- 19 Ekim 2022
- 2.285
- 6.229
- 88
- 30
- Konu Sahibi lastworldd
-
Eşim yaşadığımız yere sonradan taşındı, burada arkadaş çevresi yok o yüzden haftaiçi işden sonra evde vakit geçirir, haftasonu birlikte dışarı çıkarız. Arkadaş çevresi edinip kendi başınada vakit geçirebilirsin dedim baştan. Bende arkadaşlarımla dışarıda buluşurum, eşim karışmaz, en doğal hakkın değişikliğe arkadaşlarınla muhabbet etmeye ihtiyacın olabilir der herzaman. Bence oturup konuşun ve ihtiyaçlarınızdan bahsedin. Benim bir arkadaşımda evlendikten sonra eşiyle ayrı vakit geçirmeyi kendine hakaret sayıyordu.Merhaba hanımlar evliliğinizde eşlerinizle ayrı vakit geçirebiliyor musunuz? Ben ve eşim işten sonra hemen hemen tüm vakti birlikte geçiriyoruz. Henüz 10 aydır evliyiz ama sürekli dipdibe olmak beni sıkıyor. Bazen nefes almak için farklı şehirde yaşayan ailemin yanına gidiyorum ama oda bayağı tartışmanın sonunda oluyor. Eşime sürekli arkadaşlarınla ayrı takılabilirsin, benden ayrı olarakta zaman geçirebilirsin diyorum (bunu da kabul etmiyor) ama ondan aynı şeyi göremiyorum ve bu ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum. Sizce bir süre sonra sıkılır mı. Yoksa hep mi böyle gider?
Bizim bireysel alanımız var hatta kız arkadaşlarımla buluştuğum bir akşam eşimin de tesadüfi(!) olarak o kafeye geldiğini görünce kalkıp başka yere gittik. Onlar çocuklarını bırakıp gelmişler ben koca adamı peşime takmışım gibi olmuştuMerhaba hanımlar evliliğinizde eşlerinizle ayrı vakit geçirebiliyor musunuz? Ben ve eşim işten sonra hemen hemen tüm vakti birlikte geçiriyoruz. Henüz 10 aydır evliyiz ama sürekli dipdibe olmak beni sıkıyor. Bazen nefes almak için farklı şehirde yaşayan ailemin yanına gidiyorum ama oda bayağı tartışmanın sonunda oluyor. Eşime sürekli arkadaşlarınla ayrı takılabilirsin, benden ayrı olarakta zaman geçirebilirsin diyorum (bunu da kabul etmiyor) ama ondan aynı şeyi göremiyorum ve bu ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum. Sizce bir süre sonra sıkılır mı. Yoksa hep mi böyle gider?
Ondan izin almayın kendi başınıza yapabileceğiniz aktiviteler bulun, maddi imkan elveriyorsa spora yazılmak bir kursa katılmak vs gibi ya da hiçbir şey yapmıyorsanız bile hazırlanın hazırlandıktan sonra ben çıkıyorum deyin çıkın maksat hava almak değil mi yürüyüş yaparsınız istiyorsanız mağaza gezersiniz, bir cafede oturup çay kahve içersiniz, çiftlerin kendine özel zamanları olmalı.Şuan en büyük sıkıntım bulunduğum şehirde arkadaşım yok. Öyle olunca tek başıma bir şeyler yapmamı istemiyor
Peki yalniz kalmazsaniz nasil arkadas edinmenizi düsünüyor? Birlikte arkadasmi sececeksiniz? Disari cikip ayri takilmalisiniz ki , bir kiz arkadas bulabilesiniz. Kurslara yazilin, spora gidin, kitap kulüpleri felan derken cevre edinirsiniz. Ama insan arkadasi olsada bi yalniz kalmakta istiyor. Ben öyleyim mesela. Bi müddet sonra yoruyo beni insanlarla dip dibe olmak.Şuan en büyük sıkıntım bulunduğum şehirde arkadaşım yok. Öyle olunca tek başıma bir şeyler yapmamı istemiyor
Al benden de o kadar benim de arkadaş çevrem çok ama bazen gerçekten insanı bunaltıyorlar. Bazen cafeye gidip pasta kahve yapıyorum durum paylaşıyorum e bizi neden davet etmedin diyorlar. Çoğu zaman arkadaşlarımın telefonlarına bu yüzden cevap vermiyorumPeki yalniz kalmazsaniz nasil arkadas edinmenizi düsünüyor? Birlikte arkadasmi sececeksiniz? Disari cikip ayri takilmalisiniz ki , bir kiz arkadas bulabilesiniz. Kurslara yazilin, spora gidin, kitap kulüpleri felan derken cevre edinirsiniz. Ama insan arkadasi olsada bi yalniz kalmakta istiyor. Ben öyleyim mesela. Bi müddet sonra yoruyo beni insanlarla dip dibe olmak.
