evliliğinizin ilk günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o gunu hatirlamak bile istemiyorum. evliligimin ertesi gunu saat 9 ziiiiiirrrrrrrrrrr telefon, kim olabilir kaynana cadisi, kalktiniz mi evet dedik ama yatiyorduk, geldi, uzaktan misafirler gelmisti dugun icin, onlarin hepisini eve cagirdi, bana herkesin elini op dedi, bende sirayla optum, bu sey gibi oldu : beni halletti oglunuz ve bakire ciktim. misafirler gittikten sonra, cok yorgun oldugumuz icin yatacaktik, ama bu cadaloz kaynana ne derse begenirsin, " sen benim odamda yat, benim oglum cok yorgun":1shok: beynimden vurulmusa dondum. bende yatmadim. odama girersem kiyamet kopar. simdi bile kotu oldum yani. ettiggi kadar ceksin insallah.kötükedihüso

dugun gunu aksamımız cok gec geldık evımıze
asırı sıcakta klımasız evımızde dus alıp rahatladıktan sonra valızlerımızı yerlestırdık
sbaha karsı yola cıkacagımız ıcın bıraz dınlenmeyı tercıh ettık
10 gun suren guzel balayımızdan geldıgımız gun kayınvalıdeyı zıyaret ettık ve ıs hayatımıza donduk zaten

Akasia kayanana yuh yani.Oğlum çok yorgun sen benşm odamda yatmış !!!!
Sen oğluna ilaç geldin bilememiş mi?Öyle deseydin ya kız :))

Akasia kayanana yuh yani.Oğlum çok yorgun sen benşm odamda yatmış !!!!
Sen oğluna ilaç geldin bilememiş mi?Öyle deseydin ya kız :))

ne bilim canim ya. 1 gunluk gelinsin zaten, bir eve gelmissin, ortam cok tuhaf, salak salak etrafa bakiyosun, kimse bisey demeden hareket edemiyosun. birseye ellesem suc oluyo, yani demek istedigim bunlar oyle bir aile ki yani anlatamam. resmen orgut gibiler. benim gozumu cok korkuttular. ama simdi eskisi gibi yok o korku. yinede isyan etmiyorum cok sukur halime beterin beteri var:1no2:

düğün bitti eve geldiğimizde eşimin birsürü arkadaşı evin bahçesinde bizi bekliyorlarda akannehireşime mangal yaptırdılar biz düğünden sonra arkadaşlarımızla eğlanceye gidemedik eşimin babası olacak insan yüzünden düğünden sonra eğlence olmazmış böyle gerizekalı bi insan ki hala aklıma geldikçe deliriyorummafoldumben Allahım nası biliyosa öyle yapsın inşallah çok sinir etmişti bizi eşimde bişey diyemedi evimizde altlı üstlü ama bu yaptığını hiç unutmıyacağım çünkü benim çevremde arkadaşlarım abim herkes gitmişti çok içimde kaldımafoldumben neyse sonra işte mangal falan oldu biraz eğlendiler eşim mangal başında 15 20 kişiye et pişiriyo çok komikti sonrapolis geldi dağıttı onları gürültü oluyo diye komşulardan biri şikayet etmiş aslında iyide oldu yoksa sabaha kadar gitmezlerdi neyse önce beni çıkardı arkadaşlarım ben eve girdim arkamdan eşim yumruklar eşliğinde evimize girdi çok komikti kapımızı kapattık işte o an çok güzeldi herşey bütün sıkıntı dert kapının arkasında kalmıştı birbirimize kavuştuk sarıldık:1hug: oan birbirimize sonra odaya geçtik eşim tv baktı ben ojelerimi çıkardım sonra namaz kıldık sonra fanfinifinfon aklinialirimsmilesabah eşim tarafından öplerek uyandırıldım ömrümde hiç böyle güzel bi an yaşamamıştım :1rolleyes:eşim tarafından uyandırılmak çok güzeldi sonra tekrar fanfinifinfon sonra banyo kahvaltı hazırladık eşim aşağıya annesine indi ekmek almak için hop anneside damladı eve ta mutfağa kadar geldi ayy ne sinir insanlar ya ne işi varsa evde bi tabak baklava almış eline onu bıraktı :kızgın:sözde biraz durdu gittti sonra kahvaltımızı ettik eşimle sonra ben odada koltukların üzerindeki çeyizleri topladım sağdıçlardan gelen bohçalara falan baktım akşam balayına gideceğimiz için bavulumuzu hazırladım böyleydi işte akşamda yola çıktık balayı içina.s.:nazar:

