- 19 Ağustos 2019
- 1.474
- 2.517
- 133
- 32
- Konu Sahibi lastworldd
-
Bunu ben evde eşim varken de yapiyorum. Dizi, film ya da oyun acip disardan yemek soyleyip takiliyorum eşim de evde duruyor.Adam napiyor ki.
Acaba bazi ciftler evin icinde birlikteyken devamli birbirlerine odaklanmak ve ayni şeyi yapmak zorunda hissettigi için mi ayri yerlere gitme ihtiyaci hissediyor diye dusundum simdi.
Yok biz birlikte evdeyken birlikte sevdiğimiz dizileri izliyoruz dışardan yemek söylüyorsak bile birlikte söyleyip TV karşısında yayınlıyoruz.
Ben eski izlediğim dizileri yalnızken izlerim genelde kendimi guvenli tanıdık bir yerde hissediyorum:)
Eşimin de bir şey yaptığı yok ama evde birlikteysek birbirimizld sohbet edip yemek hazırlayıp dizi izliyoruz. Aynı anda evdeyken hiç ayrı takılmayız zorunluluktan değilde birlikteyken yapmak keyifli olduğu için. Benim için onun arkadaşlarıyla çıktığı zamanlar kendime ait zamanlar oluyor. Kendim kendime de baya eğleniyorum ben
Yani benim dedigime geliyor durum. Ayni evde olunca birlikte hareket edildigi icin "nefes alma" ihtiyaci doguyormuş.
Biz sevdigimiz seyleri yapip kendimize vakit ayirmak icin illa birinin evden cikmasini beklemiyoruz ayni odada bile farkli seylerle ilgilenip ayni zamanda istersek sohbete devam ediyoruz. O yuzden hep birlikteyiz diye darlanma da olmuyormuş.
Aslında kendisine belirttim evde tek başıma zaman geçirmek bana iyi geliyor diye ama yok anlamıyor. “Ben de kalacam”deyip duruyor
ben hala evir çevir yaprak dökümü izliyorum yaaa evde kimse yokken :)güldüm çok yaşayın.
konudan bağımsız ama paylaşmak istedim
Annem sayesinde ,covid zamanında 1,5 yıl iş yeri kapanınca ve annem sokağa çıkamayınca
-arka sokaklar ,
-sihirli annem,
-öyle bir geçer ki zaman
- çiçek taksi
evir çevir izlemekten fenalık gelmişti ..
Yaşam tarzı farklılığı bence bu tamamen. Sizin eşiniz evdeyken ayrı zaman geçirme tarzınız var bizim yok. Biz birlikte olduğumuz zamanlarda birlikte keyif aldığımız şeyleri yapıyoruz. Darlanmiyoruz yani :) sizinki size özel, bizimki bize.
:)
Marjinal hikayeler uyduru.. pardon yaşıyor olabilir jcdjjfdjdjdBu arada Willy geldi aklima , nerelerde acaba.
ilk evlendiğim zamanlar eşimde böyleydi arkadaşımla bi kahve içsem dısarda yüz kere arardı gel diye. şimdi 7 yıl oldu evleneli .çıktıgımda geç olmadıgı sürece aramaz .sende takıl evde belgeselini izle diyorum:)Merhaba hanımlar evliliğinizde eşlerinizle ayrı vakit geçirebiliyor musunuz? Ben ve eşim işten sonra hemen hemen tüm vakti birlikte geçiriyoruz. Henüz 10 aydır evliyiz ama sürekli dipdibe olmak beni sıkıyor. Bazen nefes almak için farklı şehirde yaşayan ailemin yanına gidiyorum ama oda bayağı tartışmanın sonunda oluyor. Eşime sürekli arkadaşlarınla ayrı takılabilirsin, benden ayrı olarakta zaman geçirebilirsin diyorum (bunu da kabul etmiyor) ama ondan aynı şeyi göremiyorum ve bu ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum. Sizce bir süre sonra sıkılır mı. Yoksa hep mi böyle gider?
