- 17 Nisan 2020
- 384
- 210
- 18
- Konu Sahibi Paradise lost
-
Temizlikçi getiriyorum ama sorun öyle de çözülmüyor yardımcı olmayınca benim sinirlerim geriliyor bir şeye hevesim kalmıyor ayrılmak ta istemiyor bir düzeliyor bir tuhaflaşıyor evi de pis bırakamıyorum içimden gelmiyor tek istediğim onun sorumluluk bilip kendi kendine yapması ben zorluyorum hep sona zorluyorum diye kavga çıkıyorYapmayın evi b.k götürsün. Çok rahatsız oluyorsa iş bölümü yapın veya paraya kıyın haftalık temizlikçi çağırın. Parası gidince aklı başına gelir belki
Haddini aşma hakaret edemezsin diyorum sen de yap o zaman diyor ben yapmıyorum madem sen niye yapmıyorsun diyorum saçma sapan işler çıkarıp yok şu işim var yok önemli bir şey bakıyorum diyorPissin diyen bir adam ne bileyim pekbir söze gerek yok gibi ama siz bilirsiniz
Bu yüzden boşanmak istedim arkamdan konuşan eşle hayat geçirmek istemedim ama düzelecem dedi ve ben de güven artık hiç yok dışarıdan geldiğinde sinirli ise kesin bir şeye doldu diyorum ama bana benim aklım fikrim var kimseden dolmam ben diyor ama insan durduk yere bir şey hissetmez düşündüklerin yanlış diyor. Mesela o gün bir şeye kızmışssam sen bana böyle ters konuştuğun için diyor ama aynı olay belki önceki gün olmuş bu tepkiyi vermemiştin şimdi dışarıdan gelip evde bir lafıma büyük kavga çıkarıyorsun diyorum her şey senden kaynaklı sen değiş diyor banaBu sorunlar zamanla aşılır yıl aldıkça aşılır sanki. Fakat arkanızdan konuşması, hakaretvari konuşması aşılmaz.Güven evin pisliğin den daha önemli. Onu kaybetmişsiniz. Çok zor.
Ev işleri dışında bir kaç kez arkamdan ailesine beni kötülediğini duydum
Eşim evde sürekli şurası pis burası niye böyle diye sorun yaratı
Tek yaptığı 10 günde bir ev süpürmek tüm gün evde olsa bile yemek yapmaz
Beyaz tenim okurken kırmızıya dönmeye başladı.Ya sabır diyorum.sen tüm gün ne yapıyorsun ki çok çalışma kim sana çalış diyor. Ama maddi durumumuz çok iyi değil çalışmasam her şey sorun oluyor.
Evet değil ben de çözmek istiyorum nasıl olur yoksa zamanla daha da sinirlerim yıpranacakYardımcı aldınız mı? Boşanacak kadar ciddi değil bence konu.
Aslında yaptık ama o çok ufak işleri alıyor haftada 10 günde bir yapılacak işleri, her gün yapılan işleri mesela yemek bulaşık benim almamı yoksa hiç yapmayacağını söylüyorSize merhamet duymuyor. Çok yorulmuşsun yardım edeyim demiyorsa sonradan zorlamayla öğrenmesi zor. İş bölümü yapın, liste halinde asın buzdolabın üstüne, görebileceği yerde olsun.
Sen kendi kirlettiği yerleri temizle önce diyor ben pis bırakmıyorum diyor suçu kendinde hiç görmüyorSizde onu suclayin şurayı kirlettin burasını ne yaptın diye bazı erkekler yasattigini yaşamadan akillanmiyor.
Malesef kötüleyip kendini hep haklı çıkarma derdinde aynısını benim ailemin önünde de yapr büyük bir tartışma yaşamışssak beni kötüler tek derdi suçlu kimse onu görmesindirHaftada bir temizlikçi al. Parasını da ondan al. Yemek mi yok dışardan söyle. Para vermem diyorsa yarisini ondan al ortak odeyin. Dişe diş kana kanherşeyin bir bedeli var.
Enerjin yetmiyorsa enerji takviyeleri al faydasi oluyor. Turkiyedeki bütün kadınlar böyle . Erkekler yapmıyor malesef. Tek sorun ailesine vs kötülemesi. Onu yapması sorun.
Sürekli gitmekle de olmaz aynı sorunlar olursa dönmemek üzere gideceğim zaten ben ya bu deveyi gütnek ya da bu diyardan gitmek istiyorum sürekli gidip gelmekle ilişki laçkalaşırBi daha git evden, tam düzelememiş çünkü.
Evde kalabalik yapan daginik gosteren ne varsa evden cikar ya kolile ya birilerine ver. Ne kadar az esya ne kadar az kiyafet o kadar az sorun.Malesef kötüleyip kendini hep haklı çıkarma derdinde aynısını benim ailemin önünde de yapr büyük bir tartışma yaşamışssak beni kötüler tek derdi suçlu kimse onu görmesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?