düğün bitti eve geldiğimizde eşimin birsürü arkadaşı evin bahçesinde bizi bekliyorlarda akannehireşime mangal yaptırdılar biz düğünden sonra arkadaşlarımızla eğlanceye gidemedik eşimin babası olacak insan yüzünden düğünden sonra eğlence olmazmış böyle gerizekalı bi insan ki hala aklıma geldikçe deliriyorummafoldumben Allahım nası biliyosa öyle yapsın inşallah çok sinir etmişti bizi eşimde bişey diyemedi evimizde altlı üstlü ama bu yaptığını hiç unutmıyacağım çünkü benim çevremde arkadaşlarım abim herkes gitmişti çok içimde kaldımafoldumben neyse sonra işte mangal falan oldu biraz eğlendiler eşim mangal başında 15 20 kişiye et pişiriyo çok komikti sonrapolis geldi dağıttı onları gürültü oluyo diye komşulardan biri şikayet etmiş aslında iyide oldu yoksa sabaha kadar gitmezlerdi neyse önce beni çıkardı arkadaşlarım ben eve girdim arkamdan eşim yumruklar eşliğinde evimize girdi çok komikti kapımızı kapattık işte o an çok güzeldi herşey bütün sıkıntı dert kapının arkasında kalmıştı birbirimize kavuştuk sarıldık:1hug: oan birbirimize sonra odaya geçtik eşim tv baktı ben ojelerimi çıkardım sonra namaz kıldık sonra fanfinifinfon aklinialirimsmilesabah eşim tarafından öplerek uyandırıldım ömrümde hiç böyle güzel bi an yaşamamıştım :1rolleyes:eşim tarafından uyandırılmak çok güzeldi sonra tekrar fanfinifinfon sonra banyo kahvaltı hazırladık eşim aşağıya annesine indi ekmek almak için hop anneside damladı eve ta mutfağa kadar geldi ayy ne sinir insanlar ya ne işi varsa evde bi tabak baklava almış eline onu bıraktı :kızgın:sözde biraz durdu gittti sonra kahvaltımızı ettik eşimle sonra ben odada koltukların üzerindeki çeyizleri topladım sağdıçlardan gelen bohçalara falan baktım akşam balayına gideceğimiz için bavulumuzu hazırladım böyleydi işte akşamda yola çıktık balayı içina.s.:nazar:

aman canim hic takma si pederi. bak sonra ne guzel olmus. sen benimkini okudunmumafoldumben mahf ettiler ilk gecemizi canavarlar

ewet canım okudum bunlar nası bi insanlar ya böyle yaparak ellerine ne geçiyo acaba çok merak ediyorum şuan ben onlara karşı bi gram sevgim yok nefret ediyorum onlardan bizim evliliğimizide etkiliyolar neyse boşver eşlerimizle mutlu olalımda Allah bizi onlara onlarıda bize muhtaç etmesin inşallah uzak olsunlar bizden

o gunu hatirlamak bile istemiyorum. evliligimin ertesi gunu saat 9 ziiiiiirrrrrrrrrrr telefon, kim olabilir kaynana cadisi, kalktiniz mi evet dedik ama yatiyorduk, geldi, uzaktan misafirler gelmisti dugun icin, onlarin hepisini eve cagirdi, bana herkesin elini op dedi, bende sirayla optum, bu sey gibi oldu : beni halletti oglunuz ve bakire ciktim. misafirler gittikten sonra, cok yorgun oldugumuz icin yatacaktik, ama bu cadaloz kaynana ne derse begenirsin, " sen benim odamda yat, benim oglum cok yorgun":1shok: beynimden vurulmusa dondum. bende yatmadim. odama girersem kiyamet kopar. simdi bile kotu oldum yani. ettiggi kadar ceksin insallah.kötükedihüso

sen benim odamda yat benim oğlumakannehir yorgun ne demek ya bu nasıl bir cehalettir Allah böyle kaynananlardan korusun valla yarabbim cıkcıkakannehir

