evlilik ajansları

Nasipse gelir hintten yemenden, nasip değilse ne gelir elden.

Bence biraz oluruna bırakmak gerek. İnsan neyi çok ister, neyi kafaya takarsa onunla imtihan oluyor. Çok isteyince veriyor Mevla ama hayırlısını istemek lazım.

Son düzenleme:
Nereymiş ora?Söyle de biz de faydalanalım?:)
İnternette mi?
Fiyatı ne kadar?
Nasıl yapıyorlarmış?
Şu sıradan evlilik siteleri değil dimi dediğin?

Koş vatandaş koş 250 tl ye koca:)

Adını da ver bir araştıralım.

Katalogtan seçmek bana uyar:)Ben zor beğenirim zaten ancak öyle olur bana:)

Amam aman genç kızlar katalog evliliği yapmasın görücü usul bundan daha hümanist
Kahve ikramı daha ucuza

Evlilik programlarını duymuştum, hatta sitesini bile gördüm ama ajansı ilk kez duyuyorum.
Kimliği falan istemeleri de normal canım.
Diyelim biriyle tanıştırdılar seni, dolandıracak belki kandıracak, onlarda nasıl güvenip seninle tanıştırsınlar ki.
Araştırıp karşına çıkarıyolardır belki, ki en mantıklısı da o.

Esra Erol'u bu yüzden seviyorum ben, herşeyi ortaya döküyo.

ben ne tv ne ajans hiçbirine katılamam bana ters açıkçası..hem evlilik için aşk bir kıpırtı lazım..bunuda nerde yakalacağını insan kestiremez kı şuraya gideyım katılayımda olsun diyelım..

Birleşmiş kalplerdi galiba adı, bende çok izlerdim ruhsarı..

artık yakın arkadaşlar bile çekinir oldu.halbuki eskilere bakıyorum her biri arkadaş ortamında ya da çok yakın arkadaşlar sayesinde
tanışmış.insanlar bu konuda da sanırım bencilleşti.

artık yakın arkadaşlar bile çekinir oldu.halbuki eskilere bakıyorum her biri arkadaş ortamında ya da çok yakın arkadaşlar sayesinde
tanışmış.insanlar bu konuda da sanırım bencilleşti.

Artık,maalesef kimse kimseye kefil olamıyor ki arkadaşım
benim başıma geldi mesela,kız arkadaşım kuzeniyle tanıştırdı,kuzeni yaaa düşün,çocuk öyle şer...siz çıktı ki!!!ben bile girmiyorum böyle ara yapma olaylarına şahsen..

çok fazla o kişiyi tanımadan ben de kefil olmazdım ama düşünüyor işte insan, eskilerde buna nasıl oluyormuş?

Tanısan da bişey değişmiyor ki,senle arkadaşken çok iyidir ki ama arkadaşınla tanıştırdığında başka yüzü çıkar ortaya,yada ikili ilişkiler de farklıdır..
En güzeli mesela arkadaş grubuyla eğlenmeye falan gittiğinde,aynı ortamda tanışsın iki kişi ve kendileri karar versin ne yapacaklarına,kendiliğinden olsun yani,he o zaman iyi olur senden,kötü olur Allahtan dersin,bilinçli bir organiizasyon yapmamış olursun:)

sonuçta tanıştığım kişiyle evleneceğime ben karar verecem tanımadan karar vermem ajanslarla ilgili şüphe var içimde çünkü nufus cüzdanı fotokopisi falan istiyorlar kötüye kullanırlarmı?

bence kimlik kartı olmadan yapılmalı.kimliği kopyası da olsa istemeleri beni düşündürüyor

bence oraya vereceginiz parayla biri iki dışarı çıkın sosyalleşin kendiliğinden gelişir hem daha da heyecanlı ve güzel olur :)

işi ajansa kalmış erkek gözümde ezik bir imaj çiziyor yani normal yollarla kız bulamamış tipler oralara başvurur eh öylesinin de türlü türlü defosu vardır mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…