlatmış bizim geleneğimiz bu demiş kadındaOlabilir çünkü duvağı çıkarır çıkarmaz bu amaç uğruna iş başı yapmış
Ben durumu açıklamak için yardım istedi diye düşünmüştüm. Allahım evlerden ırak.Yazdım mı bilmiyorum ama ilk günden annesini de arayıp kavgayı anlatmış bizim geleneğimiz bu demiş kadında
Başlığa ithafen cevaplıyorumKızlar kuzenim yeni evlendi düğün sonrası eşi yüzünü açınca tokat atmış bir kere ve bunun geleneklerinde olduğunu söylemiş böyle bir şey duydunuz mu ?.....( tatile gitmeyi düşünüyor eşiyle herşey yolundaymış )...bu saatten sonra dertlerini dinlemek istemiyorum dedim ben de ....
Başlıkta yazmıştım merak edenler olur diye devam ediyor evliliğiBu konudaki kıza ne oldu? Konu sahibi ne yaptı?
Burada yazmıştı birisi bizim kadınlarımız koca delisi ne yapsa da devam eder diye evliliği devam ediyor şu ara dert dinleyecek modda da değilim konuşmadım kendisiyleBu konu benim sinirimi bozuyor resmen
Umarım konudaki kadın bir şeyler yapmış susup oturmamıştır.
Burada yazmıştı birisi bizim kadınlarımız koca delisi ne yapsa da devam eder diye evliliği devam ediyor şu ara dert dinleyecek modda da değilim konuşmadım kendisiyle
O zaman yapacak bir şey yokBurada yazmıştı birisi bizim kadınlarımız koca delisi ne yapsa da devam eder diye evliliği devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?