Evliliğinizde bireysel alanınız var mı?

Bu konu benim kanayan yaram.. 6 yıldır evliyiz, iki çocuğumuz var ayrı zaman geçirmek hayal, başka odada otursam eşim seslenir “Yezdaaa gelmiyor musun” diye.. Ayda bir arkadaşlarla bir yerde otururuz on defa arar. Yılmıyor, pes etmiyor.

Evlilikte bireyselligi abartmis birisi olarak yorum yapacagim :)
Bence bireysel davranabilmek icin once birey olmayi basarmak gerekiyor, esiniz birey olmayi tam anlamiyla basaramamis gorunuyor.
Bence bunu sebepleriyle guzelce anlatin esinize, her an her aksam birlikte her seyi birlikte yapmaniz bence hic saglikli degil.
Esiniz umarim sizi anlar yoksa isiniz cok zor

Merak ettigim icin sormak istedim, bu durumda siz ne yapiyorsunuz peki?
Size saygisizlik yapilmis gibi hissetmiyor musunuz?

Buradayim buradayim, selamlar :))

Sanırım beş yıl sonraki bizde böyle olacaz dkkdkd

Merak ettigim icin sormak istedim, bu durumda siz ne yapiyorsunuz peki?
Size saygisizlik yapilmis gibi hissetmiyor musunuz?
Kavga ediyorum :) Hep bir bahanesi var aramalarda “kızlar yemeklerini yedi merak etme diye aradım, bize şunu al, nasıl döneceksin, seni alayım mı” gibi gibi.

Evlenene kadar herkes yalnızlıktan kırılıyordu işte.o sayılmıyor mu. Sanki evli doğuyoruz.

Yapışıyor mapışıyor.ilgisiz olmasından iyidir bence.adam seviyor ki ilgileniyor.hayatını feda etmiş.
Kimse kimse için hayatını feda etmemiş ki , tek kalınca tetikleniyor büyük ihtimal onyuzden sürekli yanında bir insan istiyo

Yapışıyor mapışıyor.ilgisiz olmasından iyidir bence.adam seviyor ki ilgileniyor.hayatını feda etmiş.
Senin için iki seçenek mi var? Ortası, normali yok mu bu işin, hiç görmedin mi böyle bir adam profili? Yapışmadan da sevebilir. Böyle ancak bıktırır kendisinden. İki taraf da arkadaşlarla sosyalleşmeli, istediğinde kafa dinlemeli, birbirine anlatacak şeyler biriktirmeli, dışarıdayken özlemeli. Diğer türlü benim için evlilik çekilmez hale gelir.

Eşim arkadaşlarıyla takılır ve sever de. Ben de öyleydim ama bebeğim olduğu için, şu sıra evde olduğum pek arkadaş aktivitem kalmadı ama çalışırken çok çıkardım ben de. Kesinlikle eşlerin ayrı alanları olmalı. Yoksa sağlıksız geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…