Insanlar ne yazikki yalniz kalmaktan asiri korkuyorlar, ve nasil ne yapacaklarinini kendileriyle bilmiyorlar. Bi onun tadina varsalar kendileriyle basbasa kalmanin, keyfine göre hareket etmenin. Kendi ic sesini dinleyip keyif aldigin seylerle vakit gecirmeninAl benden de o kadar benim de arkadaş çevrem çok ama bazen gerçekten insanı bunaltıyorlar. Bazen cafeye gidip pasta kahve yapıyorum durum paylaşıyorum e bizi neden davet etmedin diyorlar. Çoğu zaman arkadaşlarımın telefonlarına bu yüzden cevap vermiyorum
Yalnızlıktan korkmak ne bileyim saçmalık. Yani yalnızlık kadar güzel bir şey olduğunu sanmıyorum. Sadece kendinle baş basın oh misssInsanlar ne yazikki yalniz kalmaktan asiri korkuyorlar, ve nasil ne yapacaklarinini kendileriyle bilmiyorlar. Bi onun tadina varsalar kendileriyle basbasa kalmanin, keyfine göre hareket etmenin. Kendi ic sesini dinleyip keyif aldigin seylerle vakit gecirmenin
100 kez izlediğiniz o dizi yaprak dökümü mü çok merak ettim :)Farklı planlar yapilabilir bence. Ben ilk evlendigimiz zamanda Ankara'ya taşınmıştım hiç arkadaşım yoktu eşim de yalniz biraksa uzulecegimi düşünüyordu. Sonra ona o evden çıktığında 100 kez izlediğim bi dizinin aynı bölümünü açıp dışardan yemek söyleyip iki mum yakıp duş alınca çok iyi hissettigimi söyledim. Bir iki planında da bunalri yaptığımi ve çok keyif aldığımı farketti sonra beni dert etmeyi bıraktı.
Geldiğimiz ülkeye o benden önce geldi is yerinde arkadaşlari var şimdi yine ayni şekilde takılırsin bende bunlari yaparım vs diyorum. Çünkü Cok haklısınız insanın arkadaşız eşsiz zamana ihtiyacı oluyor. Açık konuşmak en güzeli
100 kez izlediğiniz o dizi yaprak dökümü mü çok merak ettim :)
Bireysel sosyalleşme olmadan hiçbir ilişki yürümez, sadece evlilik değil.Merhaba hanımlar evliliğinizde eşlerinizle ayrı vakit geçirebiliyor musunuz? Ben ve eşim işten sonra hemen hemen tüm vakti birlikte geçiriyoruz. Henüz 10 aydır evliyiz ama sürekli dipdibe olmak beni sıkıyor. Bazen nefes almak için farklı şehirde yaşayan ailemin yanına gidiyorum ama oda bayağı tartışmanın sonunda oluyor. Eşime sürekli arkadaşlarınla ayrı takılabilirsin, benden ayrı olarakta zaman geçirebilirsin diyorum (bunu da kabul etmiyor) ama ondan aynı şeyi göremiyorum ve bu ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum. Sizce bir süre sonra sıkılır mı. Yoksa hep mi böyle gider?
100 kez izlediğim bi dizinin aynı bölümünü açıp dışardan yemek söyleyip iki mum yakıp duş alınca çok iyi hissettigimi söyledim
100 kez izlediğiniz o dizi yaprak dökümü mü çok merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?