eşim evlenmeden önce mükemmel ötesi bir insandı ama yüzükleri taktık çok farklı bir yaratıkla tanıştım çok geçmedi 2 hafta sonra evlendik ben düğün stresidir geçer diye düşündüm ama evlendiğimz ertesi gün eşim kahvaltı hazırlamış çok güzeldi derken koltuklar geldi ve adamlar eve girmesin diye kapının önünde bıraktırdı biz girdiririz diye onuda koltuklarlar hantal bişi sığdıramadık ve kapıdan sığmadı diye hırladı gürledi ve şiddetle tanıştım.söylemesi hatırlaması iğrenç.o zaman ki küçük sevgi dolu kıza şu zamanda bile o gününe acıyorum ve o gün benim doğum günümdü.

kapı çaldı uyandık açtık baktıkki eşimin annesi bize kahvaltı hazırlamış kapıya bırakmış tepsiyle aldık içeri güzel bir kahvaltı yaptık sonra çıktık dışarda gezdik 3.günü daha ailemiziyaret etmiştik eşim özlemişsindir dedi kalktı istanbula götürdü bizi dayımla rabimler kız daha 3günlüksün burda işin ne deliler dedi bizde biz sizi özledik dedik eşimin bu hareketini çok begendiler beni ailemden uzak bırakmayıp düşünceli olmasından dolayı

ya kızlar evlenince böyle yabancı bir adamla aynı yatakta uyanmak vs nasıl oluyor
bir türlü bu fikre alışamıyorum, haneler dizisindeki Yaban gibi, acaba evde kendime ayrı bi oda mı ayırsam
arada postu kendi odama sererim diyorum, canım istemezse gitmem yatak odasına
gerçekten yabaniyim, daha önce hiç o tarz bir flört ya da arkadaşlığım olmadı yani kimseyle uyumadım
normal flörtlerim arkadaslıklarım oldu ama kimseyle o denli yakınlasmadım, çok tuhafıma gidiyor valla

Evliliğimizin ilk günleri,eşim sağolsun hiç yalnız bırakmıyordu beni.
Her işi beraber yapıyorduk, çamaşırı bile beraber asıyorduk.
2 ay tatildeydi evlendiğimizde, bol bol beraber evde zaman geçiriyorduk.:asigim:

Bizim ilk geçcemiz hem yorucu hemde çok güseldi.düğün yorgunluğu vardı ikimizdede.eve geldik dualr edildi.herkes gitti eşim abdest aldı namaz kıldı sonra ben saçlarımı açmaya uğraştım tam 1 saat o arada eşim duşa girdi ve bana ballı süt yapmış çok öksürüyodumsağolsun k.validem gitmeden mutfağa bırakmış balı sütü cezveyi eşimde ısıtmış :) sonra ben duşa girdim cicilerimi giydim sonrası malum:utangac: sabah 8 de kalktık çünkü 9:30 da antalya uçağımız kalkıyodu eşim dışardan poğaca falan aldı onları yedik hazırlandık eksik varmı diye kontrol etti.sonra k.pederim arabayla geldi bi havaalanına bıraktı adamın neşesi öle bi yerindeydiki hayatım boyunca unutmam ağzı kulaklarındaydı ben utandım biraz tabi... sonrav ver elini başayıı....

biz evlendiğimiz gün balayına çıkmıştık.ertesi günde teller kapalıydı.ama malum herşeyime karışan en güzel günlerimi berbat etmeyi huy edinen ailesi yine sinir etmişti.neymiş biz ertesi gün armamız gerekirmiş.iyi olduğumuzu söylememiz gerekir miş vs. bir yığın saçmalık.ben bunları konuşmaya bile utanıyorum yeni evlenmişim kalkıp bunları arayacakmışım?hey allahım!!!
malum beni savunacak bieşimde olmadığından en güzel günümüz berbat olmuştu.ne nişanlılık dönemini ne de ilk günümüzü hatırlamak bile istemiyorum.ailesini de allah'a havale ediyorum.

balayına çıkmıştık
hemde balayına gideceğimizi düğün salonundan çıkarken söylemiştialsanaalsanasmile
böyle sürprizmi olur yahuaklinialirimsmile
sabaha kadar bavul topladım kendikini bile hazırlamamıştıkafamçokkarıştı
bende o işi (gerdek)yapmadım al sana sürpriz bavul hazırla dedim
ama ne gülmüştük:roflol:
bavul toplamak bile çok eğlenceliydi:teytey:
ah ah keşke şimdi de elinde biletlerle gelse de sürpriz dese
vallaha sabaha kadar tek başıma bavul toplamaya razıyımkaydirigubbakcemile3

EVLILIGIMIZ ILK GÜNKINDEN DAHA GÜZEL 2006DA EVLENDIN.
O GÜN ISTEDIGIM HERSEYI HAZIRLAMISTI BEN COK YORGUNDUM CÜNKI BEN BOLULUYUM ESIM YOZGATLI SABAH 6TIDA GIYDIGIM GELINLIGI ANCAK AKSA SEKIZDE CIKARDIM VE ERTESI GÜN ESIMLERIN ORDA DÜGÜN TEKRARLANINCA BIRDAHA GIYDIM VE ODA SABAH 8DEN AKSAM 10A KADARDI ESIMLE SABAHA KADAR FILIM BAKTIK SOHBET ETTIK VE HALA HER CUMARTESI PAZAR BIZIM GÜNÜMÜZDÜR GÖNLÜMÜZCE GECIRIRIZ.
sabahta maglum.......
ESIM SABAH KAHVALTIYI HAZIRLAMISTI BEN YURTDISINDA YASIYORUM TÜRKIYEYE GELINCE ESIMIN AILESIYLE KALIYRUZ.
OGÜN ONLAR YAN DAIREDE KOMSUDAYDILAR ESIM CAGIRDI VE ONLARA KAVALTIYI BENIM HAZIRLADIGIMI SÖYLEMISTI.
SIMDI ESIMI COK DAHA IYI TANIYORUM VE ONU OZANKINDAN DAHADA COK SEVIYORUM.

16.11.2008'de evlendik..düğün salonundan çıkar çıkmaz otele gittik,eşim benden heyecanlıydı cnm ya eli ayağı birbirine dolaşıyo ne yapacağını şaşırıyor falan çok güzel geçti gecemiz anladınız siz :utangac: ertesi günde bol bol gezdik yemek yedik falan ama balayına cıkamadık biz sadece bi gün otelde kaldık, sonra evimize döndük.. çok şanslıyım ki düğünümü zehir eden kimse olmadı,eşimin tarafından nasıl olduğumuzu soran bile olmadı yani o iş oldu mu diye aramadılar :) o yüzden süperdi benim için ama aile özlemi ne kadar mutlu olursanız olun oluyo,ben de çok ağladım yani annemden nasıl ayrıldım ben falan dedim,niye evlendim diye bi acaip duygular içindeydim..ama alışıyor insan zamanla..şu an çok mutluyum ve kocamı çok seviyorum..darısı tüm bekar arkadaslarımızın başına..

ilk sabahımızda kahvaltıdan,muhabbetten sonra eşim apar topar berbere gitmişti. çünkü damat trası ona göre uzundu beğenmemişti,saçını kestirmeye gitti. ben de evde balayı cantamızı hazırladım. o gelince de arabamızla yola cıktık hemencecik. yaklasık 1 haftalık balayından sonra evimize geldik,3_5 gün evmizde kaldıktan sonra annemlerin yanına yazlığa gitmiştik....
ama ilk sabahımızın bomba olay da kayınvalidemin arayıp , malum şeyi sormasıydı:1:

ilk sabahımızda kahvaltıdan,muhabbetten sonra eşim apar topar berbere gitmişti. çünkü damat trası ona göre uzundu beğenmemişti,saçını kestirmeye gitti. ben de evde balayı cantamızı hazırladım. o gelince de arabamızla yola cıktık hemencecik. yaklasık 1 haftalık balayından sonra evimize geldik,3_5 gün evmizde kaldıktan sonra annemlerin yanına yazlığa gitmiştik....
ama ilk sabahımızın bomba olay da kayınvalidemin arayıp , malum şeyi sormasıydı:1:

dengesizler sinir oluyorum böyle cahil insanlara.ilk günümü arayıp berbat ettikleri yetmemiş gibi daha sonra kv. utanmadan doğrudan sormuştu.bide benim o halimi düşünsenize:kedi:

Back
X