Kizlar kim ne derse desin evlilik zooooooor lami cimi yok. Biz yillarca flort ettik, cok asiktik. Evlendik, kac yili deviriyoruz, hala asik miyiz evet. Masallah tabi. Ama bazen oyle bir noktaya geliyorsun ki avaz avaz bagirmak istiyorsun IMDAAAAAAT diye. Icinde inis cikis olmayan evlilik yoktur, var diyene inanmam. Var olduguinu soyleyen de yalan soyler diye dusunuyorum.
Ben de yurtdisina gelin geldim gelip evlendim. Ilk etapta cok buyuk bir ozlemm oluyor ailene, cevrene karsi. Ben yuksek lisans mezunuyum, cok iyi dilim var. Ablali bir ailenin en simarigi olarak yetistim, el bebek gul bebek. Buraya bir geliyorsun tissss yalnizsin, tek basina ne evde bir ses, bir kosturma esin ve sen... Bu cok zor elbette. Sevdigin adam bazen o kadar ters oluyor, o kadar incitiyor ki seni kapana sikismis hissediyorsun. Cunku kadiniz ve dunyaya bakisimiz onlar kadar sonuca odakli degil. Hayatin detaylarina takiliyoruz. Benim esimden coklukla duydugum soz; Kendine dert ariyorsun hayatim:).
Yani benim icimde firtinalar kopuyor, ailemi ozluyorum, isyerinde yoruluyorum, bazen canim hicbir sekilde yemek-temizlik yapmak istemiyor. Ama esim bunu cok anlamsiz buluyor, neden durup duruken sorun cikariyorsun diyor:). Yahu ruhsal olarak gelgitlerim oluyor, her ay belirli donemde bu ruh hali cepecevre sariyor be askim diyorum bir kulagindan giriyor otekinden cikiyor:).
Allah razi olsun, bana yardimci oluyor, bazen mutfagi yemekten sonra kaldiriyor. VEEEEE akabindeki ilk tartismamizda: Hem iste yoruluyirum, hem de gelip ev isi yapiyorum! diyor guler misin aglar misin.
Ama bu kadar inis cikisa ragmen, sevdigin adamla omur gecirmek herseye degiyor. Bekar olan arkadaslar korkmayin evlilikten yani. Dusunsenize abinizle, ablanizla birbirinizi bogacak dereceye geldiginiz gunler olmuyor mu, bir de ustelik ayni ana-babadan dogmus, ayni ortami soluyarak buyumussunuz.
Yani teraziye koyunca eksiler asagida surunuyor, artilar tavan yapiyorsa o evlilik yasanir, hem de cok guzel yasanir! Tecrubeyle sabittir.
Aman bir yazdim pir yazdim ben de :dance: