Evliliğindeki bu sorunları çözebileniniz var mı?

Malesef Arkamda ailem olmadığı için de böyle davranıyor sürekli damat ne derse ona haklısın diyorlar ne yapsam da aileme hissettiklerimi olanları anlatamıyorum onlara göre kocayı idare etmem gerekli hakaretleri sorun olarak görmüyorlar o yüzden eşim de bu konuda ben ne kadar sınır koysam da rahat "ailen bile bak ne diyor beni savunuyorlar seni değil " diyor

Sakin cocuk yapmayin,adam sizi manuple ediyor ,hem calis hem trim trim ev temizle ,olmuyir oyle pislikse ikimizin sende laf yapacagina temuzle diyinbaktiniz cok konusuyor cidden bosanin

Ben de ayni durumdayim malesef.Eşim neredeyse hiç temizliğe yardim etmiyor ve ben yardim et dediğim zaman da genelde kavga ediyoruz.İkimiz de çalişiyoruz ama o şu an idari izinli bir de.Ona rağmen bir iki defa yapti sadece o kadar.Artik cok sinir oluyorum,pis durunca da içim rahat etmiyor işte

İkinizde calışıyormussunuz ama maddi durumunuz kötü. Borc mu ödüyorsunuz ? İki kisi calisiyorsa eve en az 5bin giriyordur. Tutumlu olsanız bunun 2bini eve 2bini kisisel harcamalara gitse kalan bin liraya acımayın ve yardimci tutun belki akli basina gelir. Tek maasla gecinemeyecek durumdayız anlamında mı dediniz ?

Ben temizlikçi kadın alınca sorunun çözüleceğini sanmıyorum. Eşinizin ortak yaşama becerisi yok. Çocuğunuz oldu diyelim onun da zor taraflarını size yıkacak. Ve arkanızdan konuşmasına diyecek birşey bulamıyorum. Ayrıca evlenebiliyorsanız aynı şekilde boşanabilirsiniz. Aileniz bir gün iki gün tavır yapar sonra düzelir. Çalışıyorsunuz çocuğunuz yok kimsenin size sahip çıkmasına gerek yok.

Kuzenimin eşi böyle, ama o hem kendisi yapar, hem söylenir eşine.
Düzelmez sanmıyorum.
Anlaşmak isteyip de sizin temizliğinizi beğenmiyorsa ya yardımcı tutsun, ya kendisini yapsın.
Sorun çözülmüş olur, sizde rahat edersiniz o da.
Bu arada pis dediği seyleriniz ne acaba, onu da merak ettim.

Çok ufak şeyler mesela işten yorgun gelip erken yattığım bir gün akşam bulaşıkları ı ertesi güne bırakmam gibi

Aynen öyle temizlikçi 2 3 haftada bir geliyor ama her gün olan işler var ve daha önemlisi arkamdan konuştuğu için tekrar güvenemiyorum hep bir şüphe

Reçeteyi yazıyorum haftada 2,3 gün yardımcı kadın. Bizimki hem alışveriş hem yemek hem de temizlik yapıyordu. Kavga çıkmaz o şekilde ve boşanmaktan daha kolay
Çok sık getirince de çoğu temizlikçi kadın ilk günkü gibi iş yapmıyor uyarıyorum ama sürekli gelince bir rahat davranıyor iyi yapmıyor temizliği

Kirada oturuyoruz evet borç ta var. Tek maaşla her şeyden çok kısıyor pek bir şey alamıyoruz

Temizlikçi hergun cagrilmaz ana temizlik icin cagirdiniz diyelim aksam yenen yemek ve bulasiklari olacak
Oyuzden esinizin anlayisli olmasi lazim
Bende yorgunum bukadar yapabiliyorum vs deyin
Anlamazsa keyfi bilir dinlemeyin kulaginiza kulaklik takin

o kadar doğru bi tespitki bravo gerçekten Böleleri malesef düzelmez biraz kendi eşime benzettim

Rahatsız olan kendisi yapar.. Venm eşimde çok tertipli düzenli titizdir ama bana asla pis dağınık demez çünkü bilir elimden geleni yapıyorum ama iki küçük çocuğum var ne kadar düzenli olabilirim.. Eşim yemek konusunda çok hassastır ben ona çok güzel istediği her yemeği yaparım o da sağolsun temizlik ve çocuk konusunda üstümdeki yükü hafifletir... Ve ne olursa olsun eşler başlarının yanında birbirinin dedikodusunu yapmamalıdır bu saygı ve sevgiyi bitirir.. Yedi yıllık evliyim daha bir gün ne anneme ne de kayınvalideme eşim hakkında kötü bişey dememişmdir..

Kesinlikle katılıyorum canm. Benm eşim çok titiz düzenli temizdir ama bana asla laf söylemez rahatsız olduğu bişey varsa kendi yapar.. Çamaşırları ben direkt sepete alır sonra düreri mesela o hemen ipten alırken dürüp sepete koyar sonra gider dolaba yerleştirir falan... Ama düzenli biri olmasa bunu yapmak yerine beni eleştirmeyi seçerdi

sen boşan demeyin demişsin ama bence düşünmelisin, en azından çocuk yapma dikkat et, şimdi böyleyse çocuk olunca delirtir bu adam seni

Cok az bir kendimi gordum. Ben hem yapip hem söyleniyorum. Aslında kendime kızıyorum söylendiğim için ama çok hassaslaştım bu dönemde, hiçbirşeye tahammül edemiyorum. Gelelim çözümlere. Süpürge robotu. Biraz pahalı ama kesinlikle değecek birşey. Evden çıkarken veya başka işi yaparken yerdekileri toplayıp çalıştırıyorum, ev tertemiz. En az haftada bir yardımcı. Ruh sağlığı paradan daha önemli. Pazarları küçük takviyelerle 3-4 gün yetecek yemek, 2 gün geçiştirme yemeği, 1 gün de dişarıdan yemek. 1 gün bile yemek yapmamak insanın ruhunu dinlendiriyor. Yemekleri sen yapıyorsan, bulaşıkları eşinin kaldırmasına ikna etmen lazım. Hatta ben hafta içi eziyet olmasın diye kimseye, geri dönüşüme yollayabilecek tek kullanımlık kağıt tabak kullanıyorum genelde. Çamaşır kurutması var bir de. Çamaşırlar kuruduğu anda sıcakken katlayınca ütü de gerekmiyor. 1 yıldır ütü yapmıyoruz sanırım. Bizim çözümler böyle. Tabi bu hikayede kötü karakter benim. Eşim çabalıyor ama ben arıza çıkarıyorum. Dediğim gibi kendimle gurur duymuyorum. İki çocukla da törpülendi biraz ama bazen cidden sinir bozucu oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…