Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evliliğimizin ilk günleri,eşim sağolsun hiç yalnız bırakmıyordu beni.
Her işi beraber yapıyorduk, çamaşırı bile beraber asıyorduk.
2 ay tatildeydi evlendiğimizde, bol bol beraber evde zaman geçiriyorduk.:asigim:
ayy hatırlamaz olurmuyum yaa...dügünün ertesi günü sabah 8 de dogalgazcılar geldi gazı baglamaya(
ben yatak odasında eşim ustaların başında sonraa eşim işee ben yatakda durmaya devamm tabi salya sümük kim ilk gününü böyle geçirmek isterkii...gerçi şimdiye kadar hep aynı geçti ne tatil ne bişii pehhklava:
ılk gunu kayınvalidemlere gelen misafir gidecekmiş de evi görmek istemiş o geldiine sersem insanlar var yaa ilk gün ev görecekmiş görmeyi ver ölürmüsün merakdan..şeytan kapıyı açma dedi ama o zaman cahil gelindimm yedek anahdar vardı onlardaa...bi müddet sonra anatarların hepsını topladım tabı şimdi hepsi bendesempatiksalakcinni..neysee işte saçma sapan aglamayla geçen pişmanlıkla geçen bi gündüü