Eşimin ego yüklü,kaba olduğunu düşünüyorum.tartismalar çok büyüyor burnundan kıl aldirmiyor.nisanli iken ipuçları vardı ama üzerinde durmadımYaşlarınız kaç? Kaç yıllık evlisiniz? Tartışmalarınızın sebebi ne?
Üzeri kapalı tavsiye verinAnlatmaaaam nazar değer mazallah
Evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız üç maymunu oynamayı becerebilmelisiniz. Herşeyi görüp anlarsanız o iş yaş. Biraz tabiri caizse salağa yatabilmek lazım.Birbirine yaşça yakın iki evlat,altına girdiğim büyük sorumluluklar ,patlamalar tartışmalar vs.....var
Saygıyı yitirdiğimizi düşünüyorum.
Toparkayabilmek için tavsiyeler almak istedim arkadaslardan
Belki haklisinizdir.politikayi oldum olası hiç becerememEvliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız üç maymunu oynamayı becerebilmelisiniz. Herşeyi görüp anlarsanız o iş yaş. Biraz tabiri caizse salağa yatabilmek lazım.
Teşekkürlerbir süre birbirinizden uzaklaşmayı deneyebilirsiniz. saygıyı kaybettiğinizi düşünüyorsanız birbirinize tahammülünüz kalmamıştır. ben olsam bu durumda özlemek isterdim
Bir tavsiyeniz var mı .nasıl devam ettiriyorsunuzMutluyuz çok şükür.
Çok seviyorum merkez!
Beceremeyince sonu mutsuzluk oluyor. Farkındalığı yüksek insanlar malesefki bir yerde uzun süre barınamıyor. Çünkü insanın olduğu yerde sorun var. Her sorun bizde etki yarattığında geçim zorlaşıyor. Biraz görmemek duymamak ama sınırıda çizmek lazım. Strateji oyunu aslındaBelki haklisinizdir.politikayi oldum olası hiç beceremem
Gerçekten tebrik ediyorum maşallahBiz genelde eşimle birbirimizi anlayan insanlarız ama ara ara büyük krizlerimiz oluyordu ve bu bizi çok yıpratıyordu. Taaa ki son krize kadar. O kriz anında birbirimizi o kadar iyi anlayıp dinledik ki, ve bunun adımı eşimden geldi. O gün bugündür (maşallah) anlaşmazlığa düştüğümüz konuları çok güzel çözümleyebiliyoruz. Daha bir aşık olduk, çok mutluyuz.
biz de 4 yıllık evliyiz. başta çok zorlandık ev düzeni ve iki insanın aynı evde yaşaması konusunda çünkü sevgililik gibi değil ve covid atlattık bir sürü şey geçti şimdi de bir saçmalık atlatıyoruz önemli olan bir tarafın çekimser kalması ama bu kendinizi ezdirmek anlamına gelmemeli. gerektiğinde tırnaklarınızı çıkaracaksınız ama bu karşı taraf kavga halindeyken olmayacak. zamanla bir şeyler rayına oturuyor, dediğim gibi bir konuşma yapıp kısa bir süre belki birkaç gün ayrı kalmayı deneyebilirsiniz. radikal kararlar aldığınızı görmek belki onu kendine getirir.37 _34
4 yillik
Eşimin ego yüklü,kaba olduğunu düşünüyorum.tartismalar çok büyüyor burnundan kıl aldirmiyor.nisanli iken ipuçları vardı ama üzerinde durmadım
Sorununuz ne tam bilmiyorum eşiniz nasıl biri bilmiyorum. Yani benim öyle aman aman bir tavsiyem püf noktam yok. Seviyoruz birbirimizi, her konuda o beni ben onu düşünürüm. Başka da klişeler dışında pek bir şey aklıma gelmiyorÜzeri kapalı tavsiye verin
Severek,çok severek…Bir tavsiyeniz var mı .nasıl devam ettiriyorsunuz
Maşallah Allah ziyadeleştirsinSeverek,çok severek…
O da sever sağ olsun inşallah.
Doğru adamla evliyiz :)Hanımlar ben özellikle mutlu evlilik devam ettiren arkadaşların bunu nasıl yaptıklarını merak ediyorum, önerileri nedir?
Amin inşallah.Maşallah Allah ziyadeleştirsin
Amin inşallah.
Allahım hepimizin yuvasına huzur versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?