- Konu Sahibi Pamukprensinannesi
-
Amin canım başkalarına ders olsun diye yazıyorum çünkü eşimle herşeyi konuştuktan sonra daha test sonuçları açıklanmadan bir kavgamızda eşim bana gel de Uğur beye inanma gibi birşey söyledi ve çok kırıldım. Adam resmen bana problemli belki yanlış bir sözcük ama deli damgası vurdu.çok acayıp nasıl bır yardım bu boyle Allah huzurunuzu bozmasıın
Öyle canım ama sonuçlar yorumlanıncaya kadar çok sıkıntı çektim. Ya gerçekten kişilik bozukluğu varsa eşimle aramız iyi değil, boşanma kararından dönmüşüz ya bana dava açıp çocuğumu benden alırsa diye az üzülmedim.erkeklere zaten laf olsun dılın kemiği yok ama erkeklerde dılın kası bıle yok hemem yaralıcak bısey soyleyı verırler boş ver sen onun lafıyla Deli (lafım ona yanı) olmazsın
Öyle canım ama sonuçlar yorumlanıncaya kadar çok sıkıntı çektim. Ya gerçekten kişilik bozukluğu varsa eşimle aramız iyi değil, boşanma kararından dönmüşüz ya bana dava açıp çocuğumu benden alırsa diye az üzülmedim.
Amin canım hepimizin. Zaten son gittiğimiz psikolog hiç yeni doğum yapmış birisi gibi konuşmuyorsunuz, eşinizin ailesi ve eşinizle sürekli meşgulsünüz, neden diğer psikologlar bunu sorgulamadı, doğum başlı başına bir tramva dedi ama gittiğimiz bir kişi bile yeni doğum yaptı hassas dönemi, anlayışla karşılayalım demedi. Zaten anneliğimi yaşayamadan bu sorunların içinde buldum kendini. Kendi ailem eşimle sorun olmasın diye torunlarını istedikleri gibi göremediler bile. Bu kadar sorun yaşamışken bir de herkese narsist diyen ama asıl kendisi narsist olan birisine kandık.ya evlılık zaten cok zor bır olay başlı başına bırde bebek olunca işler daha zorlasıyor genelde erkekler doğumdan sonra bır zıvanadan cıkkıyor sorumluluğu kaldıramıyorlar sanırım bu kadar zorluğun ustune bırde aıleler karışıınca işin içine hepten zorlasıyor kavgalar huzursuzluklar sureklı oluyor.Aileleri kesinlikle karıstırmamak lazım canım Allah yardımcınız olsun inşAllah
Evet öyle oğlum huzursuzlanınca eşime kızıyorum bazen. Çocuk doğduğundan beri kavga gürültü huzursuzluk. Bu Uğur bey olayı biraz ders oldu bize, bir musibet bin nasihattan iyidir derler ya.aynen oyle cok haklısın kendını dusun bıraz bız gerılınce bebekler anlıor dahada huzursuz oluyor
Sağol canım. Bir ara eşimle acaba yanlış mı yorumluyoruz diye bayağı bir düşündük ama diğer psikologla görüşünce bazı şeyler daha iyi oturdu. Zaten buraya yazmamdaki amaç o kişiyi kötülemek değil insanların destek alırken biraz dikkatli olmaları, en azından psikolog ve psikiyatr arasındaki farkı bilerek hareket etmeleri.neler yaşamışsınız canım ya geçmiş olsun diyecek şey bulamadım ağzım açık okudum valla kurtulmuşsunuz diyim ne biçim insan bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?