- 16 Eylül 2021
- 810
- 2.000
- 63
- Konu Sahibi catloverdtmom
-
HelaaaalYeri gelir yorgun argin yemek yapar, ben uyumusum sabah uyandigimda gece temizlik yapmis olur.
Beraber yapariz cogu seyi.
Hanımcı adam bulmak ilk adım olabilir
Mesela bunun bir kısmına katılıyorum. Ama bir kısmı da çok öznel. Yani o çifte göre değişir.Kavgada bile ölçülü olmak
Küfür hakaret ve bağırmak gibi davranışlarda bulunmamak
Yatak ayirmamak
Kavgayı uzatmadan eğer o an konuşuluyor ise halletmek yoksa daha normal bir zamanda konuşmak
Eve gecenin 3 u gelmek gibi bekarliktan kalma işleri birakmak
Kapının dışındaki herkesin dışarıda olduğunu idrak etmek
Karşı cins ile anormal düzeyde samimi arkadaşlık kurmamak
Sevişmeyi bırakmamak
Ortak mizah anlayışı
Ortak inanç ve değerler
Ayrı ve Ortak sosyal hayata saygı
Sohbet edebilmek
henüz evli değiliz ama o günler çabuk gelsin diye çok çalışıyoruz ve çabalıyoruz. bu zamana kadar öğrendiğim bi şey varsa hiçbir şeyi uzatmamak ve abartmamak, olaylara 2 yönlü hatta olabiliyorsa 5 yönlü bakmak. dik burun olmamak, sabit fikirli kalmamak. senin düşündüğünü karşındaki düşünemeyebiliyor veya tam tersi. karşındaki sevdiğin insan ve onu sen seçtin. en zor anlarda bile sevdiğini unutmadan tartışabilmek, çözüm aramak. biz bu şekilde yönetiyoruz tartışmalarımızı, maksimum 1 saat sürer ve sonu da mutlu biter. hayatta daha öğreneceğimiz çok şey varHanımlar ben özellikle mutlu evlilik devam ettiren arkadaşların bunu nasıl yaptıklarını merak ediyorum, önerileri nedir?
Bu karşılıklı bir durum olduğun için kisitlama gibi algılanmiyor bizim tarafımızdan. Rakı masasına ben de eşim de ayrı ayrı gidiyoruz. Ama kaleici clup a gitmesini istemiyorum. O da istemez. Birlikte gidiyoruz. Anlatabildim umarım.Mesela bunun bir kısmına katılıyorum. Ama bir kısmı da çok öznel. Yani o çifte göre değişir.
Biz mesela 10 senedir evliyi 13 senedir beraberiz.
Gayet bekar gibi takıldığımız geceler de oluyor. O güven oldukça sorun yok bana göre.
Çift takıldığımız arkadaşlarımız da var ama arkadaşlarla tek de takılırız. Mesela ayda bir ben beş kadın arkadaşımla baya gece yarısına kadar takılıyorum. Eşimde genelde benim kadar sık olmasa da erkek arkadaşlarıyla rakıya gider çok geç döner.
Yine aynı şekilde karşı cins olarak bakmadığımız için karma cinsiyette arkadaşlıklarımız var.
Ama sorun hiç olmadı.
Tamamen çiftlerle alakalı. Ben mesela kısıtlandığım ilişkileri yürüyemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?