evlilik ajansları

iyi o zaman git başvur nerede ezik sünepe dışarıda kızların beğenmediği tipler var bulsunlar sana mutlu ol. :)

iyi o zaman git başvur nerede ezik sünepe dışarıda kızların beğenmediği tipler var bulsunlar sana mutlu ol. :)

Oradaki erkekler uzaydan gelmiyor. Siradan erkekler, boyle bir yere basvuruyorlar diye onlari ezik sunepe diye degerlendiremezsin. Kimbilir belki seninde akrabalarindan basvuranlar vardir.

benim akrabalarımdan başvuranların olması söylediğimi yanlış kılmaz ki kendi akrabam da olsa söylediğim sıfatlar geçerlidir ha sen öyle değil dersin ama benim için evlenmek isteyen adam gidip bir kızı etkileyebilecek güçte olmalı yoksa ajanslardan kız seçmek kolaycılığına kapılmamalı.

amerikada var böle ajanslar burdada mı varmış yeni duydum . bana göre değil pek . ne bileyim koca bulmak için bir ajansa yazılmak benim gururumu incitir açıkcası .olursa olur olmazsa ölüm yok ya ucunda . istediğim kriterde biri olmazsa hiç olmasın zaten ben memnunum halimden .

Insanlar istedigi gibi yasamali. Ne diye kaliplara sokuyorsun ki. Forumda polemik, hakaret icerikli mesajlar yasak. Devam etmek isterdim ama forum kurallarina aykiri.

Ajans degilde masada bes dakika sohbet ediyorsun , sonra masa degisiyor onlara basvurabilirim. Bir sunepe ingiliz bulayim kendime.

o bile daha etkili hatta arkadaşlık sitelerine giren erkekler bile kendileri etkilemek için uğraştıklarından uygun olabilir ama ben şöyle şöyle bir kız arıyorum bulun bana konuşayım diye ajansa giden erkek umutsuz vakadır.

Şahsi fikrim asla bir evlilik ajansına gitmem, böyle şeylere itimadım yok, bana çok kötü geliyor

Ama illa gitmek istiyorsan, iyice araştır; bu adamlar kimmiş, nasıl bir kurummuş, daha önceki icraatları neler

Sonuçta şahsi bilgilerinle oraya kaydolacacaksın. İnsanın başına ne iş gelir bilinmez, güvenli bir yer olduğuna emin olmadan adım atma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…