Eşim şu an arkadaşıyla yemekte,hafta sonu da ben kızlarla çıkacağım..biz baştan beriMerhaba hanımlar evliliğinizde eşlerinizle ayrı vakit geçirebiliyor musunuz? Ben ve eşim işten sonra hemen hemen tüm vakti birlikte geçiriyoruz. Henüz 10 aydır evliyiz ama sürekli dipdibe olmak beni sıkıyor. Bazen nefes almak için farklı şehirde yaşayan ailemin yanına gidiyorum ama oda bayağı tartışmanın sonunda oluyor. Eşime sürekli arkadaşlarınla ayrı takılabilirsin, benden ayrı olarakta zaman geçirebilirsin diyorum (bunu da kabul etmiyor) ama ondan aynı şeyi göremiyorum ve bu ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum. Sizce bir süre sonra sıkılır mı. Yoksa hep mi böyle gider?
Aslında bayağı arkadaşı var gidebileceği birçok yer var gitte diyorum yine de gitmiyor. Bazen arkadaşlarınla konuşacağın özel konular olabilir her zaman benim yanımda konuşamazlarda diyorum ama ya ikimiz bir ya da hiç diyor.evli değilim
ama şöyle ki erkek arkdaşımda (ve daha önceki erkek arkdaşlarımla da) hep bambaşka sektör/iş hayatım oldu/oluyor
genelde de hayatıma giren kişilerin de kendi işleriydi -şimdi de öyle
benim de belli bir mesai düzenim yok
yeri geliyor ani bir telefon geliyor, iş çıkıyor ikimiz için de öyle. evde bir arada olsak da bambaşka şeylere uğraşabiliyoruz. hangi gün hangi saat müsaitsek o zaman da birlikte birşeyler yapmaya çalışıyoruz.
neden böyle anlatıyorum sizin sanıyorum ikiniz de memursunuz ve dzenli bir hayatınız var.
bu düzenli adamın dışarıda bi arkdaş grubu ya da X mekanda maç seyretmek, halı saha yapmak, motora binmek, balığa gitmek gibi genelde erkek erkeğe yapılan ve dışarıda yapılan faaliyeti de yok -öyle anladım?
e hani ev hanımları şey diyor ya eşim akşam işten geliyor benimle ilgilwnmiyor
sizin eş de o durumda bir nevi akşama kadar işinde, orada sosyalleşmiyor, başka sosyal ortamı da yok sırf size sarıyor....
Konuştuk elbette o zamanlar sıkıntı yapmıyordu. Ama aynı evin içine girince durumlar değişti. Tek başıma doğru düzgün yürüyüşe bile çıkamıyorum. Sürekli tartışmakta yoruyor beni. Bir süre sonra hevesi geçer diye bekliyorumEşim şu an arkadaşıyla yemekte,hafta sonu da ben kızlarla çıkacağım..biz baştan beri
Birbirimize alan tanıdık,ayrı planlar yapabiliriz,ayrı takılabiliriz..evlenmeden önce bunları konuşmadınız mı? Evlilik böyle bişey değil ki…bazen bi yere çıkmasam bile evin içinde yalnız kalmak isterim ben ,eşim de aynı şekilde,,birbirimize saygı duyarız,diğer türlü yürümez bence
Bebek oncesi donemde evet vardi. Hatta super bi olay bence. illaki bisey de yapmam gerekme kendi kendimi de eglendirebiliyordum. Ama simdi bebegim var ve kendime zaman icin ‘insallah apandisitim patlar da hastanede yanimda kimse olmadan 3-4 gun 10-12 saat uyurum kafa dinlerim diyorum’ son atak haftasindan sonraki duam bu sekildeMerhaba hanımlar evliliğinizde eşlerinizle ayrı vakit geçirebiliyor musunuz? Ben ve eşim işten sonra hemen hemen tüm vakti birlikte geçiriyoruz. Henüz 10 aydır evliyiz ama sürekli dipdibe olmak beni sıkıyor. Bazen nefes almak için farklı şehirde yaşayan ailemin yanına gidiyorum ama oda bayağı tartışmanın sonunda oluyor. Eşime sürekli arkadaşlarınla ayrı takılabilirsin, benden ayrı olarakta zaman geçirebilirsin diyorum (bunu da kabul etmiyor) ama ondan aynı şeyi göremiyorum ve bu ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum. Sizce bir süre sonra sıkılır mı. Yoksa hep mi böyle gider?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?