evliliğinizin ilk günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaynanamlarla beraber kahvaltı pardon sülaleyle diyecektim akşam kadarda kös kös evde oturdum
halan bi balayı yaşamadım ya pöffff

eve geldik ben bütün gece annem baban diye zırladım:gitme:sonra eşim karpuz kesti yedik yattık uyuduk:lepi:sabahta balayına gittik çok güzeldi o günler evliliğin ilk günleri

ne güzek gecmis ilk günler maşallah .. Allah daim etsin inşaAllah..:)
Rabbim bizede nasip etsin inşaAllah:):)

aklinialirimsmilekeyifliydi okumak ama çogu aglamış yahu:sm_confused:

ay imrendim simdi evlenesim geldi.. :) hayirlisi olurda insallah darisi bnm gibi bekarlara:)

evliligin ilk gunu tv izleyenler ne cokmus bizde baska sey olur sanırdık kaydirigubbakcemile3 adet tv izlemek demekkikaydirigubbakcemile3

ben hatırlamak bile istemiyorum çok kötü günlerdi yeni yeni düzeliyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Biz düğünden önce eşim beni 5 merdiven kucağındA çıkardı
geldik eve
yanımızda arkaşlarımız vardı
ben gelinliğimi çıkarttım sözde alınan abiye beyaz takımımı giydim
ve hep beraber piyerlotiye yemeğe gittik kaydirigubbakcemile4
floryaya gittük sahilde gezdik felan feşman
sonracıma eve geldük :içelim:
meğersem bizim koca karılar yemekler hazırlamış koymuş.heç birini yiyemedik ne yemekler vardı ama
neyse
sonrası zaten allah kerim aynen söyle oldu
:1hug::jeyyar:sositosositokaydirigubbakcemile :sm_cool: :-tatlicadiarzu-:delphin:mirmirmirmir

ay ay ne günlerdi keşke bidaha yaşayabilsem o heycan o mutluluk ne güzeldi

yaa ne güldürdün beni smiley koyarak ne güzel anlatmşsn ilk günü süpersnn en açıklayıcı senin yorumun olmşş delikafadulden

Bütün gün süzgeç nerde :uhm: cezve nerde, çamaşırlarım hangi çekmecede, ulen bu bardakları kim almış, aa bizim böyle bi masa lambamız var mıydı CADIARZU kim koydu yav bu danteli sürahinin üzerine... allam neresi burası, ben kimim, ayyy bayılazaaaammmm kafamçokkarıştı diye diye geçti gitti valla...

insan sendiğinlen beraber uyanmak kahvaltı yapmak.bence deger bir mutluluk.

Biz dügünden sonra bir hafta Hiltonda kaldik,ben spora inmistim sabah,kocisimde panikle beni aramaya cikmisti :) ayyyyy hala gülüyorum halime.ne isim varsa sporda:)

bu konu dikkatlim cekti cunku insallah bu yaz evlencem ama okudumda cok sasirdim :1no2:. ben boyle hic hayal etmemistim .hele oglene kdr uyumak dusunmezdim yinede bilgilerin icin sagolun.opuyorumnanaktan

Biz dügünden sonra bir hafta Hiltonda kaldik,ben spora inmistim sabah,kocisimde panikle beni aramaya cikmisti :) ayyyyy hala gülüyorum halime.ne isim varsa sporda:)

gece sporu yeterli gelmemiş herhalde :)))) ay çok güldüm yaaa kocanda karı beni bıraktı kaçtı diyemi düşündü galiba :)))) sarık yat ne işin var sporda.

ıki düğün oldu ..
ılk gün otelde kaldık ,uzun bir kahvaltı yaptık,ailemin evine gittik.
Vakitlice de yola çıktık ikinci düğüne gitmek üzere..
ılk gün ne yaparsanız yapın o gün çok güzel geçiyor.

gece sporu yeterli gelmemiş herhalde :)))) ay çok güldüm yaaa kocanda karı beni bıraktı kaçtı diyemi düşündü galiba :)))) sarık yat ne işin var sporda.

Gece varya ikimizde bi tarafta uyuyakaldik cok yorulmustuk cünkü.ben co kerken uyandim baktim uyuyor spora indim,hic aklima bile gelmedi beni ararmi merak edermi diye:) yazikya yanimda¨göremeyince sok oldum heleki spor yaptigini görünce dahada bi sok oldum diyor:) hala söyler güler..:asigim:

biz uyandık evden çıkıp güzel bir kahvaltı yaptık sonra da kayınvalide önceden söyleniyordu o yüzden el öpme ziyaretine gittik onlara gitmişken annemler de ertesi gün yola çıkacaktı annemlere de gittik sonra da eve dönüp serildik :) ertesi gün de balayına gittik güzeldi

ama hala anlatırım sabah uyandık birbirimize baktık ve artık düğün hazırlığı yapmayacağız yaşasın demiştik nasıl yorulmuşsak artık :)

nikahımız olduktan sonra annemlerle nikah salonunda vedalaştıktan sonra eve geldik k.validemlerde yemek yedik bir ev insan herkes bana bakıyor ben kuzu gibim eşim ağzı kulaklarında sonra yukarı evimize cıktık ben de bir korku altlı üstlü oturuyouz o zaman ya ses duyulursa sanki cığlık atıcakmışsım gibi ama uyuya kaldık yatakta yorgunluktan taaki gece 3 te biri beni dürtene kadar eşim gecenin üçünde cin gibi bana bakıyor:1shok:gerisini siz anlayın artık:asigimmafoldumben

sabah oldu k.validem kahvaltı hazırlamış kahvaltımızı ettik annemin merakı üzerine serilen tüm çeyizleri topladık akşama kadar sonra yine k.valideme yemmeğe indik(evimde televizyon ve ocak bağlı değildi yaklaşık 1 ay kadar böyle devam etti)

2 gün boluya gittik balayına cok güzeldi o günler zati şimdide güzelde o zamanalar daha güzeldi:asigim:

Mutluydum ama şimdi gün geçtikçe daha mutlu hissediyorum kendimi. Eski endişelerim yok..

Son düzenleme:
hatırlatmasınız olmazmıyıdı kii:)))))
offf ğağlamaktan gözlerim şişmiş ama yinede olması gerekenler olmuştu

